Den klassiske “lille sorte”

sortkollage

Der er ikke længe til, at julefrokoster og nytårsaften står for døren – og i den anledning drømmer jeg om flotte, festlige kjoler som bliver luftet ved de der helt særlige lejligheder.

En LBD – little black dress er for mig en kjole, som er klassisk smuk, som man føler sig godt tilpas i – og som altid kan hives frem i en tøjkrise, så den ender med at redde én gang på gang.

Jeg har selv et par forskellige af slagsen – min sorte Marc Jacobs kjole, min gudesmukke Lanvin – og ikke mindst min ældgamle blondekjole fra H&M, som bare stadigt fungerer for mig gang på gang.

Den skal ikke være for kort, ikke for lang, ikke for bar, ikke for dækkende, ikke for plain, ikke alt for festlig – ja det er ikke altid nogen nem sag at finde den helt rigtige kjole 😀

Jeg har sammensat en inspirationskollage, som meget godt viser, hvad det er, jeg er på udkig efter – de er alle fundet lige her.

Men kender du ikke det, at det aldrig er når man er på udkig, at man falder over dem – det er mere sådan helt tilfældigt, hvor man pludselig kan se, at en kjole vil være helt perfekt at have hængende i skabet til de lejligheder?

English:
I am dreaming of finding the perfect Little Black Dress but I never seem to be able to find the right one.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *