Matchende flyverdragter og vinterstøvler

 

Normalt synes jeg hurtigt, det kan blive for meget, hvis tøj er alt for koordineret og matchende – men en gang i mellem, så er det netop dét, der er den gennemførte og gennemtænkte detaljer, som gør hele forskellen.

Da jeg havde indkøbt flyverdragter fra Ver de Terre til Trutten og Fidusen i hhv marineblå og mørkelilla, gik jeg på jagt efter vinterstøvler. Jeg har de sidste par år haft Anuglus til Trutten, hvilket jeg har været overordentlig glad for – og selvom de koster lidt ekstra, så er lige præcist vinterstøvler og overtøj altså også et punkt, hvor jeg ikke går på kompromis med kvaliteten.

Hos Growingfeet har jeg efterhånden også købt stort set alle deres sko og støvler de seneste år – og da jeg sad og kiggede deres udvalg af Angulus igennem, stod det hurtigt klart for mig, at jeg i år skippede de sikre valg som brun og sort og i stedet kastede mig ud i netop mørkeblå og lilla – så de passede perfekt til deres flyverdragter.

At Truttens hue og halsedisse så også passer perfekt i farven, er lidt af en tilfældighed – men jeg er fantastisk glad for begge del fra FUB. Jeg synes han er ved at være lidt for stor til en elefanthue, så jeg elsker, at halsedissen i stedet kan holde ham lun og varm.

Vi er nu heldigvis mere end halvvejs gennem vinteren (YAY!) – og indtil nu har både flyverdragter og vinterstøvler holdt sig fine, flotte og ikke mindst tørre – så det hele får en stor anbefaling her fra.

Trutten: Hue: FUB -.- Halsedisse: FUB -.- Flyverdragt: Ver de Terre -.- Vinterstøvler: Angulus

Fidusen: Elefanthue: Ver de Terre -.- Flyverdragt: Ver de Terre -.- Vinterstøvler: Angulus

 

Obs. Dette indlæg indeholder affiliatelinks – klik her for at læse mere.

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *