Hjælp til at finde fint UV badetøj til Fidusen

Nu nærmer vores ferie sig med hastige skridt, og det er derfor på høje tid, at jeg får krydset lidt felter af på min efterhånden ret lange to-do liste.

Et af punkterne er UV badetøj. Trutten har en lækker dragt fra Quicksilver, som han heldigvis stadigt kan passe, så han er allerede godt udstyret.
Fidusen derimod, det er straks en langt mere alvorlig sag!

Som den opmærksomme læser måske allerede har bemærket, så er jeg en smule farveforskrækket – i hvert fald når det kommer til de lidt mere stærke farver med masser af pang. Tilsyneladende har de fleste badetøjsproducenter desværre en idé om, at der skal så meget knald på farverne som overhovedet muligt, når de laver UV badetøj.

Mit ønskescenarie er jo nok en fin dragt med Liberty mønster – alternativt i dejlige douche farver. Det er dog ikke lykkedes mig at finde noget i den stil endnu, så jeg har i stedet fundet to værdige alternativer fra hhv. Ticket to Heaven og Racoon.

Men men men; jeg vil meget gerne have DIN hjælp til at finde lidt flere ting i den stil. Fidusen skal bruge str. 80, og det skal være en dragt med både ærmer og ben – de behøver dog ikke nødvendigvis at være helt lange.
Så er du en bedre børnetøjsgoogler end mig? 😉

English:

I am looking for a nice UV bathing suit for my daughter but it’s very difficult for me to find one, since most of them are in very bright colours.

I have found one from Ticket to Heaven and one from Racoon, but I would love for you to help me find something simmilar.

del artiklen på FacebookDel på Facebook