Storksak Elizabeth pusletaske

Den taske, jeg viste dig på mine outfit billeder forleden, er i virkeligheden en pusletaske fra Storksak, som jeg har fået mulighed for at afprøve og anmelde.

Tasken er lavet i ægte læder, som har en rigtig lækker tekstur på overfladen, der faktisk leder mine tanker hen på én af mine Mulberry tasker. Generelt er jeg enormt positivt overrasket over den gode kvalitet og de mange gennemførte detaljer, der er på tasken; syningerne, læderet, nitterne, lynlåsen – det hele er i god kvalitet og passer perfekt til taskens design.

Der er både almindelige hanke (stropper? – hvad kalder man egentlig den slags på en taske?), som er store nok til at man kan have tasken på skulderen, samt en lang skulderstrop, som kan justeres i længden og desuden hægtes af. Jeg var omgående i gang med at fjerne den, da min kæreste brugte den til at hænge tasken hen over barnevognens styr – og det kunne jeg jo nemt se det geniale i, så pladsen under barnevognen i stedet kan bruges til andre ting.

Vi har ikke tidligere haft en traditionel pusletaske, så den slags funktioner, har jeg ikke prøvet før 😛

Der medfølger pusleunderlag, en termoisolerende flaskeholder, som er genial, hvis dit barn får sutteflaske, samt en minitaske der kan bruges til alle de småting, der ellers roder rundt i bunden af din taske.

Indvendigt er der ét stort rum samt en masse praktiske lommer, der er lavet specielt til bleer, sutter osv.

Dét, som er allermest genialt ved denne pusletsaske, er imo det lækre design. Jeg vil gerne se godt ud, selvom jeg er på barsel og er ude at trille med barnevognen – ja faktisk har jeg nok dér et endnu større behov end ellers for at føle, at jeg ser godt ud og at det hele ikke behøver at gå op i babymos og bleskift.

Derfor er det også befriende med en pusletaske, der opfylder alle de behov man rent praktisk har, når man har brug for en pusletaske, men som samtidigt ligner en taske, man gerne ville have købt, inden man gik på barsel og kun havde sig selv i tankerne.

Derudover er pengene også givet ekstra godt ud, fordi tasken sagtens kan bruges, når din barsel er slut. Den passer perfekt i størrelsen til en bærbar computer, mapper med papirer – eller bare de ting, du har med dig, når du skal ud at hygge med veninderne (uden baby 😛 ) – og derfor kan det efter min mening sagtens betale sig at investere lidt flere penge i tasken, fordi den rækker meget længere end de 9-12 måneder, hvor du er på barsel.

Det eneste minus ved tasken er vægten. Den er som sagt i lækkert tyk læder, og den slags vejer altså. Så selv når den er helt tom, så er den ikke helt let, og når den så er stoppet med diverse babyudstyr, så kan det nemt mærkes. Det er dog ikke spor anderledes end fx mine tasker fra Mulberry – og det kan ikke undgåes med denne type læder. Det er bare noget, du lige skal være obs på, hvis du regner med at komme til at bære meget omkring på den.

Min pusletaske står altid under barnevognen (eller denne som hænger på styret) – så for mit vedkommende gør det ikke ret meget (og med mine Mulberry tasker, har jeg altid travet byen tynd med dem over skulderen uden at det har betydet alverden).

Generelt er jeg rigtig vild med tasken. Jeg er ellers ikke typen, der er fan af pusletasker – netop pga. deres design – men stod jeg og skulle på barsel nu og skulle ud at købe en pusletaske, så ville det nok meget vel ende med at blive denne taske.

Min Storksak taske er af modellen Elizabeth i marineblå. Den koster 1899 kr og du kan finde en oversigt over forhandlere på Storksaks hjemmeside.

Hvis du er vild med tasken, så vil jeg anbefale dig at skynde dig at skrive dig op til Petit Podiums nyhedsbrev – det udkommer i morgen, og der er en fin konkurrence, du garanteret gerne vil deltage i 😉

English:
This beautiful diaper bag is from Storksak and the model is called Elizabeth.
I have received it for a review on this blog.

I love the look of it – it doesn’t look like a typical diaper bag, but reminds me of one of my Mulberry bags. At the same time it’s still great on the inside with lots of small pockets for diapers, bottles and all the things, you need for your baby.

Jeg har modtaget tasken med henblik på en anmeldelse, men har ellers intet modtaget for at skrive dette indlæg. Indlægget er således 100% et udtryk for mine egne holdninger og meninger.

del artiklen på FacebookDel på Facebook