Sjov PR pakke fra Ariel

En af de mange fantastiske ting ved at være blogger, er at man jævnligt modtager forskellige produkter med henblik på at teste dem til sin blog.

Når det er produkter, jeg modtager uopfordret, så skal der en del til at få mig til at skrive om det på min blog, fordi jeg netop ikke på forhånd selv har kunnet vurdere, om det mon er noget, der passer ind.

Den anden dag ringede det på min dør og et Grønt Bud afleverede denne store fine hvide pakke med mit navn på – og nysgerrig som jeg er, stod jeg med Fidusen på armen og prøvede at f(l)å den op.

Den viste sig at være sendt på vegne af Ariel – og umiddelbart er det ikke just et emne, jeg ville skrive om her på bloggen – men jeg faldt altså bare pladask for opfindsomheden bag kampagnen, så jeg var nødt til at dele det herinde 😛

Pakken indeholdt en lækker hvid skjorte fra COS, et glas chokolade og en flaske Ariel.

Det hele er for at reklamere for Ariels spritnye Pletipedia, som er et opslagsværk med gode råd til at fjerne pletter – hvor alle kan tilføje og kommentere på de forskellige råd.
Du kan både finde den på Ariels Facebookside samt som en gratis app til din smartphone.

Jeg kastede mig ud i eksperimentet og fik tværet chokolade ud på den fine hvide skjorte fra COS – og derefter slog jeg op i deres Pletipedia som anbefalede mig at lægge den i blød i varmt vand med Ariel og derefter vaske den normalt.

Det fungerede – og skjorten er nu lige så hvid og pæn som før 😛

Jeg synes simpelthen, selve PR idéen er genial – den fik i hvert fald min opmærksomhed med det samme -og selve idéen med en Pletipedia er også virkelig god (især med små børn i huset) – app’en har jeg i hvert fald tænkt mig at beholde på min iPhone, så jeg altid har den ved hånden, når jeg igen igen står og kæmper for at få fedtede fingre af mine fine silkeskjorter 😛

Det er forøvrigt ikke første gang, at Ariel (og deres PR bureau) har fanget min opmærksomhed på en opfindsom måde.

English:

The other day I received this gift – it was a PR stunt from Ariel and contained a white shirt from COS, a jar of chocolates and a bottle of Ariel.

They wanted me to put chocolate on the shirt and use their brand new Pletipeia to find out how to remove the spots.

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook