Konkurrence: Vind En Skøn Kjole fra Won Hundred

Kan du mon huske den fantastiske julekalender, jeg var en del af i december?

I samarbejde med Guld.log, Manjalytz og Mit Udtryk udloddede jeg fantastiske præmier gennem hele december måned hvoraf én af de absolut bedste var sponsoreret af Triercopenhagen.com

Maria Trier – indehaveren af Triercopenhagen.com har i mellemtiden startet sin egen helt fantastiske blog – Mariatrier.com – og i selskab med hende og de 3 skønne piger fra julekalenderen kommer der nu til at køre i alt 5 konkurrencer – 1 på hver af vores blogs – i løbet af de næste par uger om skønne præmier fra Triercopenhagen.com, hvor jeg har fået æren af at åbne ballet.

Hos mig kan du i dag vinde en fantastisk smuk kjole fra Won Hundred i str. 38. Den er enkel i snittet med et elegant og klassisk look, der lige brydes af det lille elastikbælte i taljen – nærmest indbegrebet af min egen smag og stil, og altså absolut en helt fantastisk præmie, hvis du spørger mig. Den har en værdi af 799 kr.

For at deltage, skal du være medlem af Triercopenhagen.coms Member Club du kan melde dig ind via dette link (det er ganske gratis, og du kan optjene point, der kan shoppes for på siden. Derudover bliver man inviteret til presale og andre skønne arrangementer – så det er bestemt ikke nogen dårlig betingelse for at deltage 😛 ). Hvis du allerede er medlem, skal du naturligvis ikke melde dig ind igen.

Derudover skal du lægge en kommentar til dette indlæg på bloggen, hvor du fortæller mig, hvad du sidst har shoppet til dig selv rent fashionwise – husk endelig at benytte den mailadresse, du også har brugt ved tilmeldingen i deres Member Club (hvis du skriver din mailadresse i feltet beregnet dertil, så er det kun mig, der kan se den).

Konkurrencen slutter onsdag den 15/2 2012 kl 23.59, hvorefter jeg ved lodtrækning finder en vinder, som offentliggøres her på bloggen. Du må også gerne deltage, selvom du ikke er bosat i Danmark 🙂

Så altså: tilmeld dig deres Members Club via dette link – og læg en kommentar til dette blogindlæg, hvor du fortæller, hvad du sidst har shoppet til dig selv af lækre modesager.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

 • Mit sidste modekøb var en lækker weekendtaske i læder fra det Canadiske mærke m0851. Det var et super tilbud; nedsat fra 4000 til 2000.

 • Jeg har lige shoppet en lækker sort kjole fra 5Preview, og har faktisk kig på en prikket sag fra Won Hundred 😉 Fantastisk konkurrence – fantastisk kjole, og så lige min str. YAY ! 😉

  Krydser fingre – og har tilmeldt mig Trier Copenhagens Member Club 🙂

  /Linda

 • Efter at have stået op i små 17 timer som attaché til en EU-konference i starten af februar gik jeg direkte hjem og bestilte 5 par sorte pumps i forskellige højder og udformninger. Aldrig mere skal jeg smadre mine fødder ved ikke at have mulighed for at skifte mine sko!

 • Sjovt nok er mit sidste køb et par lækre jeans fra Won Hundred 🙂 De har altid fede styles hver sæson, og denne kjole er bare så flot så flot. Krydser fingre :))

 • Ihh, den er jo bare for fin! Det sidste jeg shoppede til mig selv var en silkebluse fra won hundred med grafisk print, som jeg var så hedig at få på udsalg med 70 procent af prisen. Og så en meget fin blå og sort cardigan fra Rabens Saloner også på tilbud 🙂

 • Mit seneste køb er et udsalgskup fra Inwears onlineshop – den fineste sorte Jersey kjole der kan bruges til alt og dresses op eller ned alt efter behov:) den er jeg meget glad for og den er allerede en favorit i garderoben:)

 • Uha det må være Malene birgers smukke strikkjole med papalietbroderi. Fundet på udsalg og har bla haft den pånytårs aften. Nogen gange har man bare brug for palietter når man befinder sig i barselsboblen. Ellers har det været noget sløvt men noget fint til mig så denne smukke kjole vil falde på et tørt sted.

  Kh Stine

 • Uha, det er et Louis Vuitton tørklæde! Det er zebra striber i pink, som jeg har ønsket ret længe. Faktisk vil det passe ret godt til den kjole 😉

 • Så smuk kjole, der vil passe perfekt ind i min garderobe! Det sidste jeg spenderede penge på, er nogle sidste udsalgskup fra Cos. En kjole og en cardigan i 100% merinould samt en lækker draperet top i silke til mindre end hvad én enkelt af tingene ville have kostet før udsalget. 😀

 • Egentlig var shopping budget brugt, men når man så finde er par smukke Camilla skovgaard ankelstøvler samt et par velour pumps fra bionda castana nedsat med 60% så er man jo nødt til at slå til;-)

 • Jeg shoppede så sent som i går: En skøn Ganni-vest i uld, som jeg har sukket efter de sidste uger, og som jeg ikke har kunnet få ud af hovedet 🙂 Er vild med mange af de danske designeres forårsbud – deriblandt også Won Hundreds!

 • Mit sidste køb var hos Day Birget et Mikkelsen i Århus:O) 3 lækre uldne trøjer som jeg nyder her i kulden:O)

 • Det sidste, jeg har shoppet til mig selv rent fashionwise, er en såkaldt “haircuff” fra H&M – til den nette sum af 25 kr!
  For tiden har jeg desværre ikke økonomi til at shoppe for. Så det ville jo være fantastisk at vinde en smuk kjole! 🙂

 • Så sent som i går, var jeg ude og bruge penge på …. dada STRØMPER! Meget fashion-agtigt. Men ellers er det reelt set nok forrige uge, hvor jeg købte en fin kjole med krave og stjerneprint, som jeg skal have på til min mormor og morfars guldbryllup.

 • Har været så dygtig, så dygtig og intet købt siden slutningen af december – man må jo begrænse sig lidt 😉
  Men sidste køb var 2 stk. flotte striktrøjer – 1 fra day og 1 fra 2day – begge til 50%.

 • For nyligt forkælede jeg mig selv med en lækker og klassisk hat fra Malene Birgers vinterkollektion 🙂 Så er ude-stilen i top :))

 • Mit sidste køb er en rigtig fin sort/hvid-stribet kjole fra Ganni. Troede først, at jeg gjorde et rigtig godt kup, da den hang under et skilt, hvor der stod 50% på, men da jeg så står og skal til at betale, ser jeg et skilt længere henne, hvor der står, at det ikke gælder for det stribede tøj (som der var absolut mest af). Synes, det var lidt ufint, men var jo også nået at forelske mig i kjolen, så endte med at købe den. Har også lige købt en par fine ankelstøvler fra Marc O’Polo – har rigtig svært ved at finde fodtøj, der er smalt nok, og også har lav vrist, men de her sad som smurt på ;-).
  Og meget fin kjole fra Won hundred.

  /Mette

 • Hmm…det sidste jeg købte, må være en grålig silke kimono style cardigan fra tusnelda bloch – super fin og kan bruges til stramme jeans eller dresses mere op 😉
  Er allerede medlem hos Trier
  Krydser fingre for at jeg er den heldig, der vinder!

 • Det sidste jeg købte var en skøn kjole fra Malou Sanders – den er det smukkeste i verden! Den kjole du udlodder er nu også super fin, og helt perfekt til se lidt chik ud på arbejdet!

  God søndag! De bedste hilsner Anna

 • Fantastisk kjole! Mit seneste køb var en vinterjakke og et skønt uldent tørklæde på udsalg i Malene Birgers webshop. I øvrigt: skøn blog:-)

 • Hold op en skøn kjole. Dens enkelhed ville passe fantastisk til mit seneste modekøb – et simpelt ur fra Georg Jensen.

  Har straks oprettet mig som member 🙂

 • Mit seneste køb var en lækker cashmere sweater.. For hvem kan leve uden med de temperaturer, der har været i DK fornyligt… NU kan jeg endelig holde varmen:-)

 • Jeg absolut ELSKER buksedragter og nyder derfor, at der er et rimeligt udbud i butikkerne. Denne gang faldt valget på en grå-sort sag fra COS, med ærmer og knapper. Den er i det blødeste stof, og med ærmer og knapper, der giver den øvre del et skjorte-look, bliver denne med garanti et skønt supplement til min ‘work-wardrobe’.

 • Hold op hvor en lækker konkurrence i endnu engang disker op med! 😉
  Mit sidste køb var en kjole med slangeskindsprint jeg fandt i ZARA sat ned fra 579,- til 179,- godt køb synes jeg 😉

 • Lækker konkurrence, krydser fingre!
  Det sidste jeg har shoppet til migselv af lækre modesager, har været et ønske i længere tid – en læderjakke. Sort, stram og helt perfekt til at bruge som jakke når det bliver lidt varmer, eller bare til at smide over og fuldende et outfit. Bedste køb længe!

 • Mit seneste køb er en sort a-formet nederdel, som både er god nu med tykke strømpebukser og til sommer med bare ben 🙂

 • Er SELVFØLGELIG allerede medlem af triers mebers club 🙂
  Det sidste jeg købte til mig selv var en olivengrøn nederdel fra mosh mosh, som jeg længe havde gået og ventet på, at den kom på tilbud. Den er allerede blevet min favorit nederdel, da den både kan bruges her til vinter med lange støvler og chunky strik, men okan også sagtens bruges til sommer med sandaler og en t-shirt. Det er jo kæmpe plus for en Københavner-pige med begrænset plads, at tøjet både kan bruges hele året rundt 🙂

 • Lækker kjole 😉
  Det sidste jeg købte var sådan set to par strømpebukser, et gråt og er sort par – godt at få styr på basic tingene 🙂

 • IIhh, en smuk kjole – ærmerne, farven og snittet er præcis min smag! Holder meget af Won Hundred.
  Jeg elskede jeres julekalender (også selv om jeg ikke var en af de heldige vindere):-)

  Det er farligt at læse de andres svar – man kan blive helt inspireret. Mit sidste køb var en god stor udsalgsordre fra Cos. Den ligger nu og venter på mig på posthuset, og jeg GLÆDER mig til at hente den i morgen:-)

 • Mit seneste køb er en boucléjakke fra Heartmade til halv pris, som er ganske anvendelig til alle tænkelige lejligheder. Faktisk ville den passe ganske fint til kjolen fra Won Hundred!

 • lækker-lækker konkurrence!
  Sidst jeg fashion-agtige jeg shoppede var en hvid silkeagtig skjorte fra Zara – virkelig lækker.

 • Mit sidste køb var en dejlig vamset angorastrik fra COS 🙂 Den skal holde mig varm & ville i øvrigt gøre sig perfekt over den udlovede kjole til hverdag 🙂

 • FED KONKURRENCE!!

  Mit seneste køb er en sort maxi “transperant” nederdel fra Zara..

  Håber kjolen bliver min 🙂

  Go søndag!

 • Har lige købt den fedeste skjorte hos COS -the very last one og så på udsalg! Fed fed mørkegrøn og med skønne læg på skuldrene bagpå. Meget misundelige veninder, da den blev luftet for første gang i går 🙂

 • Yay – flere konkurrencer! Sidste køb – en lille fin grå Marc by Marc Jacobs taske, der i sin blotte tilstedeværelse pynter og vækker glæde hvadenten den hænger på knagerækken eller over min 2-årige datters skulder 🙂

 • Ih en lækker konkurrence 🙂 Fantastisk kjole, den må meget gerne komme hjem og bo hos mig… 🙂
  Det sidste modekøb jeg har gjort mig, var et par Acne pistols. Ikke ligefrem noget der ikke er set før, men jeg har lige skulle overveje det ordentligt inden jeg kastede så mange penge efter et par sko….;) Nu er jeg glad for at jeg gjorde det, for nøj hvor er de bare brugbare og lækre! 🙂

  Rigtig god søndag!:)

 • Mit ultamative bedste og sidste køb er min Mulberry Large lily – var så heldig en da at få den på udsalg og ville elske at parre den sammen med den smukke kjole 🙂 – krydser fingre for at jeg er heldig

  mange hilsner fra Christina

 • Det sidste jeg shoppede (i går) var et par fede korte sorte støvler!
  Viiildt fed kjole, den vil jeg gerne vinde B)

 • Jeg har sidst købt den allerfineste grønne kjole med navy for og mønster fra Oasis (ved hjælp af et gavekort) – og jeg elsker den!
  http://www.oasis-stores.com/Lace-Tile-Print-Dress/Dresses/oasis/fcp-product/3470082100
  I nogenlunde samme ombæring fik jeg også det bedste tip og kunne derved købe grå Gardenia-støvletter til lidt under halv pris – og dem bliver jeg sørme også meget glad for, kan jeg allerede mærke!
  http://www.debell.dk/gardenia-graa-ankelstoevle/

  Det er ret skønt at forkæle sig selv – når de tendenser nu plejer at gå i retning af mine lækre unger 🙂

 • Uhh, fin kjole, lige i min størrelse 🙂 Nå, men sidst jeg har shoppet for mig selv, var det faktisk i går, hvor jeg bare skulle på posthuset med datteren for at hente en pakke, men så kunne jeg ikke gå forbi en butik, hvor der hang en lækker nude/sort cardigan fra Saint Tropez lige i min størrelse (hvor heldig er man lige) sat ned fra 500 DKK til 150 DKK, så den kom selvsagt med hjem. Elsker at købe lækre basis ting til ingen penge 🙂

 • Smuk enkelt kjole!
  Mit sidste køb var et par Mentor støvler i lys ruskind sat ned fra 1400 kr. til 200 kr. Et kup, synes jeg – og den lyse farve er perfekt til foråret også.
  Tak for en fantastisk dejlig blog Lisbeth!!

 • Wow, lækker kjole! Jeg har meldt mig som medlem nu 🙂

  Det sidste, jeg har købt til mig selv, er en masse lækre farvede bluser. Jeg har altid haft en “dårlig” vane med at gå i sort og gråt, men nu var det på tide at få lavet om på det! Så har både fået noget blåt og rødt ind i skabet. Så må vi se, hvor længe der går, før jeg hopper tilbage til de “sikre” farver igen 😉 hihi

 • For at trøste mig selv efter min kæreste er flyttet til udlandet for en periode, har jeg netop lige rippet Filippa K (og mit dankort). Blandt købene er den smukkeste silkekjole – men kan sagten bruge endnu en fin kjole i skabet:-)

 • Jeg har lige købt et Line&Jo armbånd – det tynde med fjeren. Elsker det simpelthen. 🙂 Den perfekte fødselsdagsgave fra mig til mig. 🙂 Har fødselsdag på tirsdag så det ville bare være fedt at vinde kjolen. 🙂

 • En sort fin kjole fra won hundred… Har faktisk kigget på denne kjole virkelig mange gange, den ville passe perfekt i min garderobe.

 • Fantstisk flot kjole!! Sku man bare være heldig!! Sidste køb som jeg længe har stået på ønskesedlen. Men som også går under kategorien, bestemt ikke til hverdag!!.. På udsalg var ejg heldig at få malene birger palietkjole… Så smuk!

 • Hej, det sidst jeg købte var bla. en lækker strikjakke fra Rabens Saloner i sort og blå, på youheshe’ s udsalg….

  / Pernille

 • Wow… da jeg sidst købte en lækker modesag… pinligt men det er ved at være lang tid siden. Syntes det er svært med mand, barn job og rengøring at finde tiden og økonomien til det.
  Men tror at det må være sidste sommer, da jeg fandt den sødeste cardigan/bolero fra Malene Birger. Elsker den simpelthen! I ren silke og en smuk beige farve med guldkanter <3

 • Hejsa

  En rigtig fin konkurrence og en rigtig dejlig præmie.
  Jeg har senest shoppet Sign Cardigan med stjerner samt rosa storskjorte fra samme firma. Tucker (købt hos My-Wardrobe.com) silkebluse med det fedeste print. Bluse fra Plus Fine med stjerner samt tørklæde fra Closed. Grå bluse fra Selected Femme.

  mvh
  Bente

 • Hvor fin er den kjole ikke lige!

  Jeg har sidst shoppet i en fin butik herovre i USA. Her fandt jeg min promkjole, som jeg glaeder mig meget til at have paa til Juni 🙂

  Michelle

 • Jeg har netop shoppet en gråmeleret draperet nederdel fra T by Alexander Wang. Dyr men også helt fantastisk at have på. Den er blød og sidder helt fantastisk!

  Lækker konkurrence – elsker Won Hundreds kjoler:)

 • Jeg er selvfølgelig allerede med i Triers klub ;).. Det sidste jeg har shoppet til mig selv er en superblød grå t-shirt med et smalt, sort kors på.. Den er så cool til mine (også ret nye) sølvbukser. Ja, jeg har shoppet en del i år allerede..

  Se sættet her: http://nanabech.com/2012/02/08/again-with-the-silver/ 🙂

  Kjolen er nok lidt for stor til mig, men min mor trænger virkelig til noget nyt – hun shopper aldrig til sig selv.. Og den her er SÅ meget hende.

 • Dejlig konkurrence 🙂
  Mit seneste køb er et par nye New Balance sneakers i grå og mint, en t-shirt fra Forrest & Bob, en bomber jakke fra H&M Trend og et stribet playsuit fra DANSK.. Hmm.. Måske jeg skulle lære at styre mit shoppegen lidt 😉

 • Købte en smuk pudderfarvet kjole fra Wackerhaus sidste måned (tilmed på udsalg, Yeah!) Den er dog papirstynd og jeg er en sand frosenpind, så glæder mig til varmen kommer 😉

 • Jeg har netop investeret i to års- uddannelse, som skal foregå i Kbh. I den forbindelse har jeg købt mig Mismos fantastiske taske, så jeg kan holde styr på bøger, ryg og smag på een og samme gang (jep, vi nærmer os et Kinderæg..). Min kære mulberry måtte lade livet for at jeg kunne få råd til dette pragteksemplar af en praktisk taske, og jeg har ikke fortrudt eet eneste sekund.

  Mvh
  Mette

 • Hurra, konkurrencer igen på jeres skønne blogge. I havde jo den bedste julekalender, så er glad for at se festen fortsætter lidt endnu 🙂 Jeg købte i sidste uge en dejlig grå unisex striksweater fra Benetton og en grå Madmen inspireret kjole fr Vero Moda tror jeg, begge dele er nye favoritter, er åbenbart meget glad for grå for tiden…

 • Jeg har fornylig købt et par sorte ankelstøvler fra munderingskompagniet på udsalg. Jeg har endnu ikke brugt dem så meget men de kan vist bruges til alt, bl.a. grå kjoler 😉
  Den du udlodder her ser rigtig fin ud, lige min størrelse 🙂
  Hvor ville det være dejligt at være den heldige, så jeg krydser (også) fingre.

 • Det sidste jeg har shoppet, er et par fantastisk fede støvler fra Munderingskompagniet og en cowboyjakke fra Vila – men en kjole fra Won Hundred, ville være fantastisk til lige præcis disse to dele <3

 • Skøn konkurrence 😉

  Mit seneste fashionkøb er Alexander Wangs Brenda bag i sort – som jeg var så vanvittig heldig at finde nedsat med 40% for et par uger siden…. Totalt kup – jeg elsker og bruger den flittigt allerede 🙂

 • Fashionwise? Jeg ved ikke om det tæller med som fashionwise, men jeg shoppede lækkert lingeri til mig selv 🙂

 • Faktisk er mit seneste fashionkøb en super lækker to-farvet T-shirt med print fra Designers Remix. Det var en gave til min søster, så det ville være fantastisk at vinde kjolen til mig selv

 • bum bum det sidste må være tre neglelakker, en eyeliner og en fin øjenskygge fra GOSH – elsker 40%s rabat!

 • Har sidst købt den fineste pung i blødt gråt skind. Super lækker og samtidig praktisk, da der er plads til både mine kort og børnenes (og det bliver til en del!)

 • Det sidste jeg har købt, er en lækker sort skindtaske. En god lille mellemstørrelse, med plads til alt nødvendigt. I lækkert blødt skind, og med masser af glimmerpynt:)

 • Jeg havde egentlig beordret mig selv totalt shoppestop, da en rejse lige pludselig blev 6000 kroner dyrere end beregnet. Meeeen da jeg så så, at Zaras webshop pludselig havde netop den jakke, som jeg har sukket over siden sidste sommer, kunne jeg ikke lade være med at nuppe den. Den fineste armygrønne sag med læderærmer – så cool!

 • Jeg shoppede sidst en skøn uldsweater fra Sonia by Sonia Rykiel, som du vidste frem fra din wishlist. Er ked af, at du ikke kunne finde den i din størrelse, for den har været flittigt brugt, siden den kom ind af døren ;o)

 • I fredags kom jeg sørme til at købe en kort, sort silkekjole fra l’Agence og en skønno jakke fra Sonia Rykiel (- Manja Lytz har smittet mig!). Udsalg hos Stylepaste er farligt fristende!

  Kh.
  Karen:)

 • Jeg har været member hos TC længe… så tjek ved punkt 1.
  2. – uhh shoppede en sailor t-shirt i lørdags fra H&M og en nedsat blaser fra Nuechp, som jeg hentede på posthuset samme dag 🙂

 • Super konkurrence 🙂

  Sidste køb var et flot gult bælte fra min lokale tøj-pusher, efter hun havde været en tur i Paris for at handle ind til butikken.

 • Yes, jeg er nu medlem. Tak for tip:) Jeg har sidst shoppet t-shirts til mig og sønnike (altså ikke identiske) hos Zara!

 • Åhh ha eftersom jeg pt er højgravid, er det ikke rigtig tøj jeg har købt. Men har dog fået købt en masse fine Essie neglakker. Så det sidste jeg har shoppet er Essie neglakker 🙂
  Hilsen
  Mathilde

 • Har benyttet mig af udsalget til at udvide min basis garderobe… Især 3 nye cardigans er jeg rigtig glad for – førpris mellem 349 og 499 og jeg gav 189 for alle tre :):):)

 • Åh… den ville passe så fint til mit seneste køb. En månestråle cashmere cardigan nedsat med 50%.
  Håber jeg er heldig, for den er virkelig virkelig fin.
  KH Pernille

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *