Sengetøj i Liberty

For længe siden, fortalte jeg om et projekt med nogle stoffer i Libertymønster, jeg havde købt med henblik på at få syet sengetøj til Trutten og Fidusen.

Jeg har imidlertid aldrig fået vist det færdige resultat og tænker, at jeg hellere må få det gjort, inden Fidusen vokser sig så stor, at hun slet ikke bruger sit babysengetøj længere 😉

En sød bekendt endte med at komme mig til undsætning og syede det hele for mig (faktisk det samme søde væsen, som i sind tid hæklede tæpper og andre fine sager til Fidusen).

Derfor kan jeg ikke komme med nogle fifs eller guides til selve fremstillingen – men til gengæld kan jeg fortælle, at vi knuselsker sengetøjet herhjemme – og Trutten sover helst ikke med andet længere. Samtidigt synes både jeg og Trutten, at det er noget så kært, at han og Fidusen har matchende sengetøj 🙂

Stoffet er så lækkert luftigt og blødt, at min kæreste, som ellers er ret mønsterforskrækket, har ytret ønske om, at vi også selv får sengetøj i Libertystof.

Jeg valgte to forskellige stoffer til hvert sæt – så der er ét mønster på den ene side og et andet på den anden side.

Det fungerer rigtig godt og ser fint ud, når sengen er redt.

Som en ekstra bonus, så har jeg fået Truttens syet med juniordyne og voksenpude – han har nemlig i lang tid haft sin egen voksenpude, fordi han konstant stjal min om natten. Så nu slipper han for et kedeligt hvidt pudebetræk, der ikke matcher betrækket på dynen 😉

Og husk endelig at kigge forbi i morgen, hvor vores julekalender starter her på min blog med en fantastisk præmie!

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *