H&M ♥ Swedish Hashbeens!

hasbeenshm

H&M har indgået et samarbejde med Swedish Hashbeens, som laver de fineste clogs – eller en moderne udgave af træskoen, om du vil.

Jeg har tidligere skrevet om Swedish Hashbeens, og jeg er stadigt ret vild med dem, men desværre synes jeg ikke, de modeller der er lavet i samarbejde med H&M er lige min smag.

Modellen på de to øverste billeder er jeg ret vild med, men jeg ville noget hellere have den i en brun eller tan – frem for den hvide og røde.

Skoene kommer til salg i H&M fra 20 april – og de koster hhv. 399 kr og 499 kr.

Det er noget billigere end Swedish Hashbeens egne udgaver, så jeg vil bestemt tage et kig på dem, før jeg helt afskriver dem og ender med at købe originalerne (eller; altså disse er jo så også designet af Swedish Hashbeens, men du ved, hvad jeg mener 😉 ).

Er der nogle af dem, du skal have luftet til sommer til en lækker maxikjole eller et par chicke hotpants?

Billedkilde: H&M

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

 • Jeg har et par fra sidste somme. De er fantastiske. Jeg var så glad for dem. Og jeg glæder meget til at finde dem frem igen. Jeg købte dem direkte fra deres svenske hjemmeside, så sparede jeg et par 100 kr. Lige nu er nogle af støvlerne fra vinterkollektionen på tilbud på asos, de er nu også meget cool.

  Jeg syntes, at disse fra H&M ser meget fine ud. Personligt er jeg nok også mest til de øverste.

  • Ih det kan jeg godt forstå – er de gode at gå i?
   Jeg må ind og kigge på den svenske hjemmeside – det havde jeg ikke overvejet.
   De har også haft dem i en outlet på Langelinje, men de var selvfølgelig udsolgt i min størrelse, da jeg var derinde…

 • Hej Lisbeth..
  Jeg haavde lidt problemer med dem i starten, da kærnelæderet var stift og gnavede lidt. Men selve komforten er super. Jeg blev rigtig glad for at gå med dem i sommers

  • Det lyder lovende – jeg må vist lige en tur på Langelinje for at se, om de skulle have fået nye hjem- og ellers er næste stop den svenske hjemmeside!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *