Lækkert legekøkken fra IKEA

ikeakoekken
Trutten fik sidste weekend dette fine legekøkken fra IKEA. Vi har egentlig længe haft planer om at købe det, men dét dér med IKEA og min kæreste – det har bare aldrig været en særlig god kombination.

I starten gik det fint – han var godt selskab, havde overskud og formåede i hvert fald i det mindste at fake, at han hyggede sig – men somewhere efter en omgang svenska köttbullar (hvor Trutten formåede at konsumere hele 11 stk.) gik det galt – og så kunne det pludselig kun gå få langsomt med at få fundet udgangen.

Vi havde dog heldigvis nået at få fat i Truttens køkken – Duktig hedder det – og koster knapt 700 kr.

Det står i vores køkken/stue, så det skulle helst være forholdvis pænt at se på. Først havde vi overvejet udgaven fra Brio, men efter at have hørt adskillige historier om den dårlige kvalitet, valgte vi i stedet dette fra IKEA, og indtil videre har vi været SÅ glade for det.

Se evt. dette indlæg om DIY IKEA Duktig Legekøkken hacks.
del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

 • Det har jeg også kigget meget på.. Knægten bliver jo 2 her om små 2 mdr. og planen er han skal have et køkken der.. men synes også jeg har fundet nogle andre lækre nogen i træ.. hm..

  • Åh jeg har også siddet og surfet nettet tyndt i jagten på fine køkkener – fandt ét i retrostil, som var helt fantastisk – men IKEA vandt altså bare på pris og kvalitet – og så passer det bedst ind i vores stue/køkken, fordi det er forholdsvis neutralt…

   Hvilke har du kig på?

 • For en måneds tid siden købte vi dette: http://gladeunger.dk/butik/catalog/product_info.php/products_id/424

  legekøkken til troldungen, fordi vi også gerne ville have et der kunne stå i stuen uden at tiltrække sig al opmærksomheden med skrigende farver osv. Vi fandt det heldigvis brugt til en væsentlig mere overkommelig pris og i fin stand, og næstefter plastikplæneklipperen til 40 kr i Føtex er det hendes bedste legetøj.

  Jeg har også haft kik til IKEAs køkken, men som med så meget andet derfra, er jeg ikke sikker på kvaliteten og holdbarheden.

  • Ih hvor ser det også fint ud – Trutten er også blevet ret glad for sit køkken, han er dog så magelig anlagt, at han skubber vores skammel derhen, og sætter sig på den, når han skal lege 😀

   Kvaliteten får virkelig thumbs-up herfra – det virker utrolig solidt og gennemtænkt – ellers havde vi heller ikke turde at udsætte det for Truttens leg 😀

 • Jeg ved godt at dette indlæg er ret gammelt, men jeg leder med lys og lygte efter sådan nogle kroge, som I har sat på stangen under den øverste hylde. Kan du sige mig hvor I har købt dem, for min datter vil også gerne have sådan nogle til sit køkken?

 • Fedt – tak Lisbeth. Så må jeg lige have fat i dem, og håbe på at man kan købe dem løse.
  God dag til dig 🙂

 • Vi har faktisk os købt det til vores pige .. Vores står også i voreskøkkenalmrum Stue så vi overvejer faktisk at male overdele hvid også så bliver det måske lidt mer usynlig 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *