Endnu ét af Københavns hemmelige steder

160710a

160710b

I fredags var vi en tur i Østre Anlæg med et vennepar, hvor vi grillede, drak vin og hyggede til langt ud på aftenen.

Østre Anlæg er det skønneste grønne område her i København – og utrolig nok er det ikke nær så velbesøgt som fx Kongens Have, der ligger lige ved siden af.

Østre Anlæg mangler muligvis den “se mig faktor” som Kongens Have besidder i stor stil – men til gengæld findes der skønne søer, skyggefulde træer, grillpladser til fri afbenyttelse og masser af små pletter hvor man kan sidde uforstyrret.

Vi havde en skøn aften, hvor jeg nød en tiltrængt pause fra specialeskrivningen, som virkelig er begyndt at fylde en del med al den stress og dårlig samvittighed, som den slags nu en gang fører med sig.


Kjole: Vintage sag fra Ebay -.- Sandaler: Jimmy Choo for H&M -.- Bælte: H&M -.- Solbriller: Tom Ford

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

    • Nogle gange sidder jeg faktisk bare og browser rundt i vintage kategorien, men denne kjole fandt jeg ved et uheld, fordi jeg på ebay.fr havde søgt på Maje – og denne kjole dukkede så op under “ligesom Maje” i søgeresultatet 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *