Gå nu væk sne!

040210

Jeg er simpelthen SÅ træt af sne – og alt for klar til forår, sol, sommer og varmt vejr!

Jeg hader at skulle tænke praktisk, når jeg står foran garderobeskabet om morgenen, og de sidste mange dage har mit fodtøj været et par flade forede støvler fra Shoe Biz, som ganske vist er dejligt lune og gode i glat og sjappet vejr – men til gengæld ikke tilføjer ret meget labert til mit outfit.

I dag vovede jeg pelsen og hoppede i et par slim læder Converse (som jeg har købt af søde Lotte), men det kan så absolut ikke anbefales, så indtil videre holder jeg mig til de gode gamle Shoe Biz.

Jeans: Superfine -.- Bluse: American Vintage -.- Cardigan: Kashmir fra Zara -.- Tørklæde: Jimmy Choo for H&M -.- Støvler: Converse Slim

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

  • HAHA, hvor kunne dette indlæg være skrevet af mig! Træt af sne, træt af at skulle være praktisk i påklædningen (hvad pokker ligner det….), ligeledes i flade lune støvler – og jeg forsøgte mig også med et par pæne og helt igennem upraktisk sko her forleden – og kom hurtigt tilbage i førnævnte flade og lune støvler 🙂

  • Hej Lisbeth!
    Jeg er personligt også død træt og helt færdig med sne for i år. Så træls, og det ødelægger jo alt fodtøj på den hårde måde:-(
    Dejligt outfit, by the way:-)
    Stort knus fra Ann-Sofie

    • Ja mine støvler har en mere eller mindre konstant hvid rand af salt, som ganske sikkert ikke er særlig godt for læderet – men jeg har dog indtil videre nægtet at gå til ekstremer som fx La Crosse støvler – dér sætter jeg grænsen 😛

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *