Skynd dig – 15% rabat hos Shopbop!

Shopbop har lige nu en eksklusiv rabat, som er meldt ud via deres nyhedsbrev. Den giver 15% rabat på alle ikke nedsatte varer, men gælder kun til i morgen onsdag kl 21 pm PDT (hvad er det mon lige i dansk tid?). Portoen er gratis, hvis du handler for mere end $99, og ellers koster den $10 (hvilket jo endda er noget billigere end PostDanmarks priser :-D ).

shopbop

Shopbop har lige nu en eksklusiv rabat, som er meldt ud via deres nyhedsbrev. Den giver 15% rabat på alle ikke nedsatte varer, men gælder kun til i morgen onsdag kl 21 pm PDT (hvad er det mon lige i dansk tid?).

Portoen er gratis, hvis du handler for mere end $99, og ellers koster den $10 (hvilket jo endda er noget billigere end PostDanmarks priser 😀 ).

shopbop1

Jeg har bestilt en tee fra T by Alexander Wang. Jeg har allerede én i lysegrå, som jeg knuselsker – så nu får den en mørkegrå til at holde den med selskab.

Derudover har jeg sendt lange blikke efter bl.a.

Støvler fra Camilla Skovgaard (de har også den korte udgave)

De famøse støvler fra Opening Ceremony

Brenda tasken fra Alexander Wang – hvor tit kan man lige få den med rabat?

shopbopmj1

Det kan vist efterhånden ikke komme bag på så mange, at jeg har et ret stort crush på Marc Jacobs – så her er en kavalkade med nogle af mine favoritter:

Smart lille nylontaske, – kan bruges til at organisere indholdet i mine større tasker.

Klassisk skuldertaske – perfekt til studiebrug.

Beskyttelses-etui til den bærbare
– og i sort

Marc Jacobs’ bud på over the knee støvler – og et meget godt et af slagsen!

Almindelige høje støvler

Fuldstændig fantastisk “drawstring” taske

Indtil videre har jeg som sagt kun købt en T-shirt fra T by Alexander Wang – men jeg overvejer kraftigt om de almindelige støvler og den lille nylontaske, mon ikke også skal samme vej…

Koden er INTHEFAMILY15 😉

Billedkilde: shopbop

Alle links i dette blogindlæg er sponsorlinks, hvilket betyder at jeg får en hvis procentdel af et eventuelt salg igennem disse links. Det koster dig ikke noget, men såfremt du ikke ønsker at benytte disse links, er her et almindeligt link til Shopbop.

del artiklen på FacebookDel på Facebook