Gode tilbud hos Trier.dk

Trier.dk er en af mine favoritter, når det kommer til danske netbutikker. De har en masse lækre mærker, som Vanessa Bruno Athé, Baum und Pferdgarten, See by Chloe, Black Lily (som laver de lækreste tasker, jeg lige pt. går og sukker over), Paul and Joe Sister og mange flere. Lækre mærker kan man jo sådan set finde i en del forskellige netbutikker efterhånden - så grunden til, at jeg specielt godt kan lide Trier København, er nærmere selve stemningen på hjemmesiden. Der er skrevet sådan nogle hyggelige og humoristiske beskrivelser rundt om på siden, som gør, at der er en helt personlig stemning - og at man kan mærke, der sidder mennesker bag den anden ende af netforbindelsen - fremfor bare en helt anonym webshop. Faktisk startede Maria i sin tid op med at sælge sine fantastiske fund via Trendsales, hvor jeg kan huske, at jeg købte en fin ring af hende. Allerede dengang var det tydeligt, at hun havde fantastisk stil og altid var i stand til at finde frem til små guldskatte i form af forskellige vintageitems. Senere åbnede hun en butik på Amager - og nu er hun altså også kommet online, så folk udenfor København også kan nyde godt af hendes lækre stil og gode smag.

trierdk

Trier.dk er en af mine favoritter, når det kommer til danske netbutikker.

De har en masse lækre mærker, som Vanessa Bruno Athé, Baum und Pferdgarten, See by Chloe, Black Lily (som laver de lækreste tasker, jeg lige pt. går og sukker over), Paul and Joe Sister og mange flere.

Lækre mærker kan man jo sådan set finde i en del forskellige netbutikker efterhånden – så grunden til, at jeg specielt godt kan lide Trier København, er nærmere selve stemningen på hjemmesiden.

Der er skrevet sådan nogle hyggelige og humoristiske beskrivelser rundt om på siden, som gør, at der er en helt personlig stemning – og at man kan mærke, der sidder mennesker bag den anden ende af netforbindelsen – fremfor bare en helt anonym webshop.

Faktisk startede Maria i sin tid op med at sælge sine fantastiske fund via Trendsales, hvor jeg kan huske, at jeg købte en fin ring af hende.
Allerede dengang var det tydeligt, at hun havde fantastisk stil og altid var i stand til at finde frem til små guldskatte i form af forskellige vintageitems.

Senere åbnede hun en butik på Amager – og nu er hun altså også kommet online, så folk udenfor København også kan nyde godt af hendes lækre stil og gode smag.

Nå men nu til det vigtigste: til og med i morgen, tirsdag, har Maria et rigtig godt tilbud;

Køb for min. 1500 og få et gavekort på 300 kr.
Køb for min. 3000 og få et gavekort på 700 kr.
Køb for min. 5000 og få et gavekort på 1400 kr.

Hvis indkøb af vinterfrakke og støvler ikke pt. havde første prioritet hos mig, så havde jeg fluks benyttet mig af tilbuddet til at købe følgende:

black_lily_bs_01_1

Taske fra Black Lily – jeg elsker det vaskede læder og det lidt skæve look med lommen foran.

baum_bb_02

Lækker pudderfarvet tunika fra Baum und Pferdgarten, som jeg vil style netop som på billedet – med mine læderleggings og et par sorte stiletter, for at bryde det fine look fra tunikaen.

seebychloe_tzb_04

Striksag fra See by Chloe. Den er helt perfekt til vintersæsonen med de markerede skuldre, lynlåsdetaljerne og det militære look.

Læs mere om tilbuddet med gratis gavekort lige her hos Trier.dk – og husk at tilbuddet kun gælder til og med i morgen, tirsdag.

Billedkilde: Trier.dk

del artiklen på FacebookDel på Facebook