Endnu et lagersalg – Tommy Hilfiger

Så er der endnu et lagersalg - og endnu et lækkert ét! Tommy Hilfiger inviterer dig til kollektionssalg Fall 09. Kom og køb fra både efterår og vinterkollektionerne. Vi har kollektionsprøver fra: Menswear – Womenswear – Denim Childrenswear – Underwear – Accessories - Footwear Adressen er: Strandgade 95 A, 1401 København K. (Hal-D) Onsdag d. 7. oktober 2009 Torsdag d. 8. oktober 2009 Fredag d. 9. oktober 2009 Alle dage fra kl. 8.00 – 18.00 Det er muligt at betale med: check, kontant og Dankort Jeg skal helt sikkert en tur forbi efter noget tøj til min lille Trut - jeg elsker deres klassiske, amerikanske sportsstil i børnetøjsudgaven - den minder meget om de uendelige bunker af Ralph Lauren børnetøj, vi allerede har herhjemme. Så det ville være skønt at kunne snuppe noget til en fornuftig pris.

tommy-hilfiger-logo

Så er der endnu et lagersalg – og endnu et lækkert ét!

Tommy Hilfiger inviterer dig til kollektionssalg Fall 09.
Kom og køb fra både efterår og vinterkollektionerne.

Vi har kollektionsprøver fra:
Menswear – Womenswear – Denim
Childrenswear – Underwear – Accessories – Footwear

Adressen er: Strandgade 95 A, 1401 København K. (Hal-D)
Onsdag d. 7. oktober 2009
Torsdag d. 8. oktober 2009
Fredag d. 9. oktober 2009
Alle dage fra kl. 8.00 – 18.00

Det er muligt at betale med: check, kontant og Dankort

Jeg skal helt sikkert en tur forbi efter noget tøj til min lille Trut – jeg elsker deres klassiske, amerikanske sportsstil i børnetøjsudgaven – den minder meget om de uendelige bunker af Ralph Lauren børnetøj, vi allerede har herhjemme.
Så det ville være skønt at kunne snuppe noget til en fornuftig pris.

Billedkilde: Vector of the world

del artiklen på FacebookDel på Facebook