Overtøj til gravide – kapper!

Jeg fødte i januar måned, så jeg var højgravid gennem en stor del af vinteren. Jeg syntes, det var helt og aldeles umuligt at finde en vinterfrakke, som jeg bare havde en lillebittesmule lyst til at tage på - og der var intet, jeg havde lyst til at kaste mine penge efter. Jeg fandt i stedet en fin uldkappe fra en gammel Kate Moss kollektion fra Topshop, og så brugte jeg den sammen med cardigans og varme bluser. Jeg har kigget lidt på Ebay.co.uk for at se, hvad der lige nu er af forskellige kapper, der kunne være egnet som overtøj.

kapper

Jeg fødte i januar måned, så jeg var højgravid gennem en stor del af vinteren.
Jeg syntes, det var helt og aldeles umuligt at finde en vinterfrakke, som jeg bare havde en lillebittesmule lyst til at tage på – og der var intet, jeg havde lyst til at kaste mine penge efter.

Jeg fandt i stedet en fin uldkappe fra en gammel Kate Moss kollektion fra Topshop, og så brugte jeg den sammen med cardigans og varme bluser.

Jeg har kigget lidt på Ebay.co.uk for at se, hvad der lige nu er af forskellige kapper, der kunne være egnet som overtøj.

Pelskappe i øverste venstre hjørne, sort kappe fra H&M i øverste højre hjørne.
Kate Moss kappen fra Topshop – findes både i str. 6 og str. 12 – men de er altså store i det! I midten; en kappe specielt til gravide i uld og kashmir, nederst til venstre en kappe i tweed – meget aktuelt lige nu og til sidst en helt plain, sort uldkappe i nederste højre hjørne.

rikakappe

Er du gravid lige nu og mangler en overgangskappe, er Rikas klassiske kappe et godt bud – jeg har fundet min på Trendsales.

Billedkilde: Ebay

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

  • Hov! Det lyder spændende 😀

   Og ja jeg var i hvert fald rigtig glad for min Kate Moss kappe.
   Den er egentlig stadig fin, men den minder mig bare for meget om dengang jeg var vraltende og helt uformelig, så jeg kommer nok ikke i den lige foreløbigt 😉

 • Hej 🙂
  Super lækre ting du har her på siden!
  Jeg leder med lys & lygte efter en uld kappe, som den du har på det øverste billede nede i højre hjørne. Den som er lige over “itsfashionbaby.dk”
  Jeg vil bare gerne have den en lille smule længere.
  Har du nogen idé om hvor jeg kan finde den henne? :s

  – held & lykke med maven 🙂

  Mvh. Louise

  • Hej Louise,

   tusinde tak for de søde ord 🙂
   Jeg søgte bare på black wool cape eller black cape inde på ebay.co.uk – jeg er ret sikker på, det ikke var noget kendt mærke.
   Der er en masse forskellige fine derinde, men det tager selvfølgelig lidt tid at skille skidt fra kanel.
   Held og lykke med jagten – jeg er i hvert fald rigtig glad for min egen kappe 🙂

   Venligst,
   Lisbeth

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *