Fake leopard fur har indtaget highstreet kæderne

Her til morgen er der netop kommet en fake leopardpels ind på Topshops hjemmeside (til højre på planchen). Asos får tilsyneladende også snart pelsen til venstre på planchen hjem. Maria fra Mode med mere samt Brigitte fra How about nooo har også begge blogget om fake leopardfrakker fra henholdsvis H&M, Bik Bok og Zara. Så er vi vist ved at have nået hele Highstreetfamilien rundt. Jeg ved egentlig ikke, hvilken der er min favorit, for efter at have set the real deal på Camille fra Clamour4Glamour (hendes webside fungerer desværre ikke hos mig lige nu, så jeg kan ikke lave et direkte link til pelsen), så synes jeg ligesom, at alle highstreets faux udgaver falmer ved siden af den. Hvilken er din favorit - og flytter der mon en fake leopardfrakke ind i din garderobe denne vinter?

fakefur

Her til morgen er der netop kommet en fake leopardpels ind på Topshops hjemmeside (til højre på planchen).

Asos får tilsyneladende også snart pelsen til venstre på planchen hjem.

Maria fra Mode med mere samt Brigitte fra How about nooo har også begge blogget om fake leopardfrakker fra henholdsvis H&M, Bik Bok og Zara.

Så er vi vist ved at have nået rundt til alle medlemmer af highstreetfamilien. Jeg ved egentlig ikke, hvilken der er min favorit, for efter at have set the real deal på Camille fra Clamour4Glamour (hendes webside fungerer desværre ikke hos mig lige nu, så jeg kan ikke lave et direkte link til pelsen), så synes jeg ligesom, at alle highstreets faux udgaver falmer ved siden af den.

Hvilken er din favorit – og flytter der mon en fake leopardfrakke ind i din garderobe denne vinter?

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

  • Desværre tror jeg at Camillle var mere end ualmindeligt heldig at få fingrene i en ægte leopard-pels. Jeg har hapset to via ebay tidligere på sommeren som jeg vidst ikke har fået flashet endnu, men dem kan jeg mærke jeg nok skal blive superglad for (når det endelig blir koldt nok til at få dem på:-)

    Den fra H&M har jeg lige returneret, da 3 måske er lige overkill

  • Ja hun gjorde sig vist et kup dengang!

    Kan du så få vist godterne frem, så jeg kan gå på jagt på Ebay.

    Kan godt lide, at du trods alt er fornuftig nok til at få konkluderet, at 3 måske lige er i overkanten 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *