En rigtig søndag indeholder venindebrunch

Jeg har en lille gruppe veninder, som jeg præ-baby ofte mødtes med til brunch i weekenden - allerhelst et sted med brunchbuffet, så vi kunne placere os klods op af buffeten og bruge hele dagen på at spise alt for meget bacon, pølser og pandekager. Jeg har lige skulle opdrage Trutten til at være en eksemplarisk cafébaby, før jeg igen har turdet at give mig i kast med det, men i dag lykkedes det os at samle truppen til brunch på Den Franske Café lige ved Søerne. Vi var dog en enkelt kvinde nede, da hun pt. er i karantæne pga. mistanke om svineinfluenza - så vi sendte hende masser af søde tanker og i det hemmelige nød vi lidt, at der så var mere mad til os andre :-P

Jeg har en lille gruppe veninder, som jeg præ-baby ofte mødtes med til brunch i weekenden – allerhelst et sted med brunchbuffet, så vi kunne placere os klods op af buffeten og bruge hele dagen på at spise alt for meget bacon, pølser og pandekager.

Jeg har lige skulle opdrage Trutten til at være en eksemplarisk cafébaby, før jeg igen har turdet at give mig i kast med det, men i dag lykkedes det os at samle truppen til brunch på Den Franske Café lige ved Søerne.
Vi var dog en enkelt kvinde nede, da hun pt. er i karantæne pga. mistanke om svineinfluenza – så vi sendte hende masser af søde tanker og i det hemmelige nød vi lidt, at der så var mere mad til os andre 😛

Brunchen var dog ikke noget at råbe hurra for og i dette tilfælde ville jeg nok faktisk have sat større pris på en lækker brunchtallerken fremfor en fesen brunchbuffet – men så ved vi det til næste gang.

Trutten opførte sig naturligvis eksemplarisk og charmede alle pigerne på en måde, som hans far kun kan være stolt af.

160809

  • Jeans: Waxcoatede med lynlåsdetaljer fra Topshop
  • Ballerinaer: Pudderfarvede med nitter fra Topshop
  • Bluse: American Vintage
  • Cardigan: All Saints
  • Læderjakke: Kate Moss by Topshop
del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *