Prøvelse for parforholdet

Hvorfor er det lige, at saml-selv møbler, ophængning af malerier og gardiner samt besøg i IKEA på en lørdag på alle måder får det værste frem i folk og er en kilde til evig strid i selv det sundeste parforhold? I vores tilfælde var det ophængning af mørklægningsgardiner (jf. tidligere note om, at baby stadigt ikke sover ordentligt, så håbede vi, at dette kunne fikse problemet), som var starten på en lang og grusom dag.

160709

Læderjakke fra Kate Moss by Topshop, tørklæde fra H&M, kjole fra Saint Tropez, sandaler fra Lanvin og solbriller fra Tom Ford.

Vi troede vist egentlig, at nu når vi har overlevet at få en baby, som stadigt efter et halvt år ikke sover ordentlig om natten, så var vores forhold så solidt og sikkert, som det overhovedet kunne være.

Ak hvor tog vi dog grueligt fejl…

Hvorfor er det lige, at saml-selv møbler, ophængning af malerier og gardiner samt besøg i IKEA på en lørdag på alle måder får det værste frem i folk og er en kilde til evig strid i selv det sundeste parforhold?

I vores tilfælde var det ophængning af mørklægningsgardiner (jf. tidligere note om, at baby stadigt ikke sover ordentligt, så håbede vi, at dette kunne fikse problemet), som var starten på en lang og grusom dag.

Forløbet var inddelt i flere faser, hvor vi først lagde ud med kommunikation og samarbejde – og et fælles ønske om hurtig succes.

Efter en time, hvor vi var tvunget til at indse, at projektet ikke ville forløbe så gnidningsfrit, som vi havde håbet på, gik vi over i en fase med skænderier og højlydt råben (baby sov i fred på altanen bag en lukket altandør), hvorefter den sidste og værste fase satte ind: dræbende stilhed.

Efter nogle pinefulde timer fik vi dog held med projekt mørklægningsgardin, og billederne er taget på Langelinje, hvor vi fejrede successen med en is og en hyggelig gåtur.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *