Samarbejde

Gennem mine mere end 6 år som blogger, har jeg gennem praktisk erfaring fået et solidt førstehåndskendskab til mode- og børnetøjsbranchen, hvor jeg i min egenskab af blogger har et godt indblik i branchen fra både forbrugerens, pressens samt branchens eget synspunkt.

Jeg har stor erfaring indenfor PR, kommunikation, sociale medier og naturligvis især indenfor virksomheders samarbejde med bloggere. Jf. min uddannelse som jurist har jeg mulighed for at rådgive virksomheder, så de kan være helt sikre på også at overholde den gældende lovgivning på området, hvilket ofte kan være problematisk og kan have store konsekvenser, hvis man ikke agerer korrekt.

Jeg kan sagtens ansættes på konsulentbasis til at rådgive indenfor disse emner, så kontakt mig endelig med din forespørgsel, så vi kan finde frem til den løsning, der passer bedst til dit behov. Det kan være svært at navigere rundt i de mange sociale  medier, hvis man ikke konstant har fingeren på pulsen og selv benytter sig af dem på daglig basis, så derfor kan det være en god hjælp for jer, at bruge mig til netop denne del af jeres virksomhed.

Jeg har bl.a. holdt et oplæg for Bestsellers internationale PR afdeling omkring samarbejdsmulighederne mellem bloggere og virksomheder, og har desuden rådgivet flere børnetøjsbrands omkring deres brug af sociale medier som markedsføringskanal.

Jeg skriver også artikler for magasiner, andre bloggere og websites på freelancebasis, og jeg hjælper desuden gerne med med styling til magasiner, shows mm.

Jeg er også meget åben for alternative former for samarbejde, hvor din virksomhed kan drage nytte af mit brand – fx i forhold til afholdelse af events, designsamarbejde med små særkollektioner, ambassadør for dine produkter mm.

Kontakt mig på info@itsfashionbaby.dk hvis du har spørgsmål eller har brug for mere information.