Indkøbsliste – organiseret shopping

Sidste år lavede jeg en liste over samtlige moderelaterede indkøb, jeg foretog mig. Det var pænt skræmmende at se tilbage på ved årets udløb, for hold da op hvor shopper jeg meget mere, end jeg reelt set går og tror. Det var imidlertid meget lærerigt at se, hvad mit shoppebudget bliver brugt på - og det fik mig til at indse, at jeg laver alt for mange tåbelige impulskøb, fremfor at spare op til nogle lidt større og lidt mere lækre ting. Nu hvor langt over halvdelen af dette år er gået, må jeg konkludere, at jeg stadigt ikke har lært lektion - jeg impulsshopper nemlig stadigt alt for meget. Inspireret af min veninde Kristine, har jeg derfor lavet mig en dosmerseddel med de items, jeg skal have købt til den kommende efterårssæson.

shoppeseddel

Sidste år lavede jeg en liste over samtlige moderelaterede indkøb, jeg foretog mig.
Det var pænt skræmmende at se tilbage på ved årets udløb, for hold da op hvor shopper jeg meget mere, end jeg reelt set går og tror.
Det var imidlertid meget lærerigt at se, hvad mit shoppebudget bliver brugt på – og det fik mig til at indse, at jeg laver alt for mange tåbelige impulskøb, fremfor at spare op til nogle lidt større og lidt mere lækre ting.

Nu hvor langt over halvdelen af dette år er gået, må jeg konkludere, at jeg stadigt ikke har lært lektion – jeg impulsshopper nemlig stadigt alt for meget.

Inspireret af min veninde Kristine, har jeg derfor lavet mig en dosmerseddel med de items, jeg skal have købt til den kommende efterårssæson.

Det vil være naivt at tro, at jeg 100% kan holde mig på dydens rene sti og undgå at falde for fristelser, der evt. kunne dukke op – men listen har allerede hjulpet mig den anden dag, hvor H&M lancerede deres Diveded Exclusive kollektion online – selvom jeg så absolut var vild med flere af tingene, lod jeg være med at købe og hold i stedet blikket skarpt fokuseret på mine planlagte kommende køb.

 • Zara cashmere cardigans
 • Støvler – gerne Carin Wester eller Rützou
 • American Vintage basisbluser
 • Vanessa Bruno draperet jersey kjole fra net-a-porter
 • En blazer – enten den med de markerede skuldre fra Zara eller en pudderfarvet
 • En sort/hvidstribet bluse (eller evt. navy) – gerne med guldknapper eller lignende
 • Lidt pailletter
 • En vinterfrakke
 • Lædershorts fra Topshop
 • Rodarteish strik fra Topshop
 • Ruskinds eller læderleggings
 • Jeans!

Jeg synes egentlig, jeg er ret godt dækket ind med basis i form af American Vintage, jeans, cashmere cardigans, vinterfrakke (som helt sikkert bliver i et klassisk look) og til dels også Vanessa Bruno kjolen.
Sæsonens tendenser får jeg i form af ruskinds/læderleggings, pailletter, Rodartish strik, lædershorts, draperinger fra Vanessa Bruno, markerede skuldre i blazaeren samt støvlerne.
Mine cashmere cardigans er forhåbentlig snart i hus, strikken fra Topshop er på vej med posten – så nu kan jeg langsomt begynde at krydse af på listen.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *