Information

Kvinden bag bloggen

 

lisbethbryllup

Jeg hedder Lisbeth Kiel Bjerrum og er 33 år men bilder mig stadigt ind, at jeg ligner én, der ikke er en dag over 21 ;-)
Jeg er nyuddannet jurist, men er selvstændig og rådgiver om sociale medier, skriver på min egen blog og driver Petit Podium.
Jeg bor på Østerbro i København, men er oprindeligt fra Nordjylland.

Jeg har verdens dejligste lille søn, Trutten, som er født i januar 2009 samt en lille datter, Fidusen, som er fra april 2011.

Jeg bor sammen med min mand – faderen til vores dejlige børn – og når han ikke er hjemme og hygger om os, så har han travlt med sit job som salgsdirektør

Vi blev gift i sommeren 2013, så brylluppet fylder også en del på min blog.

Jeg er fashionista og modejunkie – og jeg går enormt meget op i mode både via nettet, blogs, diverse modefora, farvestrålende magasiner, det københavnske gadebillede – ja hvor som helst, hvor man kan suge inspirationen til sig.

Der bor en lillebitte netnørd inde i mig, så jeg elsker at surfe nettet tyndt, når jeg skal slappe af, søge inspiration, opdateres på seneste nyt eller bare koble fuldstændigt fra.

Jeg drikker masser af kaffe, spiser enormt meget kage, elsker store bøffer, craver sushi mere eller mindre konstant – og så siger jeg aldrig nej tak til fest, farver, champagne og farvestrålende cocktails, omend mine prioriteter har fået en kraftig omrokering, nu hvor jeg pludselig er nogens mor.

Bloggen

It’s Fashion, Baby! er en livsstilsblog centreret omkring mode til mødre og børn med udgangspunkt i min egen personlige stil og de ting, der inspirerer mig i hverdagen.
Jeg skriver mine indlæg i øjenhøjde, og det er altid vigtigt for mig, at mine indlæg er brugbare for mine læsere, hvorfor alle indlæg på min blog også er grundige og informative – hvis jeg laver inspirationsindlæg om tøj, sørger jeg fx altid for at inkludere links direkte til produkterne på de forskellige webshops, ligesom jeg prøver at holde fokus på de kollektioner, du lige nu finder i butikkerne.
It’s Fashion, Baby! er pt en af Danmarks første og største blogs om børnemode, og jeg startede i sin tid bloggen under min barsel med min søn, fordi jeg selv savnede noget inspiration om børnetøj og samtidigt ønskede at holde fast i min store interesse for mode, selvom jeg nu pludselig var blevet nogens mor.

Naturligvis ændrer ens liv og tilværelse sig fuldstændigt, når man får børn – men derfor behøver man ikke at opgive sin egen identitet fuldstændigt, hvorfor det har været helt perfekt for  mig at kunne kombinere min passion for mode med min nyopdagede interesse for børnetøj her på bloggen.

It’s Fashion, Baby! havde i juni 20014 37.600 absolut unikke besøgende samt 87.400 sidevisninger jf. Google Analytics.

Billederne på bloggen

Hvis intet andet er nævnt, så er billederne på bloggen min personlige ejendom.

Såfremt du skulle få lyst til at bruge et af billederne andetsteds, beder jeg dig om at sende mig en mail på info@itsfashionbaby.dk og spørge pænt om lov – derudover skal du kreditere mig med både navn og link.

De billeder, der ikke er mine egne, har jeg så vidt muligt altid fået tilladelse til at benytte her på bloggen. Derudover linker jeg altid tilbage til ejeren med både navn og link til hjemmesiden.
Såfremt du alligevel skulle have indvendinger mod min brug af et billede, så kontakt mig endelig omgående på info@itsfashionbaby.dk, så sørger jeg fluks for at få det fjernet.

 

Reklamepolitik

Jeg bliver fra tid til anden kontaktet af forskellige firmaer, som ønsker at sende mig deres produkter, fordi de mener, de har relevans for mine læsere og mig.

Jeg synes det er skønt, at jeg på den måde bliver præsenteret for nye ting, som jeg efterfølgende kan fortælle dig om på bloggen!

Jeg garanterer aldrig, at jeg omtaler tilsendte produktet her på bloggen, men hvis jeg bliver begejstret over det, og det har relevans for bloggen, så vil jeg hellere end gerne dele det med mine besøgende.

Du kan således støde på produkter her på bloggen, jeg har modtaget i gave eller til der er blevet stillet til rådighed for mig til test, men såfremt de bringes på bloggen, så er det et udtryk for, at jeg kan lide produktet og gerne vil anbefale det, og det optræder derfor på lige fod med produkter, jeg selv har betalt for.

Skulle det modsatte derimod være tilfældet, så vil jeg hellere undlade at kommentere på det (min mor har nemlig altid lært mig, at man skal holde sin mund, hvis man ikke har noget pænt at sige) frem for at skrive et negativt indlæg om produktet. Min blog er et sted for positive indlæg og anbefalinger.
På den måde føler jeg, jeg stadigt kan bevare min troværdighed i forhold til de ting, jeg blogger om – og jeg vil aldrig føle mig forpligtet til at lave et indlæg eller give positiv omtale, blot fordi jeg har fået tilsendt en gratis vare.

Fra tid til anden vil du støde på reklamer, betalte links eller sponsorerede indlæg her på bloggen. Det vil altid være tydeligt markeret, så du på ingen måde er i tvivl om, hvorvidt indholdet er kommercielt.

Herunder kan du læse lidt om de forskellige former for reklamer, du kan finde på min blog.
.

.

Affiliatelinks

Disse links har ingen betydning for dig som læser på bloggen. Jeg tjener derimod en mindre procentdel af de køb, du foretager dig gennem disse links. Det er derfor udelukkende webshoppen, det koster penge, når jeg benytter de links, og du klikker på dem.
Jeg linker aldrig til ting, som jeg ikke har lyst til at anbefale og kan stå inde for personligt – så disse links afviger ikke fra mine andre links på bloggen, men det er tydeligt markeret i bunden af et indlæg, hvis det indeholder affiliatelinks.
.

.

Advertorials:

En advertorial er en god måde for mine annoncører at få mine læseres opmærksomhed på en anden måde end ved traditionelle bannerreklamer.
Det er en reklame, som optræder i form af et indlæg på bloggen, og selvom indlæggene oftest er skrevet med mine egne ord, så er det mere et informativt indlæg frem for en anbefaling, da det ikke er produkter, jeg selv har haft mulighed for at afprøve, og da annoncøren har haft medbestemmelse over indholdet i indlægget.
Jeg har dog altid vurderet, at produktet er af interesse for mine læsere, da hverken annoncøren eller læseren får noget ud af det, hvis det ikke er tilfældet.
.

.

Sponsorerede indlæg:

Et indlæg, der bringes i samarbejde med en annoncør, er et udtryk for et blogindlæg, hvor jeg har modtaget betaling for at omtale annoncørens produkt her på bloggen.
Det er dog et indlæg, der er skrevet med mine egne ord, og det er et indlæg, hvor jeg selv bestemmer indholdet ud fra nogle helt overordnede rammer. Annoncøren har altså ingen indflydelse på selve indholdet af mit indlæg, men har kun betalt for, at produktet bliver omtalt.
Du kan derfor altid stole på, at jeg i disse indlæg giver udtryk for min egen mening omkring produktet, og hvis jeg anbefaler dig noget, så er det uafhængigt af, at der er betalt penge for indlægget.

Jeg vil dog også slå fast, at jeg aldrig bringer direkte negativ omtale på min blog – såfremt jeg skulle stå i en situation, hvor jeg ikke kan anbefale et produkt, så vil det ikke være muligt for annoncøren at købe sig til omtale her på bloggen.

Skulle du have lyst til at reklamere her på bloggen eller indgå i et andet sjovt og kommercielt samarbejde, så læs mere her eller send mig en mail på info@itsfashionbaby.dk

| Kontakt » »