Pæne pusleborde

Flotte pusleborde er der virkelig kommet mange forskellige af, siden jeg i sin tid skulle købe til min søn (hans gamle babyværelse kan du se her). Dengang var der altså ikke de helt store valgmuligheder, og det var vist primært prisen og det praktiske aspekt, der var vigtigt, når man skulle købe et puslebord.

Sådan er det heldigvis ikke længere, og der findes simpelthen SÅ mange forskellige flotte pusleborde, som er så pæne møbler, at man bestemt ikke behøver at gemme dem væk på børneværelset, men hvor de sagtens kan få en fremtrædende plads i indretningen – og hvor de i de fleste tilfælde også kan laves om til almindelige møbler senere hen, så de også kan bruges, når man ikke længere har et blebarn i huset.

Flotte Pusleborde - en guide til hvor du finder et flot puslebord eller puslekommode til dit børneværelse

Cam Cam Puslebord* -.- 2. Matégot Puslebord* -.- 3. BudtzBendix Puslebord* -.- 4. Sebra Puslebord* -.- 5. Stokke Home Puslebord -.- 6. Oliver Furniture Puslebord* -.- 7. Ollie s Out Puslebord

Det kan så også til dels undskylde de høje priser – for de flotte pusleborde er (desværre men forståeligt) ikke helt billige, og jeg overvejer da også stadigt, om jeg skal finde en ældre IKEA sag og friske den op med fin maling og flotte greb så jeg i stedet kan få mig et billigt puslebord – men altså… Se lige de her pusleborde – er de ikke fantastisk fine? – og hvilken er mon jeres favorit? – jeg er lidt spændt på at høre, om det er den samme, som jeg har forelsket mig i 😀

Faktisk tror jeg, at jeg ender med at skulle have to forskellige pusleborde. Vores hus er i to etager, og jeg er selvsagt nødt til at have et på 1. salen hvor vi alle sover, så jeg ikke skal nedenunder for at skifte ble om natten. I stueetagen kommer der til gengæld til at være babyværelse, og det er også der, vi opholder os i dagstimerne – så jeg tænker næsten, at det vil være oplagt med et puslebord på babyværelset også? – eller hvad… hvad har I andre, der bor på to etager mon valgt at gøre?

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *