Når man snyder sig til en fin solbrun kulør

Mascha Vang selvbruner test

Test og anmeldelse af Mascha Vang selvbruner mousse og spray

Vejrudsigten byder ikke just på sol og varme, og eftersom vi egentlig har planlagt at spendere hele vores sommerferie i Danmark (nu får vi se – sidste år planlagde vi jo spontant en kørselvferie til Italien, og jeg er svært fristet til at gentage succesen), så ser det ikke ud til, at jeg skal satse på en fin naturlig sommerkulør i år…

Men så er det jo godt, at der findes produkter, som kan hjælpe kuløren lidt på vej 😉
Jeg har faktisk aldrig rigtigt benyttet mig af selvbrunerprodukter, ganske enkelt fordi, jeg kender mig selv godt nok til at vide, at jeg ville ende med orange striber overalt – og det er knapt så charmerende.

Efter en del tilløb forsøgte jeg mig dog med produkterne fra Mascha Vangs selvbrunerserier. De er svanemærkede og allergicertificerede – og så er de uden den der forfærdelige selvbrunerlugt, som de fleste af os vist godt kender 😉

Jeg har testet sprayen og moussen – der findes også en lotion og en smart selvbrunerserviet, som jeg dog ikke har forsøgt mig med endnu.

Sprayen bruger jeg til mit ansigt – jeg sprøjter fra midten af min pande og så i en halvcirkel ned mod midten af min hage. Der bliver altså ikke sprøjtet noget direkte på næsen – men fordi sprayen jo forstøves fint ud, så får den stadigt en pæn kulør.
Derefter gør jeg præcist det samme i den anden halvdel af mit ansigt. Jeg lukker øjnene forsigtigt – ikke noget med at knibe dem hårdt sammen, så det skaber striber 😉

Moussen bruger jeg på resten af kroppen. Det er en klar fordel, hvis du har handsker eller sådan en lille luffe til at fordele det med, så du er sikker på, at der ikke kommer striber på hænderne efterfølgende, og ellers skal du i hvert fald vaske dem grundigt.

Det er vigtigt, at du ikke går i bad de første 4 timer efter påsmøringen – og så har jeg også dårlige erfaringer med at skrubbe huden før jeg bruger den. Hvis bare du har almindelig fugtet hud, så fungerer det glimrende 🙂

Efter ca. 3 timer er den fine solbrune kulør dukket frem, og så giver jeg det bare en ny omgang, når jeg synes, jeg trænger igen – jeg vil tro, jeg bruger det ca. én gang om ugen.
Jeg har faktisk ikke oplevet, at det smitter af på tøj og sengetøj – men jeg har nu heller ikke udfordret skæbnen ved at hoppe i en hvid kjole, lige når jeg har påført det 😉
Til gengæld elsker jeg, at duften er så diskret, at jeg sagtens kan bruge sprayen i ansigtet om morgenen, lige inden jeg skal ud af døren – det er et kæmpe plus!

Serien kan købes i Matas og får altså min varmeste anbefaling – endda til trods for, at jeg virkelig er uerfaren i at påføre selvbruner. Jeg har ikke én eneste gang oplevet striber eller en lidt for orange kulør. Man ser dejlig naturlig solbrun ud, uden at det virker alt for voldsomt 🙂

Serien kan købes i Matas over hele landet og kan også købes online her.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

  • Nej dog ikke – den køber jeg selv i Matas 🙂 Jeg har endda foræret hele serien til min søster i julegave, fordi jeg er så glad for den 😉
   Men jeg er gode veninder med Mascha og det har da klart været grunden til, at jeg i første omgang kastede mig ud i at prøve det, nu hvor jeg ellers ikke er så tryg ved selvbruner.

   Og jeg håber egentlig, at jeg sådan helt generelt virker til at være ret gennemsigtig her på bloggen ift hvad der er sponsoreret, og hvad der ikke er 🙂
   Dbh Lisbeth

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *