En bloggers dagbog – fra forrige uge

Dagene flyver af sted lige nu, og jeg har faktisk lidt svært ved at følge med. Der er under to uger til at min søn holder sommerferie – 3 uger til at min datter stopper i børnehaven (GISP) og så har vi heldigvis en dejlig lang sommer foran os, hvor jeg ganske vist skal arbejde, men hvor det bliver på et helt andet niveau end her i hverdagen.
Der bliver droslet ned for møder, der kommer autosvar på mailen så det kun er de vigtigste, der bliver besvaret, og jeg kommer til at lave indhold til bloggen i samarbejde med børnene – og det glæder vi os ærlig talt alle tre til – et fælles hyggeligt sommerprojekt ♥

Forrige uge bød på en masse fine oplevelser og øjeblikke – både på arbejdet og i privaten, og jeg tænker, at jeg endnu en gang vil tage jer med på sidelinjen med en dagbog fra min hverdag 🙂

Mandag

Jeg har indbakke, der skriger på opmærksomhed ovenpå Kristi Himmelfarts ferien, hvor den desværre er blevet forsømt på det groveste, så det meste af min formiddag går med at få styr på den.
Resten af dagen bruger jeg på at forberede mig på bestyrelsesmøde. Vi har nemlig første bestyrelsesmøde i Danske Bloggere i DJ – den nye bloggruppe hos Dansk Journalistforbund, hvor jeg har fået det ærefulde hverv at være formand.

Der er utroligt mange løse ender, der lige skal styr på før mødet – og jeg kan godt mærke, at selvom jeg har siddet i to andre bestyrelser, så er det altså noget helt andet, når man pludselig er formanden.

Da jeg er færdig sætter jeg kursen mod Indre By, hvor Signe og jeg spiser en lækker italiensk middag sammen, før vi følges hen til bestyrelsesmødet.
Mødet går over al forventning – det er heldigvis nogle meget engagerede ildsjæle, jeg er så heldig at sidde i bestyrelsen med, og vi glæder os allesammen rigtig meget til at komme i gang med arbejdet!

Tirsdag:

Min formiddag går med at skrive pressemeddelelse om vores nye forening sammen med Dorte. Vi har ikke tid til at mødes, så vi holder i stedet et telefonmøde, der dog trækker så langt ud, at vi faktisk lige så godt kunne have sat et par timer af til et fysisk møde i stedet 😉

Bagefter iler jeg mod Vesterbro, hvor jeg har et frokostmøde med en person fra et kommunikationsbureau. Jeg forsøger egentlig altid at holde så få møder som muligt – når der ikke er nogen, der betaler min timeløn, så er det meget at hive flere timer ud af kalenderen midt på dagen for at tage til et møde, så det er altid en fin balancegang ift hvilke møder man prioriterer.
Vi holder møde på Granola, og bagefter har jeg lige en times tid til at nyde det fantastiske dejlige vejr, mens jeg får snuset lidt rundt i de mange fine butikker, der ligger i området.

Onsdag:

Computer- og kagedag! Min dag bliver delvist brugt foran computeren og i køkkenet. Jeg skal have styr på en masse praktiske kontorting i forbindelse med min blog, og samtidigt skal jeg have udviklet en kageopskrift til et kommende indlæg. To gange tidligere har jeg også forsøgt mig, hvor resultatet ikke helt blev som håbet – men heldigvis var 3. gang lykkens gang, så jeg snart kan dele opskriften herinde 😉

Torsdag:

Den Store Pjækkedag!
Jeg har taget en fridag sammen med min mand, så da børnene er afleveret, sætter vi først kursen mod Wullf og Konstali, hvor vi spiser brunch (jeg fik den vildeste vaffel med saltkaramel og hyldeblomstflødeskum ♥) og bagefter kører vi til Malmø, hvor vi hånd i hånd nyder solskinnet mens vi får shoppet, kysset og nydt tosomheden.
Da vi har hentet børnene, tager vi hen på Ismageriet, hvor vi spiser så store isvafler, at det passende kommer til at gøre det ud for aftensmaden.
På alle måder en helt og aldeles perfekt dag 😀

Fredag:
Jeg havde egentlig et morgenmadsmøde med Michala og Camilla, men det blev aflyst i sidste øjeblik. Vi skal alle 3 på Folkemøde, så vi skulle have planlagt det en smule, men det ender vi i stedet med at gøre over mail og telefon.
Lige efter arbejder sætter hele familien kursen mod Århus.
Min søster skal holde fødselsdag lørdag, og jeg havde egentlig meldt afbud, men vi har flyttet om på lidt planer, så vi ender med at overraske hende fredag aften – hvilket uden tvivl var et stort hit – også for børnene, der virkelig elsker deres Moster ♥

Lørdag:
Børnene og min mand kører hen til Farmor og Farfar i Odense fra morgenen af, mens jeg er med til min søsters fødselsdagbrunch. Hun er 16 år ældre end mig, så vi har nærmest ikke boet hjemme hos vores forældre samtidigt – men efter jeg har fået børn, er vi blevet meget tætte, så jeg er rigtig glad for at kunne være med til at fejre hende.
Sidst på dagen hopper jeg på et tog mod Odense (245 kr for en billet uden pladsbillet – det er jo vanvittigt!) og når lige at være med til aftensmaden hos mine svigerforældre.

Søndag:
Jeg får lokket min mand med på planteskole (igen igen igen) og i ren eufori over de lave priser sammenlignet med priserne her i København, får jeg hurtigt fyldt bagagerummet 😉
Bagefter har min Svigermor forberedt en pinsepicnic, så vi kører hen til Munke Mose, hvor vi spiser lækker frokost mens vi kan nyde musikken fra BørnefestiBAL.

Da børnene er puttet får jeg arbejdet lidt, mens resten af familien flader ud foran fjernsynet.
Jeg kan godt mærke, at der virkelig er mange fridage lige nu, så jeg er en del bagud med både bloggen og arbejdet bag bloggen – og selvom jeg nyder at holde fri med familien, så kan det også godt være lidt stressende, når man ved, der ligger mange opgaver og venter.
Men det har været en fantastisk dejlig uge med virkelig godt vejr, som vi i den grad har nydt. Og apropos, så er der endnu en fridag i morgen – og den har jeg tænkt mig at nyde uden dårlig samvittighed 😉

del artiklen på FacebookDel på Facebook

1 Kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *