Venskab er ren magi!

Reklame – i samarbejde med My Little PonyJeg ved ikke med jer, men lige pt, så er det eneste, der hitter på legetøjsfronten hos min datter stort set My Little Pony. Hun leger ikke med andet legetøj, og hun ser ikke andet i fjernsynet end My Little Pony på Netflix.
Hun elsker det! – Hun holdt endda en hel My Little Pony fødselsdag for en god måneds tid siden med en ret overdådig kage – som jeg nok skal lave et indlæg med en opskrift til – hvis det har interesse?

Og der er så fin en sammenhæng mellem de ting hun ser i tegnefilmene, og de rollelege hun derefter leger med legetøjet – jeg sniger mig jævnligt til at smuglytte mens hun leger, og det er ret tydeligt, at hun tager mange elementer fra tegnefilmene med i sin leg.

Stor var derfor også lykken, da jeg under vores tøseferie kunne fortælle hende, at jeg havde fået et samarbejde med selveste My Little Pony her på bloggen. “Men Mor, er det virkelig My Little Pony der har skrevet til dig? Kender de din blog? Får de så mig at se hvis jeg er med på billederne? Og vil det så sige, at de så også kender mig?”
Hun var helt starstruck ♥

Og da storebror så facetimede hende, og viste hende en æske med nyt My Little Pony legetøj, som var ankommet i forbindelse med kampagnen, så var hendes lykke gjort. Faktisk havde hun nok gerne snuppet et tidligere fly mod Danmark “Mor, jeg kan høre dem kalde fra æsken – luk mig ud, luk mig ud” 😀 – hvis ikke det var fordi, hun allerede havde pakket en god del af de My Little Pony’er, som hun havde i forvejen med på ferien.
De er fantastiske som ferielegetøj, fordi de sagtens kan bruges ved fx stranden og i poolen uden problemer…

Ferien var som jeg før har nævnt en ren tøsetur. Hun har sidste dag i børnehaven om 2 uger, og efter en god lang sommerferie er det tid til skolestart – hvilket er noget af en milepæl for min store, men stadigt lille pige.
Det sætter mange tanker i gang hos hende – der er gamle venner, der skal siges farvel til – nye venner, hun stadigt har tilgode at møde – og helt nye omgivelser, hvor hun fremover skal slå sine folder. Det er store ting, for en lille pige ♥

Derfor var det også helt bevidst, at jeg tog på en ferie kun med hende – og Mormor. En ferie, hvor hun kunne være i centrum, hvor hende og jeg havde al tid i hele verden sammen, og hvor vi kunne lege, sludre, spise is i massevis, bade, grine og bare være sammen.
Den slags mor- og dattertid, der er guld værd – og som burde være obligatorisk i det mindste bare et par dage hvert eneste år.

Da vi kom hjem, fik hun hurtigt pakket op for alt det nye My Little Pony legetøj “mor, det var lige præcist Raritys Runway  jeg ønskede mig i fødselsdagsgave, men som jeg aldrig fik” og så var legen ellers i gang.
Jeg tog en snak med hende om venskaber – hvornår man er en god ven, og hvordan My Little Pony’erne også er gode venner overfor hinanden, og det er faktisk virkelig sødt (synes jeg – måske det kun er fordi, jeg er hendes mor 😀 ) det hun siger på videoen her.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *