De smukkeste dukker fra MissMiniMe

Reklame – indlægget bringes i samarbejde med MissMiniMe

Dukker fra missminime

Miss Mini Me Dukke til børn

IMG_2721

IMG_2737

IMG_2751

IMG_2757

IMG_2704-001

En gang i mellem, falder man som forælder over noget legetøj, som er så helt fantastisk fint og gennemført, at man omgående selv ønsker sig tilbage til barndommen igen – og hvor man så samtidig er voldsomt glad for, at man rent faktisk har børn, så man har en undskyldning for at lege med 😉

Da min datter åbnede æsken med dukken fra MissMiniMe strålede hendes ansigt op i det største smil, jeg længe havde set, og da jeg selv kiggede ned på dukken, kunne jeg udmærket godt forstå hvorfor. Det var den flotteste og mest gennemførte dukke, jeg længe har set – hvor der virkelig er kræset for alle detaljer.

MissMiniMe findes i et hav af forskellige udgaver, så børnene kan vælge den, de allerbedst kan lide. Min datters to favoritter ligner hhv. hende selv og bedsteveninden fra børnehaven – og det tænker jeg egentlig, der nok er meget typisk for de fleste børn – de kan lide det, de kender bedst 😀

De har alle det fineste lange hår, de pæneste dukkeansigter (dem kan jeg ellers nogle gange godt blive lidt skræmt over 😀 ), og så har de en dejlig blød krop – selvom arme og ben naturligvis er i plastic.

IMG_2806

Til hver dukke medfølger der et pas – hvor dukkens fødselsdato og helt unikke pasnummer er printet i – og man så selv kan udfylde det med barnets navn, data osv. Det sjove er, at jeg egentlig ikke havde forventet, at min datter ville være så interesseret i det pas, men hun ELSKER den detalje og inddrager det i stort set alle sine lege.

IMG_2805

IMG_2797

Noget af det helt særlige ved MissMiniMe er den kæmpestore garderobe, dukkerne har – de kan gøre enhver fashionista fælt misundelig!
Det er det lækreste tøj, som er meget naturtro – og hvor alle tingene kommer i de smukkeste æsker, man senere kan bruge til at gemme sine små skatte i – hvis det ikke skal bruges til tøjet.
Det er tydeligt, at der er kræset for detaljerne – skoene har fx trykt logo under bunden, og i det hele taget ELSKER jeg bare de smukke ting, man kan købe til dukkerne.

IMG_2783

IMG_2763-001

Som en ekstra fin detalje, kan man få matchende kjoler til dukkerne og sit barn – og det er altså virkelig noget, der hitter her i huset! Kjolen min datter har på, er netop fra MissMiniMe – dukken måtte dog af uransaglige årsager ikke få den på i dag, men jeg håber at få et par billeder af dem sammen en af de næste dage – de er nemlig virkelig søde! Min datter og dukken havde begge kjolerne på til en familiefest, og der var ikke et øje tørt, da min datter med dukken på armen var rundt for at hilse på alle gæsterne 😀

Dukkerne ligger prismæssigt i den høje ende – men med god grund, når man først har haft dem i hænderne.
De koster normalt 998 kr, men lige nu kører de en stor sommerkampagne, hvor de er nedsat til 699 kr, og tøjet er på tilbud med 25% rabat- så man kunne jo overveje, om julegaven allerede skulle i hus nu 😉
Du finder dukkerne her, tøj og sko her – og tilbehøret lige her.

Jeg har de skønneste videoer af min datter, da hun pakker en af dukkerne op, som jeg gerne vil vise – men jeg skal liiiige have dem klippet sammen først, så de kommer senere.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *