Indretning af vores nye terrasse

Reklame – i samarbejde med DBA

I næste uge går vores håndværkere forhåbentlig i gang med at bygge vores store fine terrasse.
Vi har ofret husets gamle udestue, som lå lige på grundens allerbedste solplet, og vi har i stedet fået tegnet en kæmpe terrasse, hvor jeg planlægger at sidde alle de lune sommeraftener og drikke kolde, læsende Aperol Spritz 😉

Som nyslåede husejere har vi ingen havemøbler overhovedet – og det besværliggør unægteligt projektet en smule 😀 Vi er ikke helt enige om, hvilken stil vi skal gå efter – og vi har sådan set også brændt stort set hele vores budget af på selve terrassen 😛 – så det bliver ikke i år, at vi skal ud at shoppe de helt dyre havemøbler, som jeg i første omgang drømte om.

Fine gamle retro bambusmøbler som er fine havemøbler til terrassen

I min søgen efter noget midlertidigt faldt jeg over noget, som meget vel kunne gå hen og blive en helt og aldeles permanent løsning. Jeg har nemlig forelsket mig noget så grusomt i gamle fine bambusmøbler som findes i et utal af varianter på DBA. De er stort set alle i virkelig god stand, fordi bambus er noget nær vedligeholdelsesfrit, og fordi de ofte har stået i folks udestuer. Jeg har indtil videre købt en stol og en 3 personers sofa – hvor jeg har tænkt mig at smide et vattæppe i sofaen og ellers en masse blandede puder. Jeg er også på udkig efter en mere loungeagtig stol, og så drømmer jeg lidt om at finde et spisebordssæt – jeg havde ellers fundet det helt perfekte (sølle 250 kr for spisebord og 4 stole!! ) men det befandt sig i Silkeborg, og så langt kunne jeg trods alt ikke lokke min kære mand til at køre 😛

Prikken over i’et ville være et af de små rulleborde i bambus, som passende kunne bruges til opbevaring af drikkevarer, når vi inviterer venner og naboer til grillaften.

Jeg tænker, at tilsætte en masse forskellige slags palmer for at fuldende looket – og så er jeg faktisk slet ikke sikker på, at vi kommer til at udskifte havemøblerne, selv når der igen kommer overskud på vores slunkne konto 😉

Et godt tip, hvis du også er tosset med bambusmøbler, er at søge på “bambus*” – så kommer der både bambusbord, bambus sofa osv. – og du kan også gøre det med “rattan*” – som flere bruger som beskrivelse af møblerne. Derudover er man næsten nødt til at holde øje dagligt, for selvom møblerne ofte kan findes billigt, så ryger de altså lynhurtigt 🙂

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *