Moroccanoil – Mirakelkur til dit hår

Test og anmeldelse af Moroccanoil olie, shampoo, balsam, hårkur og hårlak

Jeg har langt hår, som jævnligt kommer under kærlig behandling hos min søde frisør for at beholde det fine lyse look, jeg var begavet med fra naturens side – før jeg blev gravid med Trutten – nu er vi mere ovre i leverpostejsgenren, så hver 3. måned – lige når jeg har afleveret momsregnskab, får jeg det lysnet hos frisøren, og så er alt ved det gamle 😉

Den slags er ikke just skånsomt for håret, og når man så oveni lægger hårtørring og omgange med glattejernet, så efterlader det altså ikke altid mit hår i den fineste stand.

Jeg kan uden at overdrive helt ærligt sige, at mit hår er blevet reddet af Moroccanoils fantastiske produkter. Det begyndte for 3-4 år siden, hvor jeg skulle anmelde deres famøse hårolie til Petit Podium – og halvvejs inde i flasken var jeg hooked. Det var starten på et årelangt afhængighedsforhold, som nu også er blevet udviddet til at omfatte shampoo, balsam, hårkur og sågar hårlak.

Produkterne er bestemt ikke billige – og jeg er desværre ikke så heldig at være hooket op med en sugardaddy eller blogsponsor på den front, men ikke detsto mindre så er det altså de produkter, jeg køber hver eneste gang.

Olien putter jeg i spidserne af mit hår, når jeg har vasket det og tørret det let med et håndklæde – men inden jeg børster og føntørrer det. Olien gør mit hår let at børste ud, og så giver det faktisk mit hår mere volumen og fylde, selvom man måske godt kunne tro det modsatte, når det er en olie.

Både shampoo og balsam har egentlig samme effekt. Mit hår er helt glat og ret fint, så jeg har bestemt ikke brug for noget, der tynger håret yderligere – og lige her har det altså vist sig, at produkterne passer perfekte til mit fine skandinaviske hår.

Hårlakken er egentlig samme historie. Jeg har normalt altid sværget til Elnett (til stor morskab for mine veninder, der mener, det et ægte Mormor-produkt 😀 ), men her vinder Moroccanoil altså også. Den holder håret vanvittig godt på plads – uden at gøre det stift eller tungt.

Sidst men ikke mindst er der hårkuren – den fortjener næsten et helt indlæg for sig! Den er nemlig på det nærmeste en mirakelkur, som kan redde mit hår gang på gang. Jeg burde nok bruge den ca. 1 gang om ugen, men reelt set, bruge jeg den ca. hveranden uge. Nu har vi fået badekar i det nye hus, så jeg planlægger lange varme karbade, hvor hårkuren kan få lov at sidde længe. Den giver mit hår masser af fugt, den sørger for at alle de der små fimrehår holder sig i ro, den holder filtrede knuder langt væk fra mit hår, og den er ansvarlig for, at min søde frisør altid roser mit hår, når jeg indfinder mig i hendes frisørstol.

Så masser af rosende – men velfortjente ord – herfra og til Moroccanoil – når en blogger selv går ud og køber sine hårprodukter, så kan man godt regne med, at det altså virkelig er fordi, de er meget meget gode 😉

 

Dette indlæg indeholder affiliatelinks – klik her for at læse mere.

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

 • Hej Lisbeth.
  Bruger du ‘Light’ udgaven så ?
  Jeg har også helt fint, men rigtig meget, skandinavisk hår. Min frisør har gentagne gange frarådet mig at prøve Morrocan Oil serien, da hun netop siger det vil tynge mit hår alt for meget. Lidt træls, når alle andre udråber det som mirakelkuren.

  • Hej Kristine,
   Nej det gør jeg faktisk ikke. Jeg har virkelig tyndt og fint hår, og det har helt den modsatte effekt – det bliver let og luftigt af olien. Netop derfor har jeg heller ikke prøvet med light-udgaven – fordi det fungerer rigtig fint.
   Jeg har før prøvet en anden hårolie – som netop gjorde mit hår tungt og lidt fedtet – så jeg ved ikke, om din frisør mon bare har prøvet andre varianter, siden hun har den opfattelse? Jeg har aldrig hørt andre sige, at Moroccanoil gør håret tungt 🙂

 • Jeg elsker virkelig også Moroccan Oil – har dog kun prøvet olien indtil videre, men det kunne være, jeg skulle prøve de andre produkter snart. Jeg fordeler olien i hele håret, hvilket pudsigt nok også giver det volumen. Og så bliver det babyblødt – en fornemmelse jeg ikke kan få, nærmest uanset hvilken shampoo eller balsam, jeg bruger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *