Smuk blomstret kjole fra Gannis nye sommerkollektion

Gannis smukke blomstrede kjole Tilda Crepe fra deres SS15 sommerkollektion

Gannis smukke blomstrede kjole Tilda Crepe fra deres SS15 sommerkollektion

Gannis smukke blomstrede kjole Tilda Crepe fra deres SS15 sommerkollektion

Gannis smukke blomstrede kjole Tilda Crepe fra deres SS15 sommerkollektion

Jeg har netop købt denne smukke Tilda Crepe kjole fra Ganni fra deres nye SS15 kollektion.

Jeg har drømt om denne smukke blomstrede sag, siden jeg så den i sommers- og nu er den endelig i butikkerne! I torsdags havde min mand og jeg et par timer helt for os selv inde i byen – og efter at have fået lagt en god bund med en brunch på Lunas, fik jeg lokket ham med på shopping – altså til mig, forstås 😀

Jeg vidste sådan set godt, hvad jeg gik efter – så han slap for at blive trukket rundt i diverse butikker. Lidt human er man vel! 😉

Jeg elsker det fine print – og den smukke detalje med bindeeffekten i siden. Det er en smuk kjole – sådan en søndags kjole – eller som Trutten sagde: Mor den er ikke sådan bryllups-brudekjolefin – men den er sådan rigtig fødselsdagsfin! – og det var en helt perfekt formulering – den blev nemlig taget i brug til hans fødselsdagsfest i weekenden.

Kjole: Ganni -.- Støvler: The Last Conspiracy

 

 

Dette indlæg indeholder affiliatelinks – klik her for at læse mere.

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *