11. dec – vind et gavekort på 1.500 kr til Legeakademiet

december141

OBS – den heldige vinder er udtrukket tilfældigt. Det blev Karin, som også har fået direkte besked via mail 🙂

I dagens julekalenderkonkurrence kan du få børnenes gaver i hus med et gavekort på 1.500 kr til Legeakademiet.dk

Jo ældre mine børn bliver, dets mere svært har jeg også ved at finde på julegaver til dem. Trutten har i hvert fald nået en alder, hvor han har brug for mere stimulering fra sit legetøj end bare de typiske rollelege. Han er videbegærlig og vild med legetøj i naturfags-genren – og det synes jeg faktisk, der er ret svært at finde i ret mange legetøjsbutikker. Man kan godt mærke, at han er en stor skole-klar dreng efterhånden.

016

Hos Legeakademiet har de et KÆMPE udvalg af den type gaver – og det ville være et rent Slaraffenland for Trutten at shoppe løs hos dem. De har især to kategorier, hvor stort set alt ville være et hit – nemlig Kemisæt & Mikroskop – samt Insekt- & Naturleg. Vi taler om, at man kan købe et sæt, hvor man  maler sin egen vulkan – som så bagefter ægte går i udbrud pga noget så ufarligt som bagepulver, der går i forbindelse med noget andet. Der findes ægte mikroskoper, teleskoper, kemisæt, så man kan lave utallige kemiske forsøg med helt ufarlige ting, som findes i de fleste køkkener. Man kan få sin egen myrefarm, et akvarium med søkrebs – ja du forstår nok, hvilke type ting, vi er ude i – og det er altså ikke legetøjsudgaver i farvestrålende plastik – men af god kvalitet som kan bruges mange år frem.

008

Fidusen er mere den kreative type – og her er udvalget også kæmpestort – der er sæt til at lave collager, en kæmpe prinsessemalebog, modellervoks i alverdens afskygninger, mosaiksæt.

Jeg ved også, at både Trutten og Fidusen ville elske mange af de ting, der er i badekategorien – fx har jeg allerede to af de her fantastiske badeklodser til at ligge, som de skal have i julegaven – prinsesseslottet til Fidusen og køkkensættet til Trutten.

Derudover har Legeakademiet også et stort udvalg af de mere kendte brands som fx bObles, Puky, Wheely Bug mm. – så du kan stort set købe alle julegaverne til børnene samme sted 😉

Legeakademiet har tilbudt mine læsere en rabatkode, der giver 10% rabat frem til den 31/12 – du skal blot bruge koden: FASHION

Nu til konkurrencen: I samarbejde med Legeakademiet udlodder jeg et gavekort på hele 1.500 kr – så du kan shoppe løs og forkæle dine børn.

For at deltage skal du gøre følgende – og ellers kommer din besvarelse altså ikke med i lodtrækningen:

1. Læg en kommentar til dette indlæg, hvor du linker til det produkt, du allerførst ville købe for gavekortet. Hvis du kigger med fra en smartphone kan du nøjes med at skrive, hvilket helt konkret produkt der er tale om (du kan fx ikke bare skrive bobles – eller legemad).
2. Synes godt om indlægget her på Facebook ved hjælp af den lille knap nederst – eller tryk på det fine hjerte inde på bloglovin ved dette indlæg.

Sidste chance for at deltage er den 17/12 kl 22, hvorefter jeg udtrækker en vinder, der får direkte besked og offentliggøres i dette indlæg. Held og lykke 🙂

 

 

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *