25% rabat på luksusbørnetøj – Chloe, Stella McCartney, Mads Nørgaard, FUB, Soft Gallery, MarMar, Petit Nord mm.

Opdateret for nylig50

Det er nu, du skal slå til, hvis du gerne vil forkæle dine børn med lidt ekstra lækkert tøj – måske du kan få juletøjet i hus, eller måske der bare skal lidt ekstra luksus i hverdagen.

Jeg har nemlig fået lov at dele en eksklusiv rabatkode med jer til So Oh by frølich, som giver 25% rabat på ALT tøj og sko fra i aften og til og med mandag den 10. november 2014 kl 23.59

So Oh by frølich har en lang række ekstra luksuriøse mærker til både børn og baby – som fx Mads Nørgaard, FUB, Stella McCartney, MarMar, Petit Nord, Chloe, Soft Gallery og mange andre. Og fælles for mærkerne i shoppen er, at det er god kvalitet, luksuriøse materialer, og at de er håndplukket ud fra ejernes egne gode smag.

Rabatkoden, du skal benytte, hedder FASHIONBABY25 – og den gælder som sagt frem til mandag kl 23.59.

Der er både de mere festlige ting som fx tylskørter, skjorter og flotte kjoler – men du kan også købe lækre praktiske ting som vinterjakker, vinterstøvler, hjemmesko og gummistøvler.

De forhandler bl.a. de fuldstændigt fantastiske tylskørter fra Dolly by Le Petit Tom, som både Fidusen og jeg har – og som mange af jer har spurgt om forhandlere på – du kan se dem i aktion på Fidusen og mig lige her.

Jeg overvejer, om den blå kjole fra Mads Nørgaard skal være Fidusens kjole til nogle af de festlige lejligheder her de kommende måneder. Hun har tidligere haft modellen i et andet print, og den sidder virkelig smukt. De libertyprintede gummistøvler fra Aigle overvejer jeg også at købe i et nummer for stort, så vi kan have dem liggende til foråret.

1: Kjole fra Mads Nørgaard -.- 2: Babysko fra Chloe -.- 3: Jakke fra Finger in the Nose -.- 4: Jakke fra MarMar -.- 5: Støvler fra Angulus -.- 6: Hjemmesko fra By Nord -.- 7: Kjole fra MarMar -.- 8: Tylskørt fra Dolly by Le Petit Tom -.-9: Bluse fra Finger in the Nose -.- 10: Bluse fra Stella McCartney -.- 11: Jakke fra Mads Nørgaard -.- 12: Cardigan fra FUB -.- 13: Gummistøvler fra Aigle

Indlægget bringes i samarbejde med So Oh by frølich – min begejstring for mærkerne og shoppen står dog for egen regning 😉

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *