Eksklusivt maskebal i København denne weekend

maskebal
Jeg har altid drømt om at komme til et vaskeægte maskebal – en maskerade, hvor alle er klædt i deres fineste puds og skjuler sig skælmsk bag en maske.

Det er desværre ikke just hver dag, man har mulighed for dette – men i weekenden bliver der her i København holdt netop sådan et event, og jeg skal med sammen med to veninder (og vi GLÆDER os!).

Det er med fin dresscode (den vender jeg lige tilbage til, for der har jeg brug for lidt hjælp), obligatorisk maske, middag, godt selskab, lækker mad og i det hele taget forhåbentlig en fantastisk stemning.

De har fået lov at låne en helt eksklusiv lokation til eventet – nemlig lokaler hos Den Danske Frimurerorden – og alene det, er jo helt fantastisk. Jeg er dybt fascineret af alle historierne om Frimurerlogen, og har flere gange til Kulturnat forgæves forsøgt at få billetter til en rundvisning hos dem 😀

Men tilbage til maskeraden – det er Tine Willumsen fra Above & Beyond, der står bag – hun har også et livsstilsnetværk for kvinder, som jævnligt byder på gode events – men maskeballet her hører under et koncept, hun kalder “The Social Calender – where international minds meet”. Det skal være en god mulighed for at netværke og at skabe nye relationer i et tværkulturelt og festligt forum.

Der er stadigt enkelte billetter tilbage, som du kan købe lige her – og jeg skulle hilse og sige, at mænd er meget velkommende, så tag gerne din mand, ven, nabo eller kollega under armen, hvis du har lyst til at tage med 😉

Men nu til dresscoden – det er “formal evening dresses” – og hvad er det?

Skal det være en lang kjole? Eller hvor kort må den helt præcist være? Skal der være blonder eller pailletter for at den passer ind – eller hvad gør man? Jeg er, selvsagt, gået helt i selvsving med kjoler og masker, så jeg vender tilbage i morgen med nogle af de smukke ting, jeg har i kikkerten 😉

maskebal2

 

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *