Siden sidst har jeg…

Den seneste tid har været helt fantastisk med masser af oplevelser, lækkert tøj, god musik, fantastiske fester og ikke mindst har jeg været omgivet af søde mennesker – nogle jeg kendte rigtig godt i forvejen, og mange helt nye mennesker, som det har været skønt at lære at kende.

7R9A1032

Jeg har været til åbning af Nespressos nye butik i Lyngby, som er noget nemmere for os at komme til end den i København – og samtidigt løftede de sløret for et perfekt samarbejde med Johan Bülow – kaffe og chokolade er helt fantastisk lækkert sammen.

manjaoglisbeth

Hængt en masse ud med denne søde dame og hvor har det været helt fantastisk at have hende her i Danmark så længe. Vi sidder jo hver dag og “arbejder sammen” selvom hun befinder sig i Frankrig og jeg i Danmark – og så er det altså rart at tilbringe lidt tid sammen en gang i mellem.

mommyevent

Jeg har spist middag med 15 mommybloggers – og hold nu OP hvor blev der sludret og hygget igennem.

152

154

157

160

163

ppevent

Jeg har afholdt event for vores Petit Podium bloggere i samarbejde med Petit by Sofie Schnoor, hvor Manja havde medbragt crement fra deres egen vingård, Chavy-Chouet – det smager af mere, kan jeg godt afsløre – og tøjet skal jeg nok fortælle mere om i et andet indlæg. På det nederste billede ses fra venstre: Kamilla, Marina, Lisbeth, Manja, Marie, Lou og Jannie 😉

140

Jeg har set på masser af lækkert børnetøj på CIFF Kids.

pluto

Jeg har spist en lækker 12 retters menu på Pluto og drukket cocktails til – i godt selskab med Manja.

117

Jeg har været til flotte modeshows og nydt at være så privilegeret, at jeg både dækker børne- og voksenmode under modeugen – billedet her er fra Barbara i Gongini.

146

Jeg har spist uforskammet store mængder sukker -og har nydt hver eneste bid!

fest

Jeg har festet og danset til den lyse morgen og har lovet mig selv at tage flade sko på næste gang! 😀 Billedet her er fra Sands reception, hvor hele butikken var pyntet på overdådig vis med sorte heliumballoner.

smukfest14a

Jeg forlod modeugen for at tage direkte videre til Skanderborg Festival – fra den ene yderlighed til den anden.

IMG_0593

Jeg har nydt, at vores lille familie igen blev forenet i går efter en uhensigtsmæssig travl – men god – uge.

Jeg skal nok uddybe flere af tingene over de næste dage – jeg har en kæmpe stak billeder af helt utroligt mange fine ting – og selvom jeg godt ved, at der er grænser for, hvor meget man gider at se nu, når det først rammer butikkerne til februar, så vil jeg alligevel gerne vise nogle af tingene frem allerede nu – så kan du måske endda nå at gøre lidt udsalgskøb, der kan gemmes til den tid 😉

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *