Lækkert og klassisk UV-badetøj fra Petit Crabe

203

169

208

218

163

192

For et par år siden stiftede jeg første gang bekendtskab med Petit Crabe, som efter min mening laver det smukkeste UV-badetøj, der findes på markedet. Det er helt klassisk – stribet eller ensfarvet og i forholdsvis afdæmpede og pæne farver. Jeg er jo, som bekendt, ikke så vild med tøj, der larmer alt for meget i farverne eller mønstrene.

Sidste år brugte Fidusen faktisk Truttens aflagte trøje fra året før, og farverne var stadigt helt pæne og på ingen måde falmede, så kvaliteten er virkelig i top – men det er trods alt også et brand, som ikke laver andet end UV-badetøj.

I år havde jeg valgt sæt med korte ærmer og ben til begge børn. De er så store, at jeg godt mente, jeg kunne supplere op med solcreme, og det har fungeret rigtig fint. Trutten havde shorts og bluse, mens Fidusen havde en heldragt – og hendes alder taget i betragtning, var det et rigtig godt valg.

Det gode ved Petit Crabe er alle de forskellige kombinationsmuligheder – fx har de også lavet langærmede bluser med lynlås hele vejen ned foran, så man nemt kan tage dem udenpå sin badedragt og evt. bare kan lade den stå åben. Dem var jeg meget tæt på at købe, og dem savnede jeg faktisk lidt undervejs, så dem må jeg have til næste år.

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *