Vind de geniale Swim-Fin svømmebælter

swimfin

OBS: Konkurrencen er slut, og de to heldige vindere blev: Karina Olsesen & Gitte – de har begge fået direkte besked.

Sjældent har jeg skrevet et indlæg, eller postet et billede på instagram, som har fået så stor respons, som det med Fidusen og hendes fine SwimFin. Og jeg forstår det ærlig talt godt. Først og fremmest ser hun jo forfærdelig sød ud, som hun sådan står og er klar til den helt store badetur – men vigtigst: så er produktet simpelthen så lækkert!

Designmæssigt er det genialt – hvem har ikke lyst til at ligne en farlig eller nuttet haj, når man plasker rundt i vandet? Sidst men ikke mindst, så er SwimFin simpelthen så gennemført, at det fungerer meget bedre end de traditionelle svømmebælter.
Med SwimFin ligger barnet ikke helt vandret (hvor man så skal kæmpe for at holde hovedet over vand) – man ligger mere lidt skråt med hovedet oppe og benene nede, så man naturligt bliver holdt oppe på en god måde. Samtidigt kan man faktisk også dykke med den – noget Trutten lystigt benytter sig af i svømmehallen.

Vi har haft et par måneder til at prøve dem i nu, og vi er SÅ glade for dem. Et godt tip er at krydse båndet foran, så undgår man nemlig at det sidder og gnaver oppe i armhulen.

En af mine favoritwebshops, LirumLarumLeg, har netop fået SwimFin i shoppen, og det vil de gerne fejre ved at udlodde en SwimFin i en valgfri farve til hele to heldige vindere her på bloggen.

For at deltage, skal du bare lægge en sød besked her til indlægget hvor du skriver, hvilken farve du gerne vil have den i, hvis du vinderdu finder alle farverne her.

Sidste chance for at deltage er på søndag d. 15. juni 2014 kl 22, hvorefter jeg udtrækker de to heldige vindere, der får direkte besked og offentliggøres i dette indlæg. Konkurrencen er kun for personer bosiddende i Danmark.

Dette indlæg indeholder affiliatelinks – klik her for at læse mere.

 

Comments

 1. Sikke en fantastisk give away, Lisbeth! En swin fin i pink vil være perfekt til vores sommerferie, og jeg håber virkelig, at jeg (vi) er heldige :-)

  Du ønskes en dejlig solskinsdag!

 2. Sådan en ønsker min datter sig i lyserød. Moren er også ret vild med ideen om at hun har lettere ved at lære at svømme med sådan en

 3. Ej jeg kender en lille vandhund som ville eksplodere af glæde hvis hun vandt en i pink!!

 4. Nøøj, hvor er det fint! Og det passer perfekt til min datter, der i forvejen altid leger haj, når hun er ude at svømme. Hun plejer bare selv at lave finnen med en stiv, flad hånd placeret vinkelret på panden :) Lidt atypisk tror jeg faktisk hun foretrækker finnen i sort, da hun er af den opfattelse, at sorte hajer er farligere end andre hajer: Typisk ville en pink finne tilhøre en sød, lille babyhaj i hendes verden. ..og der er ingen tvivl om, at hun er farlig, når hun leger haj :)

 5. Mette Hansen says:

  Hvor er hun og de da bare fantastiske. Min datter på 3 vil elske at påføre sig disse og pludselig være en af de faaaarlige fisk som hun har set på den blå planet. Samtidig vil de gå så godt sammen med hendes badedyr Hugo

 6. Stinne says:

  Min datter ville elske sådan en i lilla. Den ville være perfekt til hende da hun er lidt bange for vand, og moren har vandskræk. Måske denne ville hjælpe til at lære hende at svømme, når nu moren aldrig lærte det og ikke har mulighed for at lære hende det. Den ville pynte så fint på hende! 😀

 7. Mette Kristensen says:

  Det er da lige noget for min lille vandhund. Hvis vi er de heldige vil vi gerne vinde den i grå

 8. Junior vil elske en i blå – den vil passe perfekt til hans badeshorts med hajer på…

 9. Min søn har netop lært at svømme, hvilket er en stor ting. Men som mor vil jeg være meget mere tryg når han kaster sig i bølgen blå til sommer hvis han har en sej sort hajfinne på ryggen. Så er han sej og jeg er rolig!!!

 10. Ida-Safia says:

  Itsfashionbaby du er fin,
  Lad mig vinde fin’nen din

 11. Min lille Fis ville være den sødeste haj med en blå swimfin, så den ville jeg da gerne vinde!

 12. Uh, min datter måtte gerne blive til en skøn lille lyserød haj :o) Jeg har tænkt på svømmebæltet lige siden jeg så den på din blog i april – det måtte gerne komme vores vej!

 13. Ørj! Varanen ønsker sig en i sort – det kan være, at det er det, der skal til for at lokke ham i vandet. Det lille vandsky reptil. Men hvis man er en sej haj, er det måske anderledes … :-)

 14. Trine Bruun says:

  De er simpelthen så fine – har også kun hørt godt om dem! Vi ønsker os en i blå til vores lille pige (: Krydser fingre!! XXX

 15. Karina says:

  Sådan en ville min meget vandglade dreng gerne have i blå :) Han elsker vand og vi er i svømmeren ret ofte – og det ville simpelthen være genialt :)

 16. Bettina says:

  Olivia ville blive henrykt for at få en blå finne! Den pige kunne leve i vandet, hvis hun fik lov. Måske derfor hendes yndlingsfarve er blå – ligesom havet :)

 17. Louise Markussen says:

  Den blå ville være et kæmpehit hos min nyligt treårige!

 18. Karen Elisabeth says:

  Orange – s er den tvwkønnet og til at finde i vandet når jeg er afsted med de små :0)

 19. Frank Seemann says:

  Den er meget smart – ønsker den i blå :-)

 20. Charlotte says:

  Hold nu magle, hun er sød med den. Min lille mand ville elske en grå, som en ægte haj!

 21. Fru Lykke says:

  Den vil vi da super gerne prøve – begge sæt svømmevinger har nemlig tabt pusten! Pink til vores tøser, uden tvivl. :)

 22. Pernille Kristensen says:

  Siden du viste billedet af fidusen med den på første gang har jeg ønsket mig den til min lille I i lyserød -uh den ville blive et hit når hun er med sin bonus moster og onkel på camping <3

 23. Pia Rotbøl says:

  Mine piger vil elske den i pink, så kan det også være, at Alberte på 6 år kan overtales til at smide badevingerne, så hun er et skridt nærmere at svømme selv :)

 24. Blev totalt hooked på den da jeg stødte på den for noget tid siden. Ville elske at vinde den til min knap 2-årige datter i farven lilla. Elsker konceptet omkring den – så dejligt at der tænkes på hvordan børnenes holdning i vandet er og ikke bare på at de skal flyde ovenvande.

 25. Nej, hvor er den fin :) Jeg synes den røde er flot!

 26. Kristine says:

  Åh, hvor skøn en opfindelse – Vi kunne godt ønske os en swimfin i sort….

  Kærlig hilsen…….

 27. Min store søn ville ELSKE at svømme rundt som en lille haj med den flotte grå finne. De er super seje, men vigtigst af alt, lyder det jo også til at de er sikre og funktionelle for de små vandhunde

 28. Mette Maul-Jakobsen says:

  De er simpelthen SÅ fede! Min dreng på 5 år har den på ønskesedlen, og vil gerne prøve at skifte svømmevingerne ud med det sejeste haj-bælte 😀

  Han ønsker sig den i sort – så han kan være den farligste og sejeste haj i svømmehallen 😛

 29. Dorte Nysom says:

  Min datter ville blive vildt begejstret for sådan en. Gerne i sort, så lillebror også senere kan få glæde af den :-)

 30. Malene says:

  Yay, sønnike er HELT oppe at ringe over den finne – nok mest af iver over at få muligheden for forskrække stakkels strandgæster, der jo uden tvivl ville forveksle ham med en rigtig hvidhaj (?!?). Nåmen eftersom han er ved at lære at svømme, så tænker hans mor, at (en blå) finne vil være en genial og yderst effektiv ven på sommerferien i Frankrig;)

 31. Bettina Baggers Boateng says:

  Blå :-) Rebecca synes blå er så flot, også kan Isak overtage den, når han bliver større.
  :-) <3 <3 <3

 32. Sikke en dejlig give away! Så smarte! Min pige ville elske at få disse til vores ferie, hun er lige blevet STORESØSTER ❤️ Og hun gør det bare så godt, så hun fortjener en gave. Hun hedder Liva og er lige blevet 3, vi skal til Spanien i august og de her er da næsten uundværlige

 33. En grå til min Villum, som vil elske den :)
  Kh Henriette // blondinemor.dk

 34. Anne Ø says:

  Den er bare så fin. Herhjemme kunne vi rigtig godt tænke os den i grå :)

 35. Sine Bojlesen says:

  Ihhh den er bare så fed! Oliver ønsker sig rigtig meget en i sort! Helt perfekt til den kommende badeferie ☀️

 36. Ditte Bahl Mauritzen says:

  Nøj hvor er den smart! Både udseende og funktionalitet

 37. Susanne says:

  Vores store seje dreng balancerer imellem at turde en masse og ingenting i vandet. Jeg er sikker på, at en sort hajfinne vil tippe balancen hen imod rigtig meget dejlig vandleg :-)

 38. Det er helt klart en pink, som vil gøre lykke herhjemme:) Og ja, fidusen er godt nok sød på billedet :)

 39. Da du lagde det først post op om svømme finnen, syntes jeg at den var så super fin og måtte være lige noget for min søn. Så jeg skyndte mig at gennemsøge nette og se om man kunne få den billigere i udlandet. Jeg fandt en der var en smule billigere på e-bay som jeg straks bestilte hjem. Vi ventede spændt, og endelige kom pakken, som der til min store skuffelse så lidt for lille ud til at indenholde finnen, og det var den også for inden i lå et par ekstra stropper til finnen :-( Øv hvor surt, det sker lidt for tit for mig at jeg ikke lige får læst ordentligt på produktet, jeg så jeg bare den fine blå finne på billede 😉 Nå men nu står vi så med et par ekstra stropper og ingen finne, så hvis jeg skulle være så heldig vinder skulle den være den blå :-)

 40. Maria Lykke H says:

  Fantastisk. Vi ville meget gerne vinde den i pink :-)

 41. Henrik says:

  Min datter vil gerne have denne i pink! – så kunne hun være en farlig haj 😉

 42. F. Madsen says:

  Uha, den pink er lækker. Den vil skabe sjov og drama på Amager Strand :-)

 43. Mette Lynghøjen says:

  Passer perfekt til den kommende badeferie i THAILAND…jubii!!! Vi ønsker os den i blå til Magnus :-) Krydser fingre. Kh Mette

 44. Kristine says:

  Hvor er det en sej ide!
  Mine piger ville elske en pink.

 45. Marie Kirstine Jensen says:

  De er bare så fine! Og ikke mindst på en sød lille vandhund! Jeg kender en, som ville blive fantastisk glad for en lyserød Swimfin! Kh Marie

 46. En swimfin i grå ville være perfekt til når vores basse skal lære at svømme :-)

 47. Anne Hyldgaard Larsen says:

  Wauw, den er da for cool!
  Hvis vi skulle være så heldige, vil vi helst have fingre i den grå, da vi har børn af begge køn – og den så vil kunne gå i arv bagefter. :)

 48. Trine Pedersen says:

  Sikke en god opfindelse. Er sikker på at min lille Bjørn vil elske at have en haj finde på næste gang vi skal ud og svømme. Tror den skal være orange da det både er en super dejlig farve som Bjørn elsker og fordi den også må være dejlig nem at holde øje med.

 49. Uha, de er så fine de svømmebælter. Og Fidusen sælger det også rigtig godt :-)

  Jeg vælger den blå, hvis jeg vinder.

 50. Camilla MB says:

  Ville elske at vinde den pink, til min søde niece :-)

 51. Isaac ville elske sådan en i blå :-)

 52. Mathilde says:

  Jeg ønsker mig en sort, så både min vandglade pige og dreng kan få glæde af den på årets sommerferie og se ligeså nuttede og glade ud, som Fidusen gør med sin:-)

 53. Blå

 54. Rikke Kirk says:

  De er altså bare alt for fede! Min lille dreng ønsker sig en i orange, moren er nemlig helt pjattet med den farve 😀

 55. SÅ gerne en i pink. Har tjekket deres super aussi reklame ud på youtube, og det ser simpelthen så simpelt og genialt ud. Ville elske at spænde den på ryggen af min datter!!!

  Måske den kunne skabe lidt sjov virak på stranden i Fjellerup…

 56. “Det kunne være super sejt, hvis mig og Chania kunne lege hajer i vandet” citat Melina, 4år.
  (Chania og Melina er søstre)

  Hav en skøn dag ☀️

 57. Mette R says:

  De er simpelthen bare så fine og ikke mindst geniale, gud hvor har jeg kæmpet meget med enten badering eller badevinger som barn, og det har altid siddet helt forfærdelig dårligt på en.

  Nå, tilbage til farven – Hvis jeg er så heldig at vinde skal det være den pink, da det er til mine niecer, og jeg tænker pink vinder størst i kampen om at blive yndlingstante !! :)

 58. Den er så fin. Ville elske at vinde en. I grå tror jeg :-)

 59. Ida-Safia K. says:

  Hov! Kan se at hele digtet ikke kom med første gang 😉

  Her er det!
  Itsfashionbaby du er fin, lad mig vinde fin’nen din :)
  Pink det er farven min, det er jo en prinsesse ting :)
  Håber at jeg vinder, så jeg kan komme ud og svømme med delfiner :)

 60. Stine Jensen says:

  Så sød hun ser ud!!
  Ville gerne vinde en blå til min dreng på 3. Så er han klar til sommerferie:-)

 61. Louise Gøttsche says:

  Århh den er bare så fin! Og din datter så kær på det billede! Er helt solgt :)
  Vi ville så gerne vinde den lilla til lille Andrea

  Mvh Louise

 62. Den er altså bare så fin. Herhjemme hopper vi gerne i bølgen blå med en grå:)

 63. Kirsten Olesen says:

  Jeg kender en lille sød vandhund, som vil blive rigtig glad for en pink.

 64. Solveig says:

  Fisen ville elske en orange!

 65. Her vil en pink gøre lykke

 66. søs abel says:

  Vil elske at vinde en grå :)

 67. Monica Figgé Jensen says:

  Ej hvor er de fede :) Jeg vil gerne vinde en blå til min lille bandit :)

 68. Camilla says:

  Min datter Gabriella er desværre ikke glad for vand 😮
  Her til sommer skal hun til Portugal og holde ferie med sine mange fætrer og kusiner, som alle er vandhunde.
  Jeg håber at sådan en sej SwinFin vil gøre at hun straks springer i vandet og får mange sjove timer med familien.
  Vi har lige købt en pink badedragt til selvsamme tur, så en pink SwimFin vil mathe perfekt!

 69. Helt genialt!:)) Vi ønsker os en i rød vores dreng på tre og senere til lillesøster:)

 70. Jane C Jensen says:

  Jeg har to drenge som helt sikkert ville blive glad for en blå.

 71. Mie Farganis says:

  Nøjh en lækker give-away! Håber jeg vinder den til min datter Ella på 5 år, så vi kan have den med på ferie til sommer :)

 72. De er så seje, og jeg skal helt sikkert have et til min søn, når han bliver lidt ældre. Men i første omgang ville jeg elske at vinde en grå til min nevø på snart fire.:)

  //Caroline

 73. Jytte Takahashi says:

  herlig ide med en hajfinne <3 håber at vinde en sort en af slagsen

 74. Jeppe ville elske at vinde den blå. Han er stadigvæk ikke voldsom pjattet med at svømme men vil så gerne lære det og hvis bare han kommer til at se halvt så sød ud som badenymfen her på siden skal det nok gå.

 75. De er simpelthen så fede. Jeg vil rigtig gerne vinde en lyserød og en lyseblå. Dem skal mine børns fætter og kusine i så fald have så de kan følge med. Vi modtog nemlig allerede to styks i sidste uge jeg havde købt netop ved Lirumlarumleg til mine drenge :-)

 76. Ønsker den fantastiske finne i sort, så Frederik kan være en rigtig revhaj

 77. En fin en i pink ville måske være midlet til at lokke lillepigen herhjemme med i vandet. Så jeg krydser fingre. -Ruth

 78. den orange<3

 79. Catharina says:

  Årh – Karl vil helt vildt gerne vinde en blå.

 80. Thilde engholm says:

  Den er så fin! Min datter ville være så fin med den grå.

 81. Nattalie Hartwig says:

  Pink – fingers X

 82. marianne lykke nielsen says:

  ønsker mig de sorte til vores lille alma så hun kan blive en haj til at svømme
  marianne.lykke@gmail.com

 83. martin says:

  Min søn ville se sej ud med en haj finne i grå (så ligner det jo en rigtig!) :)

 84. Helle Krogh says:

  Åh min lille trut på 3 som elsker at bade ville helt sikkert elske den lilla swim fin!!!

 85. Nina J. says:

  En pink swim fin ville være perfekt til min datter :)
  Dejlig give away
  /Nina J.

 86. Michelle says:

  Årh ja det ville være så meget et hit hos os – og gerne i grå da begge mine børn så ka bruge den.
  Mvh Michelle (michellewulff@hotmail.com)

 87. Anette Dahl Povlsen says:

  Hvor ser hun bare glad ud med den swinfin på ryggen, bliver helt i godt humør.
  Min Marie ville have gavn af sådan en :-)

 88. Marlene Høj says:

  Den grå vil passe til både Bjarke Nanu og Laura Celiane :) Jeg gad godt at se, hvordan de fungerer mht. at holde dem oppe.

 89. Krabbemis says:

  En lille blå finne, ville blive modtaget med stor begejstring herhjemme :)

 90. Hvor ser din datter tryg og glad ud! Håber vi vinder en grå, så min søn også kan se tryg og glad ud når han skal bade i havnebadet!

 91. Lis Vinter says:

  Den er smart og det er så vigtigt at de små lærer at svømme 😉

 92. Christina Habekost says:

  En rigtig hajfinne i grå vil helst sikkert være et hit for Viggo og Walther 😉

 93. Diana Buus says:

  Ih hvor er de bare seje.
  Vi ville elske en i går, så tror man jo det er en rigtig haj der svømmer rundt i vandet 😀

 94. Birgit Andersen says:

  Den er for nuttet. Ville klæde min Liam i blå farve 😀

 95. åha en swimfin i pink ville gå rent ind hos Lunsen herhjemme! <3

  Vi har en måske ferie i ærmet, så det ville passe perfekt! Vi krydser fingre og tær!!

  Vh Sara

 96. Nøjjjj, hvor er det bare smart. Herhjemme vil den helt bestemt bringe lykke i en lilla farve. Jeg kan slet ikke forestille, hvor meget det vil hjælpe udviklingen med svømmeteknikker. Det er virkelig godt tænkt med sådan en :-)

 97. Dorthe Pedersen says:

  Ja ja og mega meget ja – perfekt til pool i sommerferien – den SORTE en den sejeste – og Frederik vil elsker at have den på og mor vil være knap så stresset

 98. Jannie Schmøde says:

  Min lille Emma vil elske at svømme rundt med en rød hajfinne – og så vil hun forhåbentligt også være lidt nemmere at få øje på i mængden af vandhunde på de danske strande :)

 99. Rasmine McTurk says:

  Ej, har en dejlig dreng der utrolig gerne vil lære at svømme – men som ikke er så glad for de almindelige svømmebælter, er slet ikke i tvivl om at sådan en fin blå sag, ville gøre en verden til forskel :) :) :)

 100. Ej denne ville min søn syntes var fantastisk, da han er den største vandhunde, som helst ville i svømmehaller hver dag

 101. lea møller says:

  Ville elske at slæbe sådan blå med på ferie til efteråret… Og drengen ville nok forhåbentlig elske det mere end mig :-)

 102. Kirstine Henriksen says:

  Hvis jeg er den heldige, skal den være lilla :)

 103. Maria Mikkelsen says:

  Åh den ser så fin ud, jeg har kigget på den siden du postede den første gang. Min datter vil elske at svømme rundt med den til sommer og gerne i pink:-)

 104. Betina Blokager says:

  Lille Theas mor ønsker sig en lækker lilla sag til Thea 😉

 105. Cristina says:

  Den ville min Jeppe-fis elske i sort!

 106. Rie Ravnholdt Frederiksen says:

  Ej den kunne vi godt havde brugt til min søn Viktor i sidste uge hvor vi var Egypten – han er lige på springet til at lære at svømme. Men vi skal heldigvis afsted senere på året så kunne være skønt at vinde. Ønsker blå

 107. Stine Jespersen says:

  Det er da bare den yndigste fidus du har dig! Kan godt forstå du har fået meget respons.

  I drengehulen herhjemme ville en hajfinne i blå falde i super god jord. :)

 108. Christina Mikkelsen says:

  Min søn synes også de er fantastiske og da hans ynglingsfarve er rød, skal de selvfølgelig være røde, hvis vi er så heldige at vinde :)

 109. Sine Floutrup says:

  Hvor er de SwimFin et fantastisk produkt. Ville være dejligt med en i pink, så kunne mine 2 prinsesser på 2 og 4 rigtig nyde sommeren. Du ønskes en dejlig sommer :)

 110. Michelle Helgestad says:

  Efter jeg så dit indlæg med swimfin, vidste jeg at sådan en skulle begge mine niecer have… Så købte dem faktisk ved lirumlarumleg og slæbte dem hele vejen til Norge… Og de bragte så stor lykke, at de skulle have dem på selvom de ar kommet i nattøjet… Så de rendte rundt med hver deres finne udenpå natkjolerne… Og de blev brugt flittigt dagene efter i havens børnepool.
  Ønsker mig den i blå, så mit lille gudbarn også kan få denne geniale svømmehjælp

 111. Junior her ville elske den i grå :-) Perfekt til vores sommerferie!

 112. En rød SwimFin ville vække lykke her hjemme og så kan den både bruges til vores datter og vores søn

 113. Camilla Mørch says:

  Min dejlige søn der har fødselsdag idag vil elske at få den seje finne i sort med på sommerferie i USA hvor vi skal have vores egen pool. Jeg vil helt sikkert have mere ro på hvis jeg ved at han har udstyret i orden;0)

 114. Annesofie Kjeller Larsen says:

  De er geniale! Det ser så smart ud :) vi skal til Gardasøen her i slutningen af Juni (14dage) Sådan en finne ville da være perfekt til Wilhelm der fylder 5 år mens vi er på ferie :) perfekt til poolen og med plads til at bevæge sig :) Sort hvis heldet er med os :)

  God ferie til alle

 115. Mette Holm-Eilert says:

  En lilla står allerøverst på Tullens ønskeseddel.

 116. Michelle says:

  Har en datter på 2 og en søn på 3, de ville elske sådan et bælte, når vi skal på sommerferie :)

 117. Maria E. Larsen says:

  E rigtig prinsessehaj (ja herhjemme går alt op i prinsesser pt) bliver nødt til at eje sådan en i lilla (yndlingsfarven), når nu hun elsker at bade og gerne tager i svømmehallen hver dag, hvis hun fik lov. Så den håber vi virkelig meget, hun vinder. Er sikker på, at det var julemanden der kom med den til hendes fødselsdag lige om lidt – for det er åbenbart altid ham, man får gaver af :-)

 118. Gid det var min ide. Jeg vil meget gerne vinde den til Villy. En skal jo vinde den, så jeg tror på det.

 119. Carina Carlsen says:

  Vi har netop lige modtaget Livas swimfin (efter inspiration fra dig), og du kan nok tro at fætteren var misundelig efter weekendens svømmetur, så jeg ville elske at overraske ham med en blå swim fin…
  God sommer :-)

 120. Maria Larsson says:

  Er sikker på at min datter vil følse sig meget sej som en lilla haj !!!

 121. malu gøhns says:

  Hvor er fidusen super skøn med det bælte og sikke en fantastisk idé 😉 min knægt Njord på næsten 4 er vandskræk men er sikker på det ville gøre turen i svømmehallen meget sjovere og sikker for ham med dette fine bælte i hans ynglings farve blå :-) <3 tak for en god blog, jeg elsker at følge 😉

 122. Cille Bjerring Larsen says:

  Ville elske at give min søster og hendes skønne drenge en dele finne i sort :)

  Jeg krydser fingre for at jeg er heldig at kunne glæde dem med denne mega søde og ikke mindst seje bade- og svømme hjælper :)

  -Cille

  • Louise jager says:

   Min datter ville elske sådan finne i orange. Hun er 22 mdr og kan selv svømme med bælte, men klager tit over “av mave” og vil så have bæltet af. Dette må være løsningen:-)

 123. Karina Olesen says:

  Jeg har netop omtalt dem til min mand i dag, da vi snakkede ferie. Så håber jeg kunne være heldig at vinde en til min datter, spm selvfølgelig er helt vild med pink

 124. Hanna Vestergård says:

  Den blå ville skabe stor lykke herhjemme

 125. Maiken Lykke Poulsen says:

  Vores lille vandhund ville elske en i blå. Han har gået til svømning siden han var 12 uger og nyder det stadig her 11/2 år efter.

 126. Nanna Julie says:

  Magne på knap 5 år er helt åndssvagt interesseret i hajer. Og siden du postede billeder af hajfinne-bæltet på din blog (og han kiggede med over min skulder), har han med jævne mellemrum bedt mig google dem på nettet, så han kunne nyde billeder af det seje svømmebælte.

  Magne ønsker sig naturligvis en naturtro GRÅ rygfinne :-)

 127. Lisa Jacobsen says:

  Åhh den er FIN og sådan en ville vi glæde os over at eje. Min lillefisen skal da bestemt iføres en i pink (enten ved at vinde eller købe) da hun er en RIGTIG tøsepige og samtidig vild som en stor hvid haj

 128. Lise Nielsen says:

  Min søde Anton på 2 år ville elske den grå. Han er SÅ glad for vand. Den ville være perfekt til vores sommerferie.

 129. Lea Kamille Sørensen says:

  Hvor ser hun fin ud og ligner ret meget min niece..:)
  Mine to børn ville få meget glæde af sådan en fin SwimFin, da det er en dreng og en pige tror jeg orange vil skabe størst glæde :)

 130. Pink hitter super meget herhjemme hos Olivia på fire – hun er en vandhund på en lidt forsigtig måde :-)

 131. Camilla Bak says:

  Tobias vil være en perfekt sommer-svømme haj med en blå finne på rygge

 132. Anne-Louise Finseth says:

  Freja ville elske den orange finne. Hun mener selv, hun har lært at svømme, når hun ligger på maven i babybassinet :-)

 133. Sussie B says:

  Åh altså, de er bare så mega-lækre. Fantastisk gave<3
  Jeg Tor jeg denne gang vil vælge at lillesøster for en gang skyld skal have noget der er til HENDE og derfor vil jeg eeeeeeeelske at vinde den lilla. ( selvom storebror nok gør oprør over st jeg ikke vælger den grå …)

 134. Henriette Høj-Edwards says:

  Min datter ville elske den i pink :-)

 135. Hvor er den fed, jeg krydser fingre for en i sort til min seje dreng. Han er dog ikke så sej når det kommer til at være i vandet, håber en sej hajfinne kunne hjælpe til :)

 136. Den ville vække kæmpe glæde her hjemme i blå :)

 137. Maibritt Baggesen says:

  Ååhhhhhh Gud, hvor ville min ferie blive skøn og en anelse mere tryg, hvis min søn kunne vinde sådan en.
  Han er ualmindelig frygtløs og kaster sig ud, over og ned i ALT.
  Jeg ønsker mig en i Grå, hvis jeg skulle vinde.
  Nøj hvor jeg håber

 138. Mette Sohn says:

  Jeg har længe kigget på de smarte “vinger”, så fedt hvis man kan vinde en. Så kunne min dreng godt tænke sig en i grå. Håber vi vinder.

 139. Lisbeth Glud says:

  Mon ikke mit lille oldebarn ville blive glad, hvis oldemor gav ham blå finner på så han er klar til at indtage børnepoolen når nu han snart skal på sin første badeferie i Sydeuropa? Han ville elske det og mor og far kan nemt holde øje med ham.

 140. Sara Kaas says:

  Nøøj, den er fed! Vi ku godt tænke os en sort hajfinne, hvis vi sku være så heldige!

 141. Diana Klüver says:

  Min lille badenymfe på knap 4 bolter sig i disse dage i poolen sydpå. Ærgrer mig over
  At vi ikke har sådan en finne. Hun ville elske den … De badevinger er nu lidt hæmmende når man er en lille vandhund der bare gerne vil lære at svømme. Ville være perfekt til svømmehal og næste ferie..

 142. Stine Schmidt Mikkelsen says:

  Wauw wauw wauw – har netop lige vist dette skønne produkt til manden, som er helt med på vores Silje skal have sådan en skøn sag – men nu vil jeg da lige prøve lykken her – hvis vi skulle være så heldige ønsker vi os den i pink ♡

 143. Christina says:

  Den er så fin, sådan en ville være skøn og vinde til vores lille guldklump, som elsker vand. Er perfekt til hende. Vil gerne bede om en pink hvis vi er heldige

 144. Carina Jørgensen says:

  Har en lille dreng som synes vand er skønt, men han er endnu ikke helt fortrolig med svømmekunsten, så den fine hajfinne i blå, ville være skøn at vinde til ham :-)

 145. Jytte Johansson says:

  Hvor er den lækker :-) Karoline er vild med den <3 og ønsker den i lilla.

 146. Evy Julius says:

  En lyseblå til min dreng på 5. Han har næsten lige smidt svømmevingerne, og vi skulle faktisk til at købe et bælte til ham. Vi har et bælte fra bobles, men det er lilla og købt til storesøster. Hajfinden vil være et sikkert hit til en ” rigtig” dreng.

 147. Jannike Bergenholtz-Fricke says:

  De er bare så fine og slet ikke til at vælge, men få engangs skyld, må de blive far ynglings farve orange =)

 148. Mathilde O says:

  Sådan en ville min lille prinsesse elske i lilla..

 149. Mai-Britt says:

  Fidusen ser sørme også sød ud på det billede.

  Den grå vil være et hit hos os.

 150. Jeanette U says:

  Det ser ud til at være en rigtig din erstatning til de almindelige svømmehjælosredkaber

 151. Hvis min søn og jeg er de heldige, så skal finnen være sort. Virkelig smart og sej idé den finne!

 152. Mette Nybro says:

  Den ville jeg elske og give min lille krudtugle på. Han elsker og svømme men bliver irriteret på bælte og vinger så ville da være perfekt. Meget gerne i grå :)

 153. Hvor se hun hel fantastisk ud! Min søn ville elske den blå til når vi skal på ferie til sommer.

 154. Hvor er den mega fed. Super design. Carl Arthur ville elske at være en farlig haj. Grå ville være en super farve.

 155. Louise says:

  Hvor ser hun skøn og glad ud :)

  Jeg ønsker mig en blå af slagsen :)

 156. Carina W.H says:

  Mit lille yngel ville knuselske den pink – til sommerens (forhåbentligt?!) mange svømmeture i bassin og hav 😉 vi krydser fingrer.

 157. Åh det er svært at vælge… Hvis jeg vandt, ville jeg vælge en orange eller pink :-)

 158. Bastian ønsker sig en hajfinne i grå!!

 159. Den er bare SÅ fin. Jeg læste dit første indlæg om denne fantastiske skabelse og jeg elsker den – bare på din beskrive! Min søn på snart 2 år er en rigtig vandhund, så en SwimFin i grå vil passe perfekt i ferie-pool’en denne sommer.

 160. Line Dalfoss says:

  Sikke en fantastisk konkurrence. Min lille sveske ville elske at vinde Swin-Fin i pink, det ville være helt perfekt, nu da en badeferie til Italien står for døren ;o)

 161. Hvor ser hun altså skøn ud og helt klar på en tur i vandet :)
  Ville elske at kunne give min vandhund en lilla hajfinde så hun kan boltre sig endnu mere i havet :)

 162. Suzane ditlev says:

  Otto og Hugo siger helt sikkert blå
  De bliver en helt fantastisk haj

 163. Anne B says:

  Tror min lille dreng på snart 2 år vil elske denne, ja ikke kun i havet og svømmehallen, men også hjemme i stuen, og så har han lige lært at sige haj:-) en blå farve ville være perfekt:-)

 164. Hvor er de bare fede, kunne helt sikkert godt bruge sådan en i lilla til min pige på 2,5 år, der elsker at svømme rundt :-)

 165. Jannie Nielsen says:

  Sejt! Den tror jeg helt bestemt Rasmus vil være vild med :-)

 166. Blå til min lille A

 167. Berit Weng says:

  Meget gerne en sej blå finne min vej… Og lover og gøre reklame i alle Københavns svømmehaller

 168. Mette Berg Christiansen says:

  Hvis jeg skulle være så heldig, ønsker jeg mig den orange eller den blå hajfinne til mine drenge. De ville elske den <3

 169. Min lille troldepige ville uden tvivl elske den lyserøde mest!

 170. Josefin says:

  Jeg vil rigtig gerne vinde en sort til min lille Koraline. Hun elsker sort. ..

 171. Heidi rask says:

  Max Emil vil elske at tage en orange swimfin med på ferie og til stranden hele sommeren. :) fedt produkt

 172. Mary Pallesgaard Grønkjær Gjerulff says:

  Wow den ville alle mine 3 have stor glæde af , med en der har vandskræk,en der tror han kan svømme (hvilket han ikke kan!) Og en som vil elske at være “haj” ville præmien da være et kæmpe hit og så i farven orange :-)

 173. Betty Jacobsen says:

  Mikkel elsker blå og han elsker vand. Han er helt ustyrlig, når han er i svømmehal, og han skal til at lære at svømme.

 174. Louise Courchaine says:

  Min lille vandhund, som gerne pjasker helt vildt ville se dejlig ud med en pink finne på ryggen 😉
  Vi krydser fingre og håber <3

 175. Se på denne blæsende og grå sommerdag, dumpede dette indlæg lige ind i postkassen-og kunne det være mere nærliggende end at drømme sig, manden og børnene ned til varmen:-) Og så kunne det jo ikke være bedre end hvis de kunne iføre sig en swinfin i pollen….åhhhh jeg ville elske at se mine unger pavestolte, med den på, lige præcis som din skønne fidus…
  Lad det blive sommer igen igen hurtigt så vi kan komme ud og bade

 176. Min datter på knap halvandet elsker at svømme og plasker nu så meget rundt i vandet at det er svært at holde styr på hende. En swimfin ville være hjælpe en hel del, vi ønsker os en orange

 177. Camilla slangerup says:

  Hvor er hun bare dejlig som hun står der

 178. Ann Kristine says:

  Hvor er hun dog sød…. Vi kunne ønske os en i pink ligesom Fidusens.

 179. Karin Rasch says:

  Grå eller sort til mine 3 troldeunger:)

 180. Tine Jensen says:

  Det var da en genial opfindelse ! :)
  Vi har selv en Fidusen herhjemme,og han ville da elske sådan en sej hajfinne ! Brugte det meste af vores ferie sidste år,på at lege hajer og hvaler i poolen. Så det ville være fedt at kunne give ham sådan en sej sag,når vi kører til Spanien igen om 14 dage :)
  Vores Fidus ville være sej med en sort SwimFin.

 181. Trine Jakobsen says:

  Det er bare den fineste og sødeste sikkerhedsting. Skønt når både sikkerhed og skønhed forenes! Vi vil elske en i pink til vores pige som hun vil kunne bruge den på vores sommerferie inden længe.

 182. Magnus har kun været en enkelt gang i svømmebasin i år, men han elskede det! Jeg tror han ville synes det er så sejt med en hajfinne på .. så den i blå ville være et hit :)

 183. Sophie says:

  Linus ville elske en i grå!

 184. Tror den lilla ville være et hit hjemme hos os :-)

 185. Maria Sabroe-Hansen says:

  Min dreng ville elske en blå SwimFin når vi skal på ferie til sommer :)

 186. Pia schellerup says:

  Årh den er sej og fidusen er sød <3 min datter ville elske sådan en sej finne i rød <3

 187. Camilla says:

  Den er så fin

 188. Lisa Maria says:

  Hvor ser hun fin ud!
  Vi ønsker en blå herhjemme :-)

 189. Er sikker på min lille nevø vil være en “farlig haj” med den i blå eller sort 😀

 190. Ina Gandløse Jensen says:

  Vores søn ville elske at få en i blå. Passer perfekt til vores ferie om 14 dage :)

 191. Henriette L says:

  Tænker vi vil være bedst tjent med en grå, så begge børn kan bruge den. Er sikker på at min søn nemlig ikke vil synes om en lyserød

 192. Line K says:

  ✩ Roser er røde, violer er blå ✩
  ✩ SwimFin er super sej, og Fidusen ligeså ✩

  We go for pink! ♡ ♡ ♡!

  I må have en dejlig weekend

 193. Susanne Munch says:

  Den er bare for fed. Har tænkt min søn burde få sådan en, han elsker hajer og hvis han er den heldige og vinde en, må den mega gerne være i blå. Ih, det kunne være så fedt og overraske ham med denne lækre super smarte hajfinne. Genial opfindelse.

 194. Vil få en super glad knægt, hvis han får en sort “haj” finne på ryggen :)

 195. Maja Lænkholm says:

  En blå finne til min egen lille 2-årige svømmehaj ville være lykken, tror jeg. Elsker allerede at bade mere end andet. Tak for en rigtig god blog.

 196. Jamen hun er simpelthen den smukkeste lille pige på det billede! Jeg kunne vildt godt tænke mig en Swim Fin til Vega i pink :)

 197. Vi vil gerne vinde en pink finne :)

 198. Alice Cravach says:

  Vil gerne overraske barnebarnet med en pink haj finne :)

 199. Metteline says:

  Sikke et fantatisk billede – hvor er hun sød :)
  Jeg vil rigtig gerne vinde den grå finne til min søn, som skal plaske rundt i bølgerne mens hans mor og far surfer her i sommer.. Krydser fingre!

 200. Gitte Hersom says:

  Sådan en svimfin i grå kunne gøre vores sommer meget sjovere for ældstepigen :)

 201. Line Bach says:

  Lilla til min egen farlige nuttet pige-haj :)

 202. Anette Ø says:

  Den blå ville passe fint til lille Jonas.

 203. Helle Rønnov says:

  Ih hvor er de fine. Sådan en grå en ville være fræk på min store bisse på 4 år :)

 204. Sikke en lækker præmie man kan vinde.

  Hvis vi skulle være så heldige at vinde, ville vi gerne have den i sort.
  Jeg har læst så meget godt om den, og om hvor meget bedre den er end diverse svømmevinger og baderinge – så jeg ville nyde at kunne give den til min søn, så han vil kunne bade uden at være hæmmet af diverse svømmevinger og baderinge :-)

 205. Aj hvor er den sej!
  Min datter siger “Årrrhhhh den vil jeg gerne have! I lilla!”

 206. Karina says:

  Jeg har selv kigget lidt paa Ebay hvor jeg kan koebe dem, da jeg bor i Irland og ikke kan finde dem nogle andre steder herovre. Og min soen som ikke er super glad for vand er helt vild med hajer og fisk og hav-liv i det hele taget og han har set billeder baade af din Fidus med den fine lyseroede finne og han oensker sig helt vildt en Blaa.. Saa da vi tager en tur til DK paa ferie i august i 3 uger, haaber vi at vi vinder den saa han kan komme ud og plaske uden at vaere bange.. (og saa kan han vaere en farlig Haj!!) 😉

  Krydser xxxxxxxx

 207. Vi eeeelsker LirumLarumLeg herhjemme! 😀

  Skulle vi være så heldige ville vi sindssygt gerne have finnen i enten blå eller lilla. Jeg synes den så ret sjov ud første gang jeg så den men efter at have læst om den var jeg straks solgt.

 208. Camilla says:

  Aura vil elske en pink

 209. Majken Yun Nielsen says:

  Uhh, hvor ville det være skønt, hvis jeg kunne vinde sådan en smart én til min, snart 3 årig, datter! Hun elsker at svømme, men hun hader svømmevingerne, der skærer i armene og er besværlige at bevæge sig med. Hun plejer at lege havfrue, når vi er i svømmehallen, men det ville da være super sejt at lege haj, når vi skal til stranden og bade :-) Krydser fingre for at vi kan vinde en lilla SwimFinn. Lige til sidst vil jeg benytte muligheden for at sige tak for en skøn blog – det er altid hyggeligt og inspirerende at læse dine oplæg :-) God weekend!

 210. Vil vildt gerne vinde den i sort til min søn som øver sig i at svømme.

 211. Trine Jakobsen says:

  Åhhh de er så fine,har været på min must-have-liste siden jeg så dine billeder første gave. Lille Sofus,vil blive glad for en i blå(-;

 212. Linda J says:

  Hvor er den sej og fin – jeg vil gerne vinde i pink

 213. Ønsker os den så meget i grå,så begge mine vandhunde kan bruge den,hvis lillebror nu får en nu her;-)en sød lille haj du har, min datter leger altid haj,så ville passe perfekt;-) krydser fingre:-)

 214. Dorthe says:

  Bosat mellem hav og fjor i Vestjylland ville en SwimFinn i farven blå være en skøn lær-at-svømme-selv redskab når Thyge boltrer sig som en delfin i bølgerne blå…

  Go’ weekend!
  Dorthe

 215. Jeg får helt lyst til at komme med mit barnebarn i svømmehallen, bare for at se ham udfolde sig med denne fine Swim-Fin – Farven skal være blå

 216. Line lind says:

  Min datter har som sædvanlig fødselsdag mens vi er i udlandet i år, men hvis man nu kunne proppe sådan en finde ned i kufferten og den samtidig kunne være en gave, så ville jeg kunne slå to fluer med et smæk. Den skulle være pink

 217. Bettina says:

  Min Charlie på 3 år ønsker sig er i orange. Mor og far har så dårlig samvittighed for Charlie har gået til babysvøm fra han var 8 uger og kunne svømme selv da han var 2. Men… Det sidste 1 1/2 år har mor og far været ophængt med Charlies nye lillebror Leo. Derfor har der ikke været tid og rum til at gå til svømning med Charlie mere og nu har han næsten glemt teknikken og er lidt usikker i vandet. Om en måned går turen sydpå og vores store dreng skal i poolen igen. Han ønsker sig derfor et sejt bælte “som ikke er for piger” som han siger. Vi håber at heldet er med ham, vores lille, store fyr.

 218. Christine Pilsgaard says:

  Hvor er de fine. De vil passe perfekt til om ca 3 uger når vi drager mod sydfrankrig og Italien på badeferie. August på 2 år vil elske den blå

 219. Sikke en fin konkurrence. Min søn ville da elske sådan en. Jeg tror han ville blive glad for den blå.

 220. Line M. says:

  Jeg ville gerne vinde den i pink, og så er jeg sikker på at min niece og jeg vil få en masse sjove ture i vandet :-)

 221. Charlotte says:

  Hvor nuttet! 😀 Jeg vil gerne vinde en pink.

 222. Anne Møller says:

  Så skal der pjaskes med mine piger. Vi glæder os helt vildt – Den orange vil være helt perfekt

 223. Christina says:

  Hun er simpelthen skøn! Jeg har selv en pige på 2.5 år som også ville være skøn med en pink finne! Jeg har hørt flere svømmeinstruktører anbefale finnen – så den vil vi sørme gerne eje til sommerens badeture!

 224. Emilie says:

  Vi vil frygtlig gerne teste den pink, når vi liiiige om lidt tager 10 dage til Kreta!

 225. Cirkeline says:

  Jeg kender en lille Alexander som ville blive glad for sådan en i sort :-)
  Cirkeline_nielsen@hotmail.com

 226. Kamille Parsgaard says:

  Ahmen…. Hun ser da altså også super nuttet ud!!!
  For at gøre det helt autentisk, så ville jeg vælge den i sort… Og mine børn ville elske den!

  /Kamille

 227. Åhh den er så fin altså.. Hvis min datter vinder den, må den gerne være pink. Simpelthen så cute!!

 228. Lars J says:

  Min søn Benjamin elsker svømning, og jeg er sikker på at denne Swim-Fin vil gøre ham ekstra god i vandet. Farven blå er vores ønske

 229. ihhh deltager hjertens gerne den lilla finde ihhh det vil josefine blive sååå glad for
  Laila Jensen
  regnbuens@hotmail.com

  xxx for at jeg er den heldige vinder

 230. Louise says:

  Den lyder jo så smart, så sådan en vil jeg gerne vinde i lilla til min datter

 231. Johanne Søe Naldal says:

  Den blå svømmefinne;)

 232. Karen Margrethe says:

  Mit oldebarn skal bestemt have sådan en Swim-Fin – og den må gerne være blå

 233. Anne D says:

  Hvor er den fin! Jeg vil gerne vinde en blå.

 234. Gunner says:

  Den blå finne vil vi gerne vinde.

 235. Pernille Rasmussen says:

  Hej.

  Er jeg den heldige vinder af denne cool give away, vil den grå gøre lykke herhjemme. Med tre unger der bestemt IKKE er vandhunde som deres mor, kan de nok lokkes til at hoppe i det blå med finen på. (den mindste på 3 mdr er mit sidste håb)
  God søndag.

  Mvh.

  Pernille

 236. Vinnie says:

  Hold op den er fin – har en snart 3 årig, der er besat af farven lilla og helt skrupskør, frygtløs og tosset med vand. Jeg ville elske at spænde sådan en her på hende, og så bare sende hende afsted ud i bølgen blå

 237. Hanne w says:

  Hun er altså ikke til at stå for på det billede 😀
  En swimfin står virkelig højt på min piges ønskeseddel i år :)

 238. Sanne Terp says:

  Sikke da en sjov ting :) den ville helt sikkert være et hit her i familien. Vi kunne rigtig godt tænke os den i grå :)

 239. Kan vidst lige nå det…
  Åh den grå ville se så ægte-haj-agtig ud på ryggen af min spræller

 240. Stine BB says:

  Den orange er rigtig fin….

Speak Your Mind

*

« « Prøver du på at blive gravid? Så er der brug for din hjælp!| Hvor skal vi rejse hen på sommerferie? » »