Fantastisk Tivoli-tur med Playmobil

P1230732

P1230809

P1230661

P1230671

P1230717

P1230736 Herhjemme er Playmobil i sandhed blevet et hit. Jeg legede ikke selv så ofte med det som barn, så jeg har ikke selv haft det store forhold til det, men min mand er vokset op med Playmobil (hans forældre har stadigt et kæmpe piratskib, som Trutten finder frem, så snart vi er på besøg hos Farmor og Farfar) og har altid været enormt glad for det.

Playmobil har netop lanceret en ny serie med Tivoli attraktioner, og hvis der er noget, der appellerer voldsomt meget til børn, så er det Tivoli!

Fidusen fik julelys i øjnene, da hun skulle pakke den store kasse op, og hun kunne næsten ikke vente, til Farmand var færdig med at samle den. Fidusen fik et pariserhjul og et tivolitog – og så medfulgte der en motor til pariserhjulet, så den kan køre automatisk rundt. Hvis man ikke ønsker at tilkøbe motoren, så medfølger der også et håndsving, så den sagtens kan bruges alligevel.

P1230632

Motor eller ej, så er der farvestrålende, blinkende lys i pariserhjulet – og det er et kæmpe hit! Hun har sågar insisteret på at få pariserhjulet med ud på badeværelset, fordi det er det eneste rum, der er helt mørklagt med lyset slukket 😀

Som med de fleste andre serier fra Playmobil, så er der både store og små ting, så man altid kan købe en gave derfra uanset budgettet.

Pariserhjulet koster 562 kr, motoren 112 kr og toget koster 150 kr.

Fidusen er klart mere begejstret for sættet end Trutten – så jeg skal ikke kunne sige, om det generelt mest appellerer til piger, eller om det bare er tilfældigt, at det er sådan herhjemme.

Men der er slet ikke nogen tvivl om, at det er et stort hit – og hun har allerede haft flere legekammerater med hjemme, som også straks har kastet sig over det.

Det er virkelig sødt at sidde og smuglytte, når hun leger “du er ikke stor nok til at komme med her – du kan selv se, du er ikke høj nok på måleren” – mens hun sidder og måler playmobildukken på den måler, der sidder ved indgangen til Pariserhjulet. Sjovt nok havde hun et par dage inden fået samme besked selv, i en vandrutchebane, hvor Trutten var stor nok, men hvor hun måtte nøjes med at kigge på 😀

Indlægget bringes i samarbejde med Playmobil – men de rosende ord står for egen regning.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *