Lykken er… At aflevere speciale

20140602-192505-69905317.jpg

20140602-192505-69905661.jpg

20140602-192505-69905923.jpg

20140602-192505-69905043.jpg

SÅ er sidste punktum sat.
Mit speciale blev her til formiddag afleveret på det juridiske fakultet, og sikke en fantastisk følelse det dog var at stå i køen, blandt studerende der skulle have dispensationer, skulle tilmeldes eksamen og havde spørgsmål til den skriftligt eksamen, og så pænt lægge tre eksemplarer af specialet på skranken, da det blev min tur.

Da den strikse dame var færdig med at udfylde alverdens papirer, kiggede hun smilende op, ønskede mig tillykke og bød mig et specialebolsje fra den legendariske krukke. Lige dér, ramte lykken mig. Lige dér, mens jeg stod og fiskede efter et bolsje i krukken, gik det op for mig, at jeg altså er helt færdig nu.

Det har været en meget intens proces den sidste tid, hvor jeg har siddet på biblioteket hver dag fra 9-19 og derefter har jeg skrevet videre hjemme. Det er meget almindeligt i specialeprocessen, ved jeg godt, men det er altså ikke helt det samme, når man har børn.

Børnene har savnet mig. Jeg har savnet dem.

Men jeg er glad, stolt og tilfreds over resultatet, og kan så spændt vente på at karakteren dumper ind i min mailboks indenfor de næste 3 måneder. En smule antiklimaks at afslutte sit universitetsstudie på den måde 😉

Min mand har frygtelig travlt pga et stort event de to kommende dage, så han spiste lige frokost med mig i Orangeriet i Kongens Have, og så hentede jeg børnene tidligt, og hyggede med hjemmebio i form af Turbo på Netflix og popcorn i sofaen. Jeg havde egentlig overvejet at invitere mine veninder over på sushi og champagne i aften – men jeg trænger egentlig mest af alt til at sove 😉
På onsdag skal jeg heldigvis ud at fejre – og dét glæder jeg mig til!

Comments

 1. Marie says:

  Tillykke med afleveringen!

 2. Hvor ER det godt gået – kæmpestort tillykke til dig! 😀 Du har virkelig en sindssygt flot selvdisciplin. Og nu er det overstået – garanteret med en flot karakter, når den lander 😉 Hvad så nu – jobsøgning? Eller ferie, indtil karakteren er i hus? Meget spændende!

 3. Stort tillykke! Hvor må det bare være skønt!

  Nu må du nyde sommeren og dine dejlige unger.

  Sov godt;)

 4. Stine says:

  Tillykke – er kun en lille smule misundelig.

  Men det er mig om 3½ uge. Lige nu virker det fuldstændig uoverskueligt at jeg kan nå at blive færdig, men det skal jeg jo, for vil sgu hellere på barsel (okay der er også lige et forsvar i august) end jeg vil have en god karakter. Og pokker tag mig om jeg gider sidde mere i denne sump.

  Sov godt, hyg dig med din familie og god fornøjelse med boblerne på onsdag. Der skal jeg til glykosebelastning – det er ikke helt det samme 😉

 5. Louise Markussen says:

  Kæmpe stort hurra for dig!

 6. Tillykke med afleveringen :)

  Jeg kan huske at da jeg for en del år siden afleverede mit speciale var jeg LYKKELIG over ikke at skulle op at forsvare det, men jeg må også indrømme at efterfølgende var det sgu også en smule af et antiklimaks blot at få brevet med karakteren dumpende ind ad brevsprækken! Sådan som det gik med mit speciale er spørgsmålet også om ikke det kunne have været en fordel hvis jeg skulle forsvare det 😉 Men det lader jeg bare være med at tænke på!

 7. STORT tillykke, og er sikker på at det bolche smagte EKSTRA godt.

  er også sikker på, at børnene har nydt den film ekstra meget, når du har siddet med dem i sofaen og hygget med dem, med tid til nærvær. <3

  pøj pøj med resultatet, og NYD sommeren, det har du sandelig fortjent.

  smil Lene. :0))
  http://justlove2ndhandbyleneb.blogspot.dk/

 8. YAY! Tillykke til dig! Det er jo ingenting sådan objektivt set, det dér bolsche, men for POKKER hvor smager det alligevel fantastisk af sejr og sejhed.

 9. Maria Larsson says:

  Stort tillykke, afleverade mit speciale i februar og det er bare den bedste følelse :)

 10. Hurra, stort tillykke.

  Jeg stod selv derinde den 22. dec 2010 og hold da op, hvor var det fantastisk!

  Jeg havde ikke børn dengang, men jeg var til gengæld nødt til at skrive det på 3 mdr., fordi jeg havde fået et jobtilbud fra 1. januar. Det er den bedste juleferie, jeg har holdt!

 11. Endnu en gang stort tillykke Lisbeth! Det må have trukket tænder ud her til sidst. Jeg gruer for, når det bliver min tur . Nyd den næste tid med dine skønne børn :)

 12. Anne Christine Lauritzen says:

  Stort tillykke med dit lille brain child kære Lisbeth :) Hvor er det verdens bedste følelse at mærke livet vende tilbage efter sådan en omgang!

 13. Stine says:

  Tillykke!! Hvor er det godt gået :)
  Jeg er lige gået i gang med specialet, og det er svært ikke at aflevere sent og hente tidligt…. For helt ærligt så er det ret svært at skrive speciale efter (lang!) barsel – så hvor er det bare sejt af dig at kæmpe igennem og være på den anden side nu.

  Igen – stort tillykke!

  • Det er SÅ svært – når man har været væk fra studiet og kun mangler specialet, så fylder det virkelig uendelig lidt i ens tanker og hverdag.
   For mig gjorde det dog en kæmpe forskel, at det var så intenst – altså at jeg skrev det over en forholdsvis kort periode, men at jeg så skrev virkelig længe hver dag.
   Jeg afleverede børnene omkring kl 9 hver morgen, og derefter sad jeg så helt til kl 19, kørte hjem og skrev videre hjemme.
   Jeg kunne slet ikke jonglere det der med at skrive en smule hver dag over en lang periode. Og når det trods alt var en afgrænset forholdsvis kort periode, så var det til at holde ud, at jeg var så længe væk fra børnene.
   God arbejdslyst – og glæd dig til det er overstået – det er en god fornemmelse! 😉

 14. Maria says:

  Hvor er det godt gået. Sejt og stort tillykke :)

  Hvor lang tid har du brugt på at skrive specialet ?

  • Tak :)
   Fra jeg gik i gang med selve skriveprocessen har det taget ca. 2-2,5 måned – men inden da havde jeg læst alt op og havde al viden klar – det skulle bare formidles ud.
   Det har så været den sidste 1,5 måned, jeg har siddet på biblioteket så længe hver dag.

 15. Tillykke med det. Husker det som det var igår – og så er det alligevel 8 (gisp…) år siden!

 16. Hvor er det fantastisk at du er færdig Lisbeth.TILLYKKE. Jeg husker stadig da du startede i de gode gamle jubii dage. Puhhh hvor tiden er gået stærkt.

 17. Skal man slet ikke op og forsvare sit speciale?

  Vil du ikke lave et indlæg om det næste kapitel i dit liv? Hvad byder den kommende tid på?

 18. Tillykke med specialet, det er da en sej omgang du har været igennem! HURRA!!

 19. Det må være så skønt for dig! Til lykke med det. Håber også det ender med et godt resultat, men mon ikke? 😉

Trackbacks

 1. […] er den smukkeste kjole fra Baum und Pferdgarten, som jeg købte for et par uger siden, indviede da jeg afleverede mit speciale, og som jeg stort set har levet i lige […]

Speak Your Mind

*

« « Leopard-sneakers – når overspringshandlinger fører til shopping| Fantastisk Tivoli-tur med Playmobil » »