Leopard-sneakers – når overspringshandlinger fører til shopping

sneakers1    sneakers6

sneakers3

sneakers4

sneakers5

Ulempen ved sådan at sidde og skrive speciale både dag og aften er, at der er frygtelig mange overspringshandlinger, der trænger sig på. Jeg har fx renset tastaturet på min computer, ryddet op i min taske, gennemset samtlige billeder på min iPhone – ja og så har jeg desværre også en kedelig og dyr tendens til at sidde og surfe webshops 😀

I dag gik jeg lidt længere end bare at surfe, og har således netop købt disse fuldstændig fantastiske leopard-sneakers fra Adidas. Jeg spottede dem på instagram, og så var der ikke langt fra tanke til handling 😉
De er købt lige her – og umiddelbart ser det ud som  om, de er den eneste forhandler, fordi modellen er lavet i samarbejde med webshoppen.

Billedkilde: Sneakersnstuff.com

Comments

 1. Nøj de er fede! Prisen egentlig også rimelig, og så er de hjemme i min størrelse… Men har vist opfyldt min kvote af sort/hvid/grå sneakers 😉 Glæder mig til at se dem i brug, om de er lige så pæne i virkeligheden – for så er jeg måske nødt til at klikke dem hjem 😉

 2. Heidi says:

  Wow wow wow!!! Hvordan er de i størrelsen?

  • Ja er de ikke fantastiske?
   Jeg ved det faktisk ikke – jeg er normalt ikke en sneakerspige, men jeg googlede nogle størrelsesskemaer for Adidas og bestilte ud fra det – så satser jeg på, at de passer 😀

 3. Heidi says:

  Jeg er forvirret over de størrelsesguider jeg kan finde for Adidas som alle viser noget forskelligt. Nogen der ved hvilken størrelse jeg skal have, hvis je normalt bruger str 38-39?

  • Skal du så ikke have str 7?

   • Sanne says:

    Jeg er også blevet fristet og har siddet og luret lidt på str. Jeg bruger normalt 38,5 (og 39 i Nike free) ud fra SNS sizechart skal jeg bestille str 6 eller 6,5. Jeg læste på Adidas www, at flere brugere mener, at Adidas Flux (dem Lisbeth har købt) er en halv størrelse større end normale Adidas sko. Så nu hvor du skriver str. 7, bliver jeg endnu mere i tvivl. Jeg har pt. en str. 6,5 i kurven. Og så er jeg også lidt i tvivl om jeg skal have dem i leopard eller snakeskin – jep store problemer 😉

    Lisbeth, har du hørt noget om, hvornår du modtager dine? For så skulle jeg måske lige vente og høre om dine passer i str.

    • Nej jeg har ikke hørt mere end min automatiske ordrebekræftelse – jeg har faktisk ikke en gang helt styr på, hvilket land de bliver sendt fra.
     Jeg bruger normalt 39,5 og jeg har taget str. 7.5 så nu bliver jeg helt presset over, om de mon er alt for store.
     Jeg har ingen erfaring med størrelserne i Adidas, så jeg sjussede mig bare frem ud fra sizecharts, hvor der stod at det svarede til 39,33 😀

    • Nu har jeg lige kigget igen, og jeg kan se, at jeg har kigget på Women’s chart – men hvis det er unisex, så bliver de jo alt for store.
     Ved du, hvilken af dem man skal gå efter?

     • Sanne says:

      Hmm – altså inde på SNS side, når man vælger leopardskoen, så er der en sizechart (unisex) Jeg gik ud fra, at den var gældende, men jeg aner det ikke, og jeg har ikke nogle Adidas sko, så jeg har intet at sammenligne med! Så vidt jeg kan se, er det en svensk side, og skoene sendes fra Sverige.

 4. Woooow, de er fede!

 5. Tip-top flotte! Skriv endelig når du kan vurdere størrelsen :-)

 6. De er godt nok lækre. Det er farligt at kigge på sko, man får bare lyst til at købe mere hele tiden :)

 7. Sanne says:

  Hej igen

  Jeg skrev til deres kundeservice og spurgte dem, hvilken str man skulle vælge, hvis man ville have dansk str.39,3. De svarede str.6,5. Jeg var desuden inde i illum og prøve modellen i en anden farve, og jeg synes de var store i str. så jeg har bestilt en str.6.

  Hilsen Sanne

 8. Emilie says:

  I må meget gerne fortælle om størrelserne var gode når I får de fine sneaks.
  For jeg er også i syvsind om str. Og orker ikke at sende frem og tilbage. Så blir det hurtigt lidt besværligt. 😉 taaaaak!! Og dejlig pinse til alle. Og tak til LIsbeth for en altid meget meget skøn & inspirerende blog. Jeg er spændt på at følge dig her post speciale. 😉
  Bedste hilsner
  Emilie

 9. Emilie says:

  Jeg er så spændt. Har I fået jeres fine sneaks???
  Og hvordan er det så med størrelserne?
  Jeg er ca 40 og ville egentlig tro jeg skulle have 7, men kom i tvivl da jeg læste hvad I skrev 😉
  Tusind tak. Vil være glad for at høre om størrelserne var gode. Ka evt overtage et par i str 7, hvis det skulle være sådan at nogen brænder inde med et par. Tror det er halvdyrt at sende retur. 😉
  Bh Emilie

Speak Your Mind

*

« « Dagens hipster-Trut| Lykken er… At aflevere speciale » »