Dagens Trut – i fødselsdagsversionen

P1190525

P1190536-001

P1190537

Her er billeder af dagens Trut i torsdags, hvor han fyldte 5 år. Dagen blev først fejret med god morgenmad herhjemme, derefter kom han i børnehave, hvor vi så tog hen og fejrede ham efter frokost med kager, sang og fødselsdagstog. Det er en rigtig god måde, de gør det på i børnehaven, fordi det ikke kræver ret meget af forældrene, og det er sådan en god tradition for børnene, som altid bliver SÅ stolte, når der hænger et flag med deres navn på døren ind til stuen.

Trutten var iført den lækreste skjorte fra Soft Gallery som vi har skambrugt hele sæsonen. Den er – som alt vores tøj fra Soft Gallery – simpelthen så lækker blød i kvaliteten, og selvom den er en anelse slimfit, så er er masser af bevægelsesfrihed i den. Derudover synes jeg, den er særdeles passende til en stor dreng på hele 5 år ❤

Vores weekend gik  med familiefødselsdag for Trutten med kagemand, lagkage brunsviger og bløde boller – og nu er Fidusen (7-9-13) endelig blevet rask, så dermed har hun haft sin anden dag i vuggestue, siden hun gik på juleferie den 22. december.

Trutten: skjorte: Soft Gallery (på udsalg her) -.- Jeans: Name it -.- Jakke: Canada Goose -.- Støvler: Rugged Gear

English:
This outfit is from my sons 5-year old birthday last week. The shirt has been a huge favourite all season.

 

Dette indlæg indeholder affiliatelinks – klik her for at læse mere.

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *