Mønstermix i dagens outfit med udsalgskøb og ebayfund

P1190442

P1190448

P1190450

P1190452  P1190462

P1190456

Disse billeder er fra den allersidste dag i vores juleferie, hvor vi var en tur i biografen for at se Frost.  Det var første gang, Fidusen skulle i biografen, og jeg troede faktisk ikke, hun var stor nok til det endnu. Men vi havde fået billetterne af det Norske Turistråd, da hele filmen er voldsomt inspireret af Norge og den smukke norske natur – så vi endte med at give det en chance, nu hvor vi ikke selv skulle ud at købe billetter.

Hun nød det i høj grad og først hen mod slutningen, hvor den blev en anelse uhyggelig og hun var træt af at sidde stille, begyndte hun at spørge efter at komme ud. Vi fik hende distraheret med lidt popcorn, og hun endte med at se hele filmen – min store pige!

Filmen kan i høj grad anbefales – Trutten var helt opslugt af den, og både han og jeg grinede højlydt flere gange undervejs :D

Nederdelen er et udsalgskup fra H&M til sølle 70 kr, som jeg allerede har brugt en del – den er perfekt både med en helt plain t-shirt, en jakke eller en lækker vamset strik.

Mor: Jakke: IRO -.- T-shirt: James Perse -.- Nederdel: H&M -.- Støvler: Gestuz

Trutten: Bukser: POMPdeLUX -.- Skjorte: POMPdeLUX -.- Sko: New Balance

English:

This is an outfit from the very last day of our Christmas holiday. We went to see Frozen – it was such a great movie!

Comments

 1. Hvor ser du bare lækker ud :)

 2. Maria Luplau says:

  Hvor er det et fedt sæt!!
  Lækker stor dreng du har :)

  Frost er en fantastisk film, kunne vidst sagtens se den uden børn ;)

 3. Dejlige billeder af en smuk kvinde:-)

 4. Flot flot nederdel – så dejligt med udsalgskup! :) Og lyder godt med filmen, den skal vist ses en eftermiddag :)

  • Tak Julie – og ja det er det bedste – normalt har jeg ikke så god udsalgskarma, fordi jeg simpelthen ikke har tålmodighed til det, men en gang i mellem har man jo lov at være heldig ;)

 5. Super outfit – og sikke et kup med nederdelen!

  Jeg tillader mig lige at spørge her, om du har hørt noget om Poppy Rose vinter-lagersalg? Sidste år lå der et ultimo januar, men jeg har ikke læst eller hørt noget om et kommende. Du plejer jo at være ret godt opdateret på dén front ;-)

  • Tusinde tak Anita.
   Nej intet nyt endnu – jeg mener, det plejer at ligge lige inden modeugen, som er den sidste weekend i januar, så jeg vil tro, der kommer info ud i løbet af denne/næste uge. Jeg kunne godt forestille mig, at det bliver næste weekend – altså ikke i denne, men næste uge – men jeg skal nok give besked her på bloggen, så snart jeg hører noget :)

 6. Jamen du ser jo yndig ud som vanligt:)
  Jeg vil lige høre om det kunne tænkes at der kom et DIY indlæg om photo booth’en fra jeres bryllup.
  Jeg er meget interesseret i at høre hvordan pokker det kunne lade sig gøre at lave selv:)

Speak Your Mind

*

« « Opdatering på vores tapre Fidus| Inspiration til børnefødselsdag med hemmelig spion tema » »