Opdatering på vores tapre Fidus

20140109-214314.jpg

20140109-214342.jpg
Fidusen klarede sin operation over al forventning i går – end ikke, da de var i gang med at lægge kateter på hendes anden hånd og rodede rundt med nålen for at finde et egnet sted, sagde hun så meget som et pip.
Efter opvågningen fik hun lov at komme hjem på en åben indlæggelse med en sonde gennem næsen og ned gennem spiserører til mavesækken – og den accepterede hun også fuldstændig.

Så vi hyggede – farmand, Fidusen og jeg – og senere kom Trutten også hjem og joinede os.

I morges var hun også frisk og glad – men i løbet af en halv time blev hun pludselig en lille slatten og sløj pige med 39 i feber, så vi ringede til hospitalet, som de netop havde instrueret os i, hvis der kom feber.
Vi skulle se tiden an, så Fidusen lå hele dagen på mit bryst og døsede hen – næsten lige som dengang hun var spæd.

I eftermiddags tog vi dog tilbage på Riget, hvor de fjernede hendes sonde – og så sad vi ellers i 4 timer og ventede på en læge., mens Fidusen sov på mig – og på en stol i venteværelset. Der var ikke meget pep i hende.

Hun havde heldigvis ingen infektion, men kirurgen som også skulle have tilset hende, blev kaldt ind til en akut operation. Så vi blev sendt hjem uden at være blevet ret meget klogere – og nu ligger hun igen på mit bryst og sover.

Det har været et par udmattende dage – både mentalt og fysisk, og da vi samtidigt har fået besked på at tjekke til hende flere gange i nat, vil jeg snart joine hende i Drømmeland og håbe på, at hun er noget mere frisk i morgen.

Der er flere der har spurgt til operationen, og det var udelukkende for at undersøge hende nærmere. Hun har været syg helt siden fødslen (ikke noget alvorligt, men dog noget der generer hende så meget, at hun ikke vokser og tager nok på i vægt), hvor vi har gået til kontrol med hende, og nu ville lægen gerne have klarlagt, om det evt snart er tid til en større operation.

Comments

 1. julie lillegaard says:

  Åh, stakkels lille slatne fidus! Det lyder ikke sjovt – for nogen af jer. Jeg håber, hun snart er ovenpå igen! Tanker og god bedring-vibes herfra

 2. Åh, lille fidus.. God bedring med hende.
  Men eftersom i ikke fik snakket med kirurgen i dag, så ved i måske heller ikke hvad de fandt ud af ved indgrebet? Eller om hun skal have en anden operation?
  Jeg håber alt godt for jer alle, og venter spændt på mere nyt. Håber natten går roligt.

  • Nej vi får først svar om et par uger, fordi der blev taget nogle biopsier, de først skal have svar på.
   Og tusinde tak Ditte – det betyder rigtig meget!

 3. Seje lille Fidus!
  Det lyder som lidt af en omgang – sjældent har jeg hørt om nogen, der tager det så fint som fidusen (hverken store eller små). Håber hun snart er frisk og helt ovenpå igen :)

  Kh Lou

 4. Julie Nagel-Udsholt says:

  Lille dut dog!! :( Masser tanker til jer alle :)

 5. Hej Lisbeth
  Tak for en dejlig blog, jeg har været læser i lang tid, og jeg kan rigtig godt lide at du altid bevarer en glad og positiv tilgang til tilværelsen.

  Må jeg spørge direkte hvad din datter fejler, og hvordan fandt I udaf at der var noget, der ikke var, som det skulle være? Grunden til jeg spørger, er jeg har jeg søn på 2,5 år som altid har været lille og altid har haft særdeles svært ved at vokse og tage på (selvom han er født til termin, havde normal fødselsvægt og har har haft helt normal udvikling på alle andre områder). P.t. er han 82 cm høj og og vejer 11-12 kg. Han er ikke vokset i højde/drøjde i ca. 1 år. Vi er i samarbejde med hans børnelæge (som han går til grundet astmatisk bronkitis) ved at udrede om der der noget alvorligt galt med ham og hvad der i givet fald er.

  Storebror på knap 5 år har derimod fulgt en helt normal væsktkurve på trods af at han har glutenallerigi (hvilket ubehandlet ofte giver sig udslag i manglende vækst). Lillebror er testet for glutenallergi, han har det ikke så det kan udelukkes som årsag.

  På forhånd rigtig mange tak for din tilbagemelding

  Med venlig hilsen
  Jette

 6. … og lad mig lige tilføje at din smukke datter lyder til at være den sejeste tøs nord for Alperne

 7. Det er lige til at få ondt i hjertet over. Stakkels Fidus men hvor har hun da været tapper! Dog bedring med hende og håber hun snart er frisk og frejdig igen :-)

 8. Karen Elisabeth says:

  Stakkels lille smukke pige…

  God bedring med hende

 9. Årh, det gør helt ondt at tænke på din lille Fidus. Fantastisk at hun bare klarer det hele så fint. God bedring til hende.

 10. Sender også god energi herfra :) Er også betaget af din positive indstilling, det kan godt være svært at være det under sådanne forhold :)

 11. Åh, lille fineste fidus <3
  God bedring med hende :*

 12. Fine, seje lille pige

Speak Your Mind

*

« « Put a hat on it!| Mønstermix i dagens outfit med udsalgskøb og ebayfund » »