Tilbage fra juleferie

P1190433

Så er jeg her igen – efter en god, lang og særdeles tiltrængt juleferie.

For første gang – måske nogensinde i de snart 5 år, jeg har haft bloggen – har jeg valgt at holde fuldstændig computerfri i snart to uger. Jeg har savnet at blogge. Rigtig meget endda! Men når bloggen både er en hobby og et job, så er det svært at trække nogle klare grænser, og det er svært at sætte sig og skrive et blogindlæg om fx vores hyggelige juleaften, gode julegaver, fantastiske nytårsfest osv. uden at jeg også liiiige skal gennemgå den stak af pt 347 ulæste mails, der ligger i  min indbakke, tjekke op på de opgaver, der ligger og venter, lige gennemgå regnskabet osv. – så jeg har holdt fri, selvom det har trukket i mig ;)

Nu nyder jeg til gengæld også at være tilbage foran skærmen med en god kop kaffe, ro i huset og fokus på arbejdet – det er skønt at holde fri med familien men bestemt også skønt at have tid til at arbejde med noget, man elsker så højt!

I dag har jeg et spændende møde med en potentiel ny samarbejdspartner, og derefter har jeg en hot date med min indbakke ;)

Til gengæld har jeg en lang række indlæg i ærmet fra vores juleferie, som kommer dryssende de næste dage – så jeg håber, du kan tåle en dosis jul, selvom det er SO last year ;)

Og så håber jeg, at DU har haft en skøn jul og et fantastisk nytår ❤

Comments

 1. Hej Lisbeth. Jeg sidder pt og skal til at have lavet bryllupsinvitationer og jeg har hverken talet eller tålmodighed til helt at gå all in på DIY. Til gengæld tiltaler det mig måden du gjorde det på i sin tid – det er nemlig samme stil jeg er ude i – og dine invitationer var så fine :) Men hvilket trykkeri brugte du – hvordan startede du på det – jeg ville være LYKKELIG hvis havde mulighed for at skrive om processen eller en kort og hurtig DIY guide?

  • Hej Lika,
   ÅH jeg er simpelthen så misundelig – gid det var min tur igen (altså med den samme mand :D ).
   Jeg fik dem trykt hos Mediamouse.dk på 300 g Conqueror papir – de var rigtig søde til at vejlede, og prisen var ganske rimelig – vist ca. 330 kr for 55 stk.
   Kuverterne købte jeg hos Stelling – jeg var inde for at kigge og fandt dem, der passede bedst.
   Selve invitationerne er det desværre ikke helt nemt at guide omkring, for jeg brugte ret lang tid på at sidde og fifle med det i GIMP.
   Jeg fandt en flot vectorfil med ornamenterne, som jeg brugte rundt i kanten, og så brugte jeg to virkelig flotte skrifttyper, som jo egentlig var det bærende element i invitationerne. Skriften blev dog først tilføjet i selve PDF filen, da det gjorde trykket noget pænere (det vidste jeg så ikke, hvordan man gjorde, men jeg fik googlet mig frem til det).
   Det var også samme skrifttype, jeg brugte til kuverterne – og dem printede jeg faktisk bare selv på vores helt billige printer herhjemme.

   Jeg har tidligere haft lavet invitationer til nogle læsere fra bloggen, men det tager mig så lang tid, at det ikke helt kan svare sig rent økonomisk desværre.
   Spørg endelig bare løs, hvis der er andre ting, jeg kan hjælpe med :)

 2. Godt nytår!

  Glæder mig til at læse med i det nye år…

 3. Åh perfekt – det er da til at finde ud af. Jeg må fluks finde frem til Gimp og få den ned på min mac. Har også skrevet de to skrifttyper ned – den ene er ikke gratis, men jeg kan sikkert finde andre fine også :) Men det forvirrer mig lidt, det med at skriften først bliver tilføjet i pdf filen? Går du fra at man lidt gør lidt som i word, men jeg tager måske fejl? Må vist afprøves. Jeg vender nok lige tilbage – er bare glad for at du vil hjælpe – mange mange tak :)

  • Nej den ene er ikke gratis, men til gengæld brugte jeg den også til kuverter, bordkort, bordnumre, kirkehæfter osv. – og den er SÅ utrolig smuk, at pengene var godt givet ud, synes jeg.
   For at være helt ærlig, så kan jeg ikke helt huske, hvordan jeg endte med at få det tilføjet, for jeg har kun den gratis udgave af Adobe – men det lykkedes mig på den ene eller anden måde :D
   Og du vender endelig bare tilbage :-*

Speak Your Mind

*

« « Fra alle os til alle jer…| Put a hat on it! » »