Julefred og ildebrand

juljuljul

Jeg havde været inde for at købe de allersidste gaver samt shoppe lidt julepynt hos Magasin (der altid sætter det hele ned med 40% rabat den sidste dag inden jul), og da jeg kom hjem og var ved at parkere cyklen, hørte jeg en brandalarm i ejendommen. Jeg skænkede det ikke en tanke, før jeg en halv time senere pludselig hørte udrykning og så to store brandbiler holde nedenfor vores lejlighed.

Vi kom hurtigt udenfor, hvor der var røg overalt. Uheldigvis havde de meget svært ved at lokalisere, hvor røgen kom fra – så de fik sparket flere døre ind, før der pludselig stod store flammer ud af en dør, og de kunne gå i gang med slukningsarbejdet.

De fik begrænset skaderne og vi kunne gå op i lejligheden igen, som ganske vist lugtede af røg – men det var intet i forhold til de lejligheder, der lå lige op af branden.

Så vi slap med skrækken – og Trutten og Fidusen var til gengæld meget stolte af at have hilst på en vaskeægte brandmand og politidame :D

Resten af eftermiddagen og aftenen julehyggede vi med julekopkager a la Emily Salomon, gaveindpakning og ikke mindst pyntning af juletræet – og så var det to meget spændte børn, vi kunne lægge til at sove – gad vide, hvor tidligt de mon vågner i morgen? :D

Petit Podiums Julekalender:

I dag har Manja åbnet en låge med en fabelagtig præmie til alle store og små prinsesser. Det er nemlig det mest overdådige tylskørt fra Molo, der er på højkant – du finder lågen lige her.

Comments

 1. Signe Øland says:

  Feeed præmie! Alma ville elske det!!!

 2. Pyha godt i slap med skrækken, og Trutten og Fidusen var stolte af at kunne fortælle det de har oplevet :D

 3. Maja Fuglsang says:

  Puha, hvor skræmmende… Godt at der kun var materielle skader….!

  Glædelig jul

 4. Åh, hvor godt at I slap med skrækken! Fine kager I fik bagt :)

  Rigtig glædelig jul,

  Klem
  Emily

Speak Your Mind

*

« « Julegaveshopping hos Zalando| Fra alle os til alle jer… » »