Lækker flyverdragt fra Wheat – og vind et gavekort på 5.000 kr dertil

P1170556

P1170569

Disse skønne billeder af Fidusen er fra i fredags, hvor stormen rasede udenfor. Hende og jeg fik lov at sove længe af Farmand og Trutten, så da vi vågnede kl 8.50 (!!), var de allerede taget af sted, og vi benyttede os derfor af muligheden for lidt pigehygge fra morgenstunden (eller dvs. formiddagsstunden).

Fidusens flyverdragt er fra Wheat, og hun KNUSelsker den. Farven i sig selv er nok til at vinde Fidusen, men hun kan altså også rigtig godt lide den, fordi den er så dejlig blød pga nogle lækre fleecedetaljer ved halsen, som gør at den lukker ekstra godt til – og som skærmer barnet mod lynlåsen.

Jeg kan godt lide, at flyverdragten er så nem at give hende på pga de to lynlåse – og så synes jeg også at lukningen oppe ved halsen er genial – det er nærmest et helt ekstra lag fleece, der lukkes omkring hals og bryst, før man lyner flyverdragten.

Når hun har sine Angulus støvler på sammen med dragten, er der pink og lilla for alle pengene 😀 – men se også bare, hvor glad Fidusen ser ud 😛

Hvis du er lige så vild med WHEAT som mig – og hvis du fx har forelsket dig i denne lækre flyverdragt (det kan jeg ikke bebrejde dig), så SKAL du klikke dig over til søde Lou på Golden Ghetto i dag. Hun udlodder nemlig et gavekort på hele 5.000 kr (YES – du læste rigtigt!) til WHEAT i Petit Podiums julekalender i dag. Du finder dagens låge lige her.

lidl

 

Dette indlæg indeholder affiliatelinks – klik her for at læse mere.

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *