4. december: Vind et gavekort til Stylepit på 2.000 kr til legetøj

december13
Dukkevogn fra Smallstuff -.- den gigantiske kanin fra Jellycat -.- Wheelybug -.- dukkeseng fra Smallstuff -.- Hammerleg

OBS: KONKURRENCEN ER NU SLUT, OG JEG HAR FUNDET DEN HELDIGE VINDER, DER BLEV KATRINE. HUN HAR FÅET DIREKTE BESKED VIA MAIL.

Endelig blev det min tur til at åbne en låge i Petit Podiums finde julekalender! Jeg har glædet mig, har jeg!

Jeg har i dagens anledning fået lov at udlodde et gavekort på hele 2.000 kr til Stylepits legetøjskategori – så kan man i sandhed forkæle de små med nogle ekstra julegaver 😉

Det er forholdsvis nyt, at de er begyndt at forhandle legetøj, og jeg synes, det er en skøn udvidelse af deres i forvejen store udvalg. Når jeg shopper på nettet, er det altid vigtigt for mig at kunne få så mange ting som muligt samme sted – dels for at kunne spare portoudgifter men i høj grad også fordi det gør det hele meget nemmere.

Stylepit har allerede et stort udvalg i legetøjskategorien, selvom den er forholdsvis ny. Da jeg sad og kiggede på al legetøjet, fandt jeg helt utroligt mange af de ting, vi i forvejen har herhjemme – hvilket kun kan føre til den konklusion, at deres indkøber har særdeles god smag 😉

På billedet er et lille udvalg af de ting, vi allerede har i forvejen, som er store hits blandt børnene – en lille anbefaling ift hammerleg: det er egentlig et stykke legetøj, som Trutten fik da han i sin tid lige havde lært at sidde selv. Det var et KÆMPE hit – sidenhen overtog Fidusen det, og selv nu hvor Trutten snart fylder 5 år, så leger han stadigt med det.

Men nu til konkurrencen!

Jeg udlodder som sagt et gavekort på 2.000 kr til Stylepits legetøjskategori – reglerne for at deltage er ganske enkle:
Du skal like bloggens Facebookside lige her – derefter skriver du en sød julehilsen til dette indlæg – gerne med forslag til, hvad I køber til jeres børn i julegave i år, så vi kan inspirere hinanden.

Konkurrencen slutter tirsdag den 10. december 2013 kl 22, hvorefter jeg udtrækker en vinder, der får direkte besked og offentliggøres i dette indlæg.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

  • Glædelig 4.dec
    Jeg elsker jul, og glæder mig til at se børnenes øjne stråle og funkle om kap med nattehimlens stjerner ved synet af en pakke.
    Mine piger får tøj, og barbiebus og lav selv armbånd pakke.

  • For at være ærlig, så giver vi ikke vores datter på 17 måneder julegave i år. Hun forstår alligevel ikke hele det halløj med gaver, og hun skal nok få nok gaver af resten af familien. Hun får jo ting året rundt, som jeg mener hun har brug for. Derfor kunne det også være mega lækkert med sådan et gavekort, vil at forkæle prinsessen med, året rundt.

  • Rigtig glædelig jul til jer på Petit Podium og jeres søde unger.

    Min egen søde unge på 2,5 år skal have et LEGEKØKKEN med alt hvad den kan trække af udstyr -potter, pander, grydeskeer, legemad, forklæde, grillhandsker, viskestykker, kopper og tallerkener.

    Det skal da fejres, at vi endelig har plads til sådan noget i vores nye hus 🙂

  • Min datter på 17 måneder får penge af os i julegave i år. Hun bliver i forvejen forkælet med en masse lækre gaver fra resten af familien, så vi giver hende penge, som kan bruges, når hun trænger til noget nyt eller større som eks. en løbecykel ect. Gavekortet vil dog alligevel falde i god jord ved os, da vi så senere har mulighed for at forkæle vores lille prinsesse.

  • Vores den store på 2 1/2 får en brandbil og ellers er der masser af Dublo og Brio tog på ønskesedlen.
    Den lille er kun 7 uger juleaften så det bliver nok kun til en lille ting fra os.

  • Her hos os er der tradition for, at børnene får et flot sæt tøj til brug juleaften og evt. i juledagene, derfor ingen julegave fra mor og far juleaften. Til gengæld kommer her en lille nisse og forkæler søde børn i december – noget de små går meget op i og har stor fornøjelse af 🙂

  • Dit indlæg om dukken til Fidusen var PRÆCIS det jeg søgte efter til vores datter. Har ledt højt og lavt efter en dukke, der falder i moderens smag, så tusind tak for det hint 🙂
    Til vores 2-årige søn bliver det nok et værkøjssæt, da faderen skal have en boremaskine, til det nyerhvervede hus.
    I øvrigt tak for en superinspirerende blog.

  • Der er dømt bøger i år til pigen – Rasmus Klumps ABC og 1,2,3 samt den store bog om Rasmus Klump. Naturligvis er der også legetøj, men lidt lærerigt er godt.

  • Jeg har ni yngre søskende. Ja, NI! Derfor ville det her gavekort være en KÆMPE hjælp mht julegaveindkøb, især som fattig studerende, haha! 🙂 Ellers må jeg være kreativ i søstrene grene/tiger, for når der skal købes SÅ mange gaver, er det begrænset, hvor dyrt det må være. Alternativt har jeg de forrige par år slået alle børnenes gaver sammen og købt brætspil eller dvd’er, men det er ikke så super originalt, og ikke helt lige så sjovt som at få “sin egen” gave.

  • Min datter er 2 1/2 år, så det er første år, hvor hun rigtig forstår jul og gaver. Jeg har glædet mig helt utrolig meget til december i år, hvor vi som lille familie skal i gang med at skabe vores egne juletraditioner. Vi har været nede og hente (et meget skævt) lille juletræ i Irma, som vi har pyntet med fine kugler. Hver morgen har nissen været med en lille pakke, som ligger under juletræet. Det er noget så hyggeligt at se den Augusta løbe ud til juletræet hver morgen.
    Jeg har ikke helt bestemt mig for hvilken gave, hun skal have juleaften, men jeg overvejer Bobles larven. Men det ville selvfølgelig være fantastisk at vinde denne præmie, så hun rigtig kunne blive forkælet!
    Ihh hvor jeg glæder mig til jul (og ferie!)

  • Ville være fantastisk at vinde dette gavekort, min søn Adam på 5 mdr ville rigtig blive forkælet.
    Vi giver ham noget fra bobles har endnu ikke helt besluttet hvad, men valget er faldet på et produkt derfra da han vil kunne have glæde af det mange år frem og samtidig udvikle sig motorisk. Glædelig jul til alle jer og jeres guldklumper.
    Mvh Trine

  • Kære Søde Lisbeth

    Det har været en dejligt år at følge med i din blog på. Jeg er flere gange blevet inspireret til en masse ting fra dig. Bl.a. dit bryllup, jeg blev selv gift 31.08.13 og kunne skønt følge med i din planlægning og efterarbejdet af jeres bryllup. Vi har en dreng på 20 mdr. så at få det hele til at hænge sammen kender vi godt – derfor er du en dejlig inspiration.

    Vi har I år valgt ikke at give vores dreng julegaver – han får så meget fra bedsteforældre, onkler og tanter at det ville blive alt for overvældende – men derfor ville jeg blive glad for at vinde gavekortet så jeg kunne give ham et nyt værelse. Jeg er nemlig også ret vild med at smartkids.dk nu har legetøj og inventar.

    Rigtig glædelig jul til dig og din familie.

  • I har bare den bedste julekalender:-)

    Min datter på fire år skal have en stjernehimmel over sin seng i form af flotte wallstickers.

  • Dejlig konkurrence midt i december julehyggeræset. Jeg har ingen børn selv endnu, men har for nyligt fået den dejligste lille nevø, som jeg ville elske at kunne forkæle. Hans forældre har desværre ikke så mange midler, så det ville være fantastisk at kunne sprede lidt juleglæde hos dem.
    Lige nu har jeg planer om at købe “Okker gokker gummi klokker og andre børnerim”- bogen til ham i julegave, da det er en bog som min søster og jeg selv fik læst højt utallige gange og senere lærte udenad sammen med vores nu afdøde farmor. Synes det ville være fint at føre den tradition videre.

    Glædelig december til dig og din familie:-)

  • Her står den på uv-badetøj til begge børn da vi skal til Thailand i marts, samt sengetøj til hende på 9 mdr og nok en robot til den store på 4!

  • Uhmmm………. der er mange muligheder, men dukkeudstyr til dukken, der slæbes med alle steder og en ny kanin fra Jellycat til erstatning for den, der nærmest er helt mørnet.

    Den dejligste uden børn tradition er “Love Actually”, sammenkrøllede på sofaen med et stort glad hvid gløgg – det holder hvert år og sådan indleder vi december

  • Min pige får smallstuff dukkevognen i julegave, hun har lige haft fødselsdag og der fik hun sengen. Det er så fint, derfor ville 2000,- hurtigt blive brugt på dukkesengetøj og dukker:)
    Og storebror skulle forkæles med lækre træbiler og garageanlæg:)

  • IT’S CHRISTMAS, BABY!
    Kan ikke prale af selv at have avlet nogle unger, men dog kender jeg mange der har som skal have nogle gaver. Så jeg følger med her for at se hvad der mon er en god idé at give i gave 🙂

  • WOW sikke en lækker præmie!! Det ville da være den mest fantastiske julegave vi kunne give vores datter! D.25 december bliver hun halvandet år, og det ville være skønt at forkæle hende med lækre legesager. Hun er i en skøn tumlealder, hvor hun vil kravle op og ned af alt. Hun ville blive SÅ forkælet med nye legesager:-) I julegave giver vi hende lækkert sengetøj fra MisseMai. Så når hun vågner op om morgenen og er dejligt udhvilet i sit nye sengetøj, vil hun være klar til leg med en masse nye legesager som hun har vundet på Smartkids;-) Glædelig julemåned til jer alle:-)

  • Jeg kan ikke byde ind med gode julegaveideer, for jeg har ingen børn. Endnu. For lige efter jul bliver vi beriget med en lille baby, så jeg vil mene at det er min kæreste og jeg der får den bedste julegave i år <3

    Jeg har dog købt et par gaver til min nevø, bl.a. en dvd med Teletubbies, som han bare elsker, selv om resten af familien ikke er helt forstår begejstringen. Overvejer at købe noget fra LuckyBoySunday til ham også, så hans mor også får en lille ekstraglæde i den gave 🙂

  • Nu har jeg ingen børn endnu, så det er nevøen og niecen der skal forkæles 🙂 Foreløbig går tankerne på lego til nevøen på snart fire og en blød jellycat nusseklud og måske en bog med gode historier (som vi skal læse når hun bliver større) til den lille ny niece.

  • Sikke et brag af en præmie, du forkæler os med! Både af økonomiske og nostalgiske årsager skal mine piger have mine personlige favoritter, Polly Pocket og My Little Pony i julegave – men ikke i de nymodens versioner, men originale 80’er-klenodier fra dba. Jeg ser først dit pizza-indlæg nu, godt, du minder os om det! Jeg har selvfølgelig liket og hepper på dig 🙂

  • Fantastisk gave:) herhjemme står den på biler, duplo, værktøj og brygge ting til den ældste. Lillebror ønsker sig klodser og legetøj som er hans, ikke aflagte fra storebror.
    og så en masse praktiske ting som junior sengetøj, dyne osv hvis du spørg mig:))

  • glædelig JUL <3

    Her er jule gaverne
    1 lampe som lyser stjerner op på loftet til Magnus 2½ mdr og en skøn blød bamse
    sækkestole til tvillingerne på 5 da de er ved at få deres eget værelse for første gang
    spil til benjamin
    tøj og parfume til Patrick på 16

    og så må vi se hvad der ellers kan blive råd til, lidt svært når pengene er små og børnene har en ønskeseddel der kan nå herfra og helt op til månen 🙂

  • Mirror mirror on the wall, I wiss the best Christmas of all! <3
    Jeg har ikke selv børn, men jeg har et styks skøn og forkælet niece. I år har jeg købt noget lækkert tøj til hende (undertøj, bluse, nederdel mv.) og en super fin og blød kæphest som kan sige diverse heste lyde. (jeg er sikker på, at den bliver et hit – særligt hos niecen) Herudover overvejer jeg at give hende den geniale børne CD 'Tingelingelater'.

  • Jeg ville elske at bruge gavekortet på min kærestes niece og nevø! Ift. julegave, så har jeg overvejet at lave et lille fotoalbum til min kæreste niece, med billeder af familien osv., som hun selv kan kigge i (altså børnevenligt) 😉

  • Vi har en dreng på 4,5 år og har købt lego til ham. Han eeeelsker lego 🙂

    Glæææædelig jul og tak for din fantastiske blog! <3

  • Hold op, hvor er det en fantastisk kalendergave du udlodder i dag:-) Den vil på mange måder redde juleøkonomi og gaveindkøb til egne børn, samt et dejligt hav af niecer og nevøer!

    Jeg køber Flying Fairies fra Br til begge mine piger. En blå og en pink. Det er et stort ønske for de begge. Derudover får min yngste nogle ringe i træ til at hænge i loftet fra Trævarefabrikkernes udsalg og min ældste kreating som palietter, limpistol, maling etc.

    Glædelig jul. Kh L

  • Sikke en skøn, skøn præmie! Og jeg har liket din facebookside i mange måneder allerede 😉 Elsker at følge med <3

    Mine to "store" på 2 og 4 får hhv. Dora og Diego som bamser og deres rygsæk/redningstaske. Alt sammen bestilt på TS af folk, der har mere forstand end mig på at få det hjem 😉 Mindste, som til jul er 8 mdr., har jeg planer om skal have giraffen Sophie, som skulle være så god at gnave i, når tandfrembrud driller 😉

    Glædelig jul til dig og dine 🙂

  • Min søn er 4 mdr, så det bliver en pratisk julegave i form af en autostol.. Men men, vores nevøer på 6 og 3 år, skal have lidt sjovere julegaver fra os! Den store skal have LEGOs legebog og den lille skal have noget spil af en art (tror det bliver sequence til børn).. Håber det bliver mig som vinder det fine gavekort, så kan der godt blive plads til at vores dreng kan få lidt ekstra (og sjovere gaver) mange julehilsner fra Rikke og Aske 🙂

  • Hvor er det bare en deeeejlig gave – tænk at kunne forkæle de dejlige børn med en masse nyt legetøj – fantastisk:-) Min dejlige dreng får bongotrommer i julegaver:) Har fundet dem på en ‘rigtig’ musikinstrument- hjemmeside, så det er ikke sådan nogle legetøjstrommer, men ‘The Real deal’:-) I børnestørrelse selfølgelig;-) Glææææædelig jul ….

  • Vores drenge får en Playstation 3 inkl. Sky Landers. Egentlig er jeg ret ærgerlig over, at dette er årets julegave, men særligt Johannes som er 5½ år ønsker sig rigtig meget en PS, og det er ikke noget man “bare lige køber”. Så den får de i fælles gave.

    Heldigvis ved jeg, at han også får et ur, så han kan lære klokken. Det passer rigtig godt til en dreng der skal starte i skole til sommer 🙂

    Villum er vild med fly og biler, så jeg har tænkt mig at fylde godt op i samlingen med dette til ham

  • I år giver vi vores stjerne en Bobles donat, en bobles kylling, puslespil, brio toge, en fermliving sky lampe og nogle stjerne wallstickers <3

  • Sikke en fantastisk mulighed at kunne opfylde flere af de store ønsker på pigernes (aka morens) ønskeseddel, som er nice-to-have, men for dyre. Under vores juletræet kommer der til at ligge fint nattøj, madkasse+drikkedunk, dublo, ferm sky lampe, træ legemad, sylvanian og barbie dukke. Dog ikke altsammen fra forældrene. 🙂

  • Glædelig jul til dig og din familie..
    Herhjemme får Lunsen Duplo og en masse praktisk, lækkert som moren syntes hun skal have og mangler fx. en acapulco stol!! 😉 Hun får så mange andre gaver, så lidt praktisk syntes jeg er helt på sin plads!! 🙂

  • Julestemningen flyver rundt i blogland 😀 Det er skønt <3 I år er en lidt speciel jul for os – vi skal flytte i HUS – det VIDUNDERLIGT 😀 Men dette betyder også, at der på ingen måde er julepynt i vores hjem lige nu. Alt er ved at blive pakket ned i kasser mens jeg sidder og skriver hovedopgave :/ Derfor er det også endnu vigtigere for mig i år, at juleaften og dagene derefter bliver så julet som muligt 😀 Men mon ikke også de gør det med alle de skønne traditioner vi har i familien <3

    Ofelia får i år Duplo dukkehus og Brio legekøkken – eller køkkendelene får hun først, når hendes nye værelse er blevet ordnet. Gavekort vil være perfekt til at give Feamusen lidt nyt legetøj til hendes nye værelse..

  • Fantastisk kalenderlåge og fantastiskblog du fører. Jeg følger dig gerne i dine beretninger og ønsker dig og din familie en dejlig jul.
    Sønnike på 1,5 år elsker DUPLO, så vi spæder til (så også faderen har noget mere at lege med!)

  • Først vil jeg gerne rose jer piger her på PP. Sikke en fin julekalender I IGEN har stablet på benene! Der er et hav af konkurrencer i denne tid, men her på PP finder man nok alligevel decembers lækreste julekalender! (MAN MÅ GODT FEDTE) 😉

    Please lad mig vinde dette gavekort!

    Det er egentlig ikke fordi lille F mangler legetøj, men da hun denne juleaften skal være uden hendes far, ville jeg gerne kunne give hende en ekstra flot gave!

    Det kunne være en løbecykel eller en masse fint træ legemad. På en eller anden måde er det gået forbi min næse at Smartkids har legetøj til børn – flot udvalg!

    Jeg liker selvfølgelig din facebookside og jeg har da også givet dig liket dit opslag.

    Kom så, lad mig vinde!

    Kh. Birgitte Thomsen

  • Jeg aner ikke hvad vores pige på 7 år skal have…
    Nevøen på 3 år får en stor bog om traktorer, Spiderman-tegnefilm og en hjemmesyet superhelte kappe.
    Niecen på 5 år får Spejleæg-spillet og en kjole.

  • Jeg tror jeg vil købe et dukkehus. Eller playmobil. Eller byggeklodser. Eller..
    Håber jeg snart får styr på det;)
    Glædelig jul.

  • Super dejlig jule konkurrence. Min dejlige prinsesse skal i år have Lego Friends, ballarina sko fra Camper, smallstuff og sødahl sengetøj. Til mindste manden er der indkøbt Janod værktøjsbord og værktøjskasse. Desuden det navneskilt du selv havde på bloggen for efterhånden længe siden med en flyver men navnet skrevet i røgen bagefter.

  • Hvor fin en præmie!

    Herhjemme skal Bean have et værktøjssæt fra Bosch fra os – med en ‘rigtig’ skruemaskine. Hun er nemlig helt vildt med mit og Kærestes powertools og hammeren, men det er lige lovlig farligt at lege med 😉

  • Rigtig glædelig jul til dig og din familie 🙂 Og sikke en fantastisk kalendergave der er på spil <3
    Herhjemme er julegaven til barnet ikke besluttet endnu, der er simpelthen alt for meget lækkert at vælge imellem!! Han er 4 og ønsker sig nærmest alt i følge ham selv 😉 De helt store overvejelser til gave går på sådan en slags racerbane (fx fra hotwheels eller Cars), en ridderborg, eller LEGO politistationen.

  • Glædelig jul.. Herhjemme bliver der købt trælegetøj for at vende tilbage til noget af det oprindelige <3

  • Rigtig glædelig jul 🙂
    Herhjemme tror jeg, vi giver vores 1,5 årige søn noget værktøj, og biler, der kan holde til nogle hårde knubs 😉

  • Fantastisk gave!!

    Vores søn får noget så kedeligt som en junior dyne så ville elske at shoppe en masse legetøj til ham også 🙂

  • Sikke en dejlig præmie.
    Her ville præmien blive brugt på en Smallstuff dukkeseng, da vi øver I at skulle være storesøster inden længe. (Termin midt i december :-)) Derudover er køkkensagerne blevet et stort hit, så det ville blive meget populært.
    Til lillebror i maven ville en blød Jellycatbamse blive værdsat 🙂
    Mvh Anne 🙂

  • Wow, sikke en dejlig gave. Mine børn på 5 år og 2 år får nok en Ninja Turtles, en dukke, wheelybug eller en lille køkken. Har endnu ikke helt besluttet. De har ikke så meget legetøj da vi bor ret småt, og halvdelen af legetøj er altid pakket væk i kælderen, så vi skifter legetøjet igen ud med det der ligger i kælder, i stedet for at købe nye ting hele tiden, men i år har vi besluttet at gå all in og vi vil blive meget glæde for gavekortet. Krydser fingre. Glædelig jul! 🙂

  • Rigtig glædelig jul til dig og dine!
    Denne jul er der Barbie i pakkerne til mine to piger på 3 1/2 og 6 år.

  • En lækker giveaway 😀 Den ville vi ikke have noget imod at vinde herhjemme 😉

    Alexander får sådan en stor lastbil der kan laves om til arbejdsbænk med medfølgende legetøj. Vi er sikre på det er en meget god julegave og desuden er den på klubtilbud i BR – så er det jo svært at lade være, når man i forvejen havde tænkt sig at købe den.

  • Jeg synes faktisk at som årene går med mine børn, så bliver jeg sejere og sejere til det med gaver. Der er jo en del onkler, tanter og bedsteforældre, og jeg får uddelt gaveønsker til dem og føler faktisk at det lykkes hvert år.
    Især med bedsteforældrene gør jeg en del. Jeg tager med ungerne ud i diverse butikker og snakker om ønsker. Vi finder forskellige ting og tager så billeder af det hele med telefonen. Så er det let for bedsteforældrene at købe gaver 🙂
    Og skal der gives større gaver, så er en fælles indsamling også altid at kunne håndtere for alle.
    Nu er mine børn 6 og 8. Så der står tablets, monster high, skylanders, domino og tøj på listen. Jeg har fået alle gaverne ‘hjem’ allerede. Den sidste blev købt i dag. Ingen julestress 🙂 Dejligt!!

  • Sikke en fantastisk præmie!

    Herhjemme er der ikke helt styr på julegaven til min datter. Indtil videre har jeg købt et legetelt. Og så må jeg se på, hvad jeg ellers kan finde på.

  • Ihh.. sikke en fin præmie 🙂

    Jeg ville elske at forkæle min niece med fine dukketing, køkenting og måske også noget musicalt. Indtil videre er planen at hun skal have noget med Jack og piraterne fra Ønskeøen, da de er et meget stort hit – måske duplo udgaven, måske ikke.. Den endelige beslutning bliver taget senest på lørdag 🙂

    De bedste ønsker om at alle får en fantastisk rar og dejlig jul 🙂

  • Glædelig jul! Min datter på snart 8 måneder får sit eget værelse i det hus vi har købt og flytter ind i til januar. Det er gaven fra os forældre. Men derudover ønsker hun sig af bedste forældrene en wheely bug, duplo klodser, cd’erne hulubulu 1 og 2 og legetøj der kan bibbe, dytte, botte, blinke, kan skrues på og trykkes på… 🙂

  • Jeg vil elske at købe gaver til mine børnebørn og der er masser af udviklende og inspirerende ting som kan udvikle børnene !

  • Jeg aner ikke hvad jeg skal købe til lille Dame V endnu….må kigge ind på smartkids og blive inspireret 😉 Men tænker en sød lille dukke eller noget-en blød en af slagsen (hun er 6 mdr).
    Hendes største ønske på sedlen er bobles, Sengetøj med skyer og med et pindsvin, legetøj der kan larme 😉
    Glædelig Jul
    Ann

  • Rigtig glædelig jul:) elsker julen og særligt nu vi har fået børn!! Vores store pige skal have rosa fra rouladegade – bogen og en interaktiv Disney prinsesse bog:) vores lille pige noget med knapper og musik tror jeg:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *