Velkommen til vores bryllup

bryllup  bryllup2

bryllup3

Så er de her – billederne fra vores bryllup.

De har været svære at vente på – men på alle mulige måder værd at vente på.

Vi valgte efter råd fra en sød bekendt, at få Lina Ahnoff til at fotografere hele dagen og aftenen. Hun er uddannet reportagefotograf og er således fantastisk til at fange alle de små øjeblikke, der netop tilsammen udgår en skøn og fantastisk dag.

Fx havde min mor, Fidusen og jeg netop fået taget nogle billeder sammen – og da vi gik væk derfra, fangede Lina Fidusen i det mest fantastiske billede, der nogensinde er taget af hende.

bryllup1

Men altså – Lina har taget et lillebitte udvalg af de mange billeder, vi har fået fra dagen, og sat dem sammen til et slideshow med skøn musik af Ingrid Michaelson.

Jeg har været meget i tvivl om, om jeg ville vise videoen her på bloggen. Den fanger stemningen fra dagen fuldstændig perfekt – og netop derfor føles det ret privat at dele den herinde. Næsten som at invitere jer alle med til bryllup.

Samtidigt, så føles det også bare helt rigtigt. Jeg har delt alle mine tanker og beslutninger om brylluppet herinde – og har delt meget af min hverdag fra de sidste 4 år herinde – så naturligvis, skal videoen da også deles med jer. Derudover er den simpelthen så fantastisk, at det nærmest er helt umuligt ikke at vise den til alle, der har lyst til at kigge med 😉

Så velkommen til vores bryllup – husk endelig at skrue op for højtalerne, når slideshowet går i gang 🙂 (klik på linket, for at komme til slideshowet)

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *