Pale Cloud SS13

Pale Cloud har gjort det igen!

Jeg har aldrig lagt skjul på, at jeg er dybt forelsket i Pale Clouds design, visioner, materiale og ikke mindst de fantastisk smukke stykker tøj, de leverer hver eneste sæson – men jeg synes næsten, at denne kollektion er deres hidtil stærkeste!

Farveskalaen er meget typisk Pale Cloud – smukke, bløde douche nuancer med fantastiske snit og velplacerede detaljer, der fuldender det eksklusive look.

De har smukke print – og deres brug af forskellige farver og materialer skaber nogle overraskende udtryk på en meget afdæmpet og rolig måde.

Der er også flere sorte items med – som sjovt nok passer perfekt ind i stilen – det havde jeg nok faktisk ikke selv regnet med, hvis man havde spurgt mig, inden jeg så billederne af kollektionen første gang.

Men altså: jeg er fan! – jeg elsker kollektionen mindst lige så meget, som jeg elsker Pale Cloud – spørgsmålet er så bare, hvilket item, jeg allerbedst kan lide…

Umiddelbart var jeg mest vild med kjolen med print, som er til højre på det øverste billede. Efter at have set på billederne gentagne gange de sidste par måneder er jeg dog nok kommet frem til, at det må være kjolen på det sidste billede – ville Fidusen ikke se bedårende ud i den til vores bryllup? 😉

Hvilke er dine favoritter? – og har din datter været heldig nok til at eje noget fra Pale Cloud endnu?
Fidusen har to kjoler – du kan se hende i den første fra Manjas bryllup her – og den anden til Fies datters fødselsdag her.

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *