Vind præmier fra Georg Jensen Damask til 2.700 kr

I dag er det min tur til at åbne første låge i vores fabelagtige julekalender på Petit Podium – og IH hvor har jeg glædet mig!

Jeg har håndplukket alle mine gaver ud fra mine egne personlige ønsker og favoritter, så hvis du normalt kan lide de ting, jeg skriver om på bloggen, så tør jeg godt love, at du også vil elske de gaver, jeg finder frem i løbet af december.

I dag er det Georg Jensen Damask, der har været så søde at udlodde deres helt nye PATCHES plaid til en værdi af 1600 kr samt en PATCHES pude til 550 kr samt den matchende SOLID pude til 550 kr – dvs. præmier til en værdi af hele 2.700 kr – og det hele går til én heldig vinder!

 

PATCHES plaiden gør sig ualmindelig godt på vores sofa.

 

PATCHES er som sagt en helt ny serie fra Georg Jensen Damask, der blev lanceret her i efteråret. Både plaid og puder er strikket i 100% uld og vil derfor gøre sig ekstra godt til de kolde vinteraftener på sofaen.

Designet passer perfekt til den typiske enkle, nordiske stil – og både puder og plaid er forholdsvis groft strikket, så det bryder med det minimalistiske udtryk – og faktisk er denne serie en smule mere råt end de ting, man ellers normalt forbinder med Georg Jensen Damask.

PATCHES puden har et enkelt, geometrisk design, der matcher designet på plaiden, mens SOLID puden er ensfarvet, men med forskellig farve på hhv. for- og bagside.

Både plaid og puder fåes i to forskellige nuancer – blå og sand, og selvom udtrykket er meget forskelligt i de to farvekombinationer, så synes jeg selv, det er enormt svært at beslutte, hvilken der er min favorit, fordi begge nuancer passer perfekt til det enkle men alligevel rå design.

 

Den bagerste er PATCHES puden, og den forreste er SOLID puden, der har forskellige farver på for- og bagside.

Her kan du tydeligt se den rå og grove stuktur i strikken.

Indtil nu har vi kun ejet det fantastisk lækre sengesæt fra Georg Jensen Damask – det har både voksne og børn så også op til flere sæt af herhjemme, og vi knuselsker det pga det enkle og klassiske design – men især fordi det er meget tydeligt at mærke, hvor god kvalitet der er tale om.

Præcist det samme gjorde sig gældende, da jeg fik plaiden fra PATCHES og puderne fra SOLID samt PATCHES indenfor døren i vores lille hjem. Det er ren luksus, og sofaen står og frister hele dagen, indtil børnene er puttet, og der er tid til at lade sig sænke ned i den og svøbe sig i den smukke, luksuriøse plaid og læne sig tilbage i de bløde puder.

Som sagt kan én heldig vinder vinde både PATCHES plaiden til en værdi af 1.600 kr samt de to puder fra PATCES og SOLID, der hver har en værdi af 550 kr – dvs. præmier for i alt 2.700 kr fra Georg Jensen Damask, der kan tilføje luksus, lækkert design og god kvalitet til dit hjem.

Reglerne for at deltage er forholdsvis enkle: det eneste du skal gøre, at like bloggens Facebookside eller alternativt at følge mig på Bloglovin – hvis du allerede følger mig ét af stederne, så kan du i stedet like dette indlæg på bloglovin’ eller like det på FB via dette link. Du deltager herefter ved at skrive en kommentar her på bloggen, hvor jeg gerne vil høre, hvor længe du ca. har fulgt med på bloggen, og hvordan du første gang hørte om min blog. Vinderen bliver fundet helt tilfældigt ved lodtrækning, så dit svar har ingen betydning for dine vinderchancer.

Konkurrencen slutter fredag den 7. december 2012 kl 10, hvorefter jeg udtrækker en heldig vinder, der får direkte besked og offentliggøres her på bloggen.

Eftersom julekalenderen kun lige er skudt i gang, vil det være en stor hjælp og vil blive dybt værdsat, hvis du vil hjælpe med at sprede ordet, så vi kan nå ud til endnu flere mennesker, der måske kan få forsødet december med en lækker kalendergave :)

Hvis du har en blog, vil vi blive ekstra glade for et link – og hvis du har en Facebook profil, kan du dele det med dine venner ved at bruge dette link - på forhånd 1000 tak :)

Hvis du er heldig, kan disse store bløde pakker lige under dit juletræ i år ;)

SMUK indpakning.

 

OBS: Konkurrencen er slut, og den heldige vinder blev: Julie, med følgende kommentar:

Det er simpelthen bare SÅ fint, alt fra den nye serie.

Jeg ville elske at slænge mig i sofaen med det.

Jeg tror jeg allerførste gang stødte på din blog via Kira Trust. Jeg får tit bevæget mig udi det der med at trykke fra navn til navn, når nogen kommenterer noget, men så støder man altså også på rigtig mange fine blogge rundt omkring.

Phyy hvor jeg altså krydser for at vinde. gad SÅ godt!

Comments

 1. Mie Kjer says:

  Jeg tror jeg fandt din blog gennem kommentarfeltet på en anden blog. :) Kan bare ikke lige huske hvilken. Det er længe siden. Har hvertfald fulgt med siden du var gravid med Fidusen. :)

 2. Annesofie Kjeller Larsen says:

  Jeg kan ikke huske hvornår jeg startede med at følge dig, det må være tilbage til da jeg fik smag på blogs rundt på nettet :) Jeg elsker at følge forskellige blogs med mode, skønhed, bolig, mad og kreative ting :) Jeg er glad for at følge din blog og tænker det har været i et års tid, måske mere :)

  Lækre præmier som helt sikkert ville pynte i huset og bringe varme :)

  Glædelig 4 December :)

 3. Hold nu op i gir den gas igen i år med gaverne, hvor er det lækkert! Jeg har fulgt din blog i ca. 2 år, vi har piger som er jævnaldrene, så da jeg blev gravid og kigge efter baby/gravid inspiration og blogs poppede du op, og jeg har været trofast læser lige siden.

 4. Sanne Elisabeth Jensen says:

  Jeg husker ikke præcist hvor længe jeg har flugt din blog, men i hvert fald et års tid. Jeg faldt tilfældigt over den på facebook.

  Vi deler smag langt hen af vejen, så bloggen er en dejlig inspirationskilde.

 5. Katrine Gunnersen says:

  Åh, det var et svært spørgsmål.. Har jo fulgt med rigtig længe.. Men hvor længe…?? Jeg tror altså jeg har været med fra begyndelsen, men er ikke 100% er jo nu så vant til at følge med i dette skønne univers at jeg bare føler “jeg er hjemme”.. Og kan derfor heller ikke huske, hvornår og hvordan jeg først blev opmærksom på jer.

 6. Ellen Marie Thorngreen Evald says:

  Jeg har fulgt med på din blog helt fra starten. Simpelthen fordi mit stalkergen var for ihærdigt til ikke at benytte mig af muligheden for at få et lille indblik i dit liv, nu du bor så langt væk ;) Vi er efterhånden blevet så gamle og har fået morhjerne, at jeg ikke husker hvor lang tid det løber op i, men mange år i hvert fald. Og jeg nyder det :)

 7. pernille toft lehmann says:

  Sikke fine sager, passer perfekt i min stue med blåt tema.. Håber bare jeg vinder!! Perfekte julegave til mig selv. :)
  Har fulgt med siden jeg tilfældigvis faldt over din side, da jeg ledte efter Marc Jacobs sko til min datter, der lige er lidt ældre end din.
  Følger stadig med:)

 8. Jeg mener, at jeg har fulgt med i et par år. Jeg hørte først om din blog, da jeg var gravid. Museskoene er også et hit her!!!

 9. Jeg har fulgt med lige siden du var gravid, jeg kan huske jeg ville læse HELE tiden :-D Jeg fandt frem til den via en anden blog som havde den under “blogs jeg følger” :-)

 10. Maria Bøg-Skov says:

  Jeg har fulgt med i cirka et halvt års tid, desværre ikke fast hevrdag, da jeg bæev mor i april.

  Jeg tror at det var missjeanett der linkede til din blog, også begyndte jeg at følge den, da den fangede mig:)

  Mvh Maria Bøg-Skov.

 11. Helle Bjerring says:

  Tror jeg har fulgt bloggen i 1,5 år, elsker dette univers og nyder at sidde med en kop the og tjekke flotte billeder ud og ofte blive inspireret.
  Mine drenge er ved at være store, så jeg nyder også at følge de forskellige blogs herinde, så jeg kan holde mig ajour omkring lækkert børnetøj, selvom den tid er ovre.
  Jeg ville elske præmien fra Georg Jensen, det er så utroligt smukt det sæt og ville passe perfekt til min koksgrå sofa.
  Rigtig god december måned

 12. Dorthe K says:

  Jeg har været på sidelinien i et par år – siden jeg på barsel havde Go tid til at blogsurfe og vist faldt over via en kommentar på en anden blog:-) Nu er blogsurfingen blevet begrænset af fuldtidsjob, tre skønne pigebørn og en to do liste der vil noget og jeg har kogt defasteblogs ned til en go håndfuld:-) Here to stay!

 13. Rikke Bisgård Sørensen says:

  Jeg har også svært ved at erindre præcist hvor lang tid, jeg har fulgt dig, men det er et stykke tid :) Jeg kan ihvertfald huske, at jeg hørte om din blog igennem Petit Podium på Facebook. Sikke nogle overskønne præmier!!!

  Mvh Rikke

 14. jeg følger både på fb og her på bloggen, hvor jeg har læst med i ca 2 år nu. Jeg kan overhovedet ikke huske hvordan jeg fandt dig, men din blog var en af de først jeg begynde at læse fast

 15. Har fulgt med nogle få måneder. Faldt tilfældigt over bloggen, da jeg på facebook så, at en bekendt havde ‘liket’ jer.

  :)

 16. Sandie Larsen says:

  Faktisk kun få uger :)

 17. Sikke en luksus-præmie, hold da op! Den er godt nok smuk i den blå farve.
  Jeg har fulgt din blog i et år og nogle måneder tror jeg. Fandt den via en kommentar på Guld.log’s blog. Jeg har ellers ryddet gevaldigt ud i de blogs jeg følger, efter jeg er blevet færdig på uni og har fået et-lidt-mere-end-fuldtidsjob, men følger din blog trofast – dine indlæg er altid gode, hyggelige, inspirerende, søde eller sjove og man føler aldrig, at man bliver “spist af” med et hurtigt, ligegyldigt indlæg som ved visse andre bloggere.

 18. Jeg har fulgt dig via bloglovin’ i et lille års tid efterhånden. Jeg tror faktisk, jeg lærte din blog sådan rigtigt at kende under sidste års julekalender :)

 19. Mette Skovgaard says:

  Jeg har fulgt din blog siden jeres julekalender sidste år…..og er nærmest blevet afhængig af at lige klikke ind på siden via Facebook :)

 20. julie lillegaard says:

  Håh, en lækker præmie! Det ville være endnu bedre at sidde og se ud på sneen hvis man kunne putte sig i så pænt et tæppe samtidig! Jeg har fulgt din blog lige siden Fidusen var ganske lille – og jeg selv var ret højgravid med mit eget barn nr. to, som kom til verden i maj 2011, da hendes storesøster var 18 måneder, så jeg syntes, det var så fedt at finde en blog, som beskrev livet med to små børn på en super overskusagtig måde! Jeg kan faktisk ikke huske, hvordan jeg fandt bloggen, men jeg tror, det var via en anden blog på en eller anden måde.

 21. Jeg følger både med her og på Facebook. Jeg har fulgt med et års tid, fandt bloggen via et link fra en anden blog, men hmmm kan da slet ikke huske hvilken. :-)
  Sikke dog nogle skønne præmier, vil helt sikkert passe perfekt ind hjemme hos os. Super til at varme sig med i de kolde vinterdage. :-)

 22. Åhh! Hvor jeg dog elsker Damask! Er ikke den heldige indehaver at sengetøj, men smyger ikke min våde krop i andet end damask håndklæder!

  Jeg har fulgt med i lidt over et år, og jeg fandt frem til din blog gennem Fie og da I fik startet Petit Podium op!

 23. Dejlig, dejlig præmie :)
  Jeg er ikke sikker på, hvor lang tid jeg har fulgt med, men jeg fandt din blog på en linkliste engang :)

 24. Jeg googlede Marc Jacobs pusletasken da jeg blev gravid og så kom dit indlæg op :) Det er halvandet år siden nu.

 25. Jeg begyndte at følge din blog tilbage i januar i år da jeg søgte nettet efter blogs om mødre og mode :) Skal selv være mor til foråret for første gang og synes derfor det er herligt at læse moderigtige blog med tips og lækre køb til den lille børnefamilie.

  Dejligt konkurrence!

 26. Fantastisk!! Man kan bare se hvor blødt det tæppe må være bare ved at se på billedet!! :-)

  Jeg har fulgt med fra start af :-)

 27. Uhh, jeg kan ikke huske hvornår jeg opdagede din blog. Jeg tror det har været omkring opstarten af min egen … dvs. nogle år efterhånden :)
  Jeg kan ikke huske hvordan, men højest sandsynligt via en blogroll eller kommentar.

 28. Nøj, hvor ser det bare utrolig lækkert ud! Både kvalitet og design. Det sandfarvede sæt ville passe PERFEKT ind hjemme i vores stue! Jeg har fulgt din blog siden min egen graviditet tilbage i primo 2010 og faldt vist over bloggen via omtale på anden blog. Og så var det sjovt nok jeres fælles julekalender sidste år, som fik mine øjne op for de tre andre (nu godt nok fire) Petit Podium blogs, som jeg selvfølgelig også har fulgt lige siden :-

  Delt og liket!

 29. Jeg har vist fulgt bloggen et par mdr nu og fandt frem til den via en veninde :)
  Lækker præmie!

 30. Har fulgt med i ca 1,5 år:-) fantastisk blog!!

 31. Rikke Jeppesen says:

  Wow!
  Anede ikke Georg Jensen lavede sådan nogle smukke ting!
  Og jeg fandt dig via Google da jeg søgte Poppy Rose ting, en fælles last ;-)

  Venlig hilsen
  Rikke

 32. Laura G. says:

  Jeg tror jeg fandt din blog, da I gik sammen om Petit Podium! Og jeg bliver hængende, selvom jeg ikke har børn ;)

 33. helle hornecker says:

  Hvor er det en fin side og en super dejlig præmie, den vil jeg blive rigtig glad for at vinde.
  jeg har næsten lige opdaget denne fine blog gennem den anden skønne blog mit udtryk. så fine blogge, som jeg rigtig gerne vil bruge en massse tid på. vh

 34. Tror jeg har fulgt med i ca 4-5 mdrs tid… og har tænkt mig at blive hængende. Jeg faldt nok over et link på en anden blog – eller måske var det en søgning efter et eller andet… jeg husker det ikke

 35. forkert mailadresse i første forsøg

 36. Åhhhhhhhhhh – Hvor fint

  Glædelig jul ♥

 37. Da jeg selv var gravid, kan jeg huske, at jeg altid kiggede på andre folk med børn. En dag jeg var i Joe & The Juice i indre by, så jeg et par med en baby og vogn, magen til den vi selv havde købt. Kan huske jeg tænkte, at det var ret friskt, at tage sådan en lille bebs med på sandwichbar og at det ville jeg også selv gøre, når jeg blev mor. Pigen så bekendt ud, men jeg kunne simpelthen ikke komme i tanke om, hvor jeg havde set hende før! Da jeg kom hjem, fandt jeg så ud af, at det var dig jeg havde set :-) Jeg fulgte ikke din blog fast, dengang, men det har jeg gjort siden :-)
  Og lige præcis en plaid, står øverts på min ønskeseddel i år!

 38. Pia Schellerup says:

  Jeg har fulgt din fine blog siden jeg var midt i graviditeten med min datter, så 1½ års tid ca. :) og jeg “faldt” over den via facebook :)

  tak for en skøn blog og sikke nogle fantastiske gaver <3

 39. Lige fra starten :)

 40. Jeg har tilfældigt fundet din blog via. facebook, hvor en af mine veninder havde ‘liket’ din blog og siden da har jeg fulgt med, som nu er 1,5 år :)

  Og er enormt glad for at følge med herinde :)

 41. Jeg fik dig (samt fie og guldlog) anbefalet af min sødeste veninde for 1 1/2 år siden da jeg blev gravid med min lille datter. Hun mente det var lige det forum jeg gik og manglede da jeg er den første i min vennekreds til at få børn og hun havde ret!

  Håber jeg vinder!!! Men lige meget hvad så tak for inspirration og gode grin gennem de sidste par år:)

 42. Superfin præmie, vil passe perfekt hjemme hos os.

  Kan faktisk ikke huske hvordan jeg har opdaget din blog, formentlig i forbindelse med noget random googling – jeg har en datter der er født samtidig med din smukke datter, så formenlig der linket er.

  Men har fulgt dig siden medio 2010 hvor jeg blev gravid.

 43. Jeg har fulgt din blog i et lille års tid. jeg fandt den helt tilfældigt en dag, hvor jeg hoppede rundt på forskellige blogs, og så blev jeg altså hængende som fast læser.

  Krydser fingre for at den fine præmie havner hos mig :-)

 44. Jeg mener, at jeg hørte om din blog igennem en veninde. Og det er nogle år siden nu. 3 år måske? :)

 45. Uh, det er vel efterhånden ret længe. Måske 3 års tid? Jeg tror nok, jeg fandt din blog gennem pash4fashion.com :)

 46. Rikke Hansen says:

  Lækker lækker præmie, lige til min nye sofa :-)

  Jeg faldt tilfældigt over dit navn/blog i et blad for et lille års tid siden. Dejlig at læse, og god inspiration :)

 47. Jeg har fulgt med i over to år og faldt helt tilfældigt over din blog, fordi jeg søgte en anmeldelse af MASH, da min mand og jeg skulle på tur til KBH.

  Fandt ud af, at vi har børn på næsten samme alder og køn, så i den forbindelse har jeg hentet rigtig meget inspiration. Vores stil til de kære små er på flere punkter ret ens.

  Sikke en fantastik julekalender i har stablet på benene :)

  KH Anja

 48. Stine Sørensen says:

  Siden Sensommeren 2011. Hørte om Din blog igennem en anden blog der havde linket til din blOg

 49. Jeg har fulgt med så længe, at jeg slet ikke kan huske hvor jeg hørte om din blog første gang!

 50. Hvor længe – det er svært – lidt op og ned i perioder – men de sidste 2½ år fast!

 51. Afsindigt lækker præmie! Jeg følger bloggen på Bloglovin’ og har gjort det i godt over et år nu – måske længere, tiden flyver! Kan ikke huske, hvordan jeg faldt over din blog, men jeg har hængt på lige siden :)

 52. Mette Maul-Jakobsen says:

  Åh, jeg har godt nok fulgt dig i mange år :D Jeg kan slet ikke huske hvor længe… De andre Petit Podium-piger ved jeg til gengæld at jeg hat fulgt siden jeres første fælles julekalender sammen – er det mon ikke to år siden i år?

 53. Mathilde O says:

  Jeg har fulgt via bloglovin i et år ca og har nydt og læse alle indlæg – tror jeg fandt dig via en anden blog … Læste nemlig guld.log :)

  Lækker julekalender i har lavet jer!

 54. For ca 3 1/2 år siden da jeg fik min ældste dreng, læste jeg en anbefaling fra babybusiness og har fulgt dig lige siden :) du har en skøn blog og kan virkelig forholde mig til de ting du skriver, da jeg nu har 2 børn hvor begge er ca 1/2 år yngre end dine..
  Btw fantastisk præmie!!! :D

 55. Hmm…det er vel ved at være to et halvt år siden, jeg stødte på din blog. Det var faktisk i min søgning på en lækker pusletaske, jeg nåede frem til din lækre lækre sag fra Marc J. Jeg har faktisk skrevet til dig, om du vil sælge – det ville du desværre ikke:( Har du fortrudt? Nu venter jeg nemlig #2… :)
  Tak for en hyggelig blog. Synes især godt om når du minder om lagersalg, anmelder børnetøj, kommer med tips til børneaktiviteter og -indretning og giver nye perspektiver på livet med børn.
  VH Louise

 56. Stine Schmidt Mikkelsen says:

  Jeg bliver mere og mere lamslået over de helt fantastiske præmier I udlodder.. Wauw.
  Jeg har fuldt dig i 1,5 år, og jeg var så heldig at min veninde syntes godt om din side på facebook, så det er derigennem :D
  Mange jule hilsner fra Stine

 57. Louise Lindgård says:

  Jeg fandt din blog ved at billed-google den drapperede nederdel fra Alexander Wang – fandt derved at lækkert outfit-post fra dig og har fulgt dig lige siden – dvs. ca. 6 mdr.

  Har endda læst alle indlæg tilbage fra begyndelsen – så er bl.a. fuldt opdateret på graviditeter, rejser osv ;-)

  Julehilsner herfra!
  /L

 58. Nej, nej, nej, N E J ! Jeg har været så heldig at få foræret nogle flotte Georg Jensen viskestykker + et køkkenhåndklæde af min svigermor i adventsgave og da jeg efterfølgende sad og bladrede i deres katalog faldt jeg over den smukke plaid og blev smaskhamrende forelsket i den. Jeg krydser alt jeg overhovedet kan finde at krydse med, for at denne smukke plaid og de fantastiske puder kan blive mine <3
  Jeg følger dig allerede på bloglovin', så har liket indlægget.

  Jeg faldt over din blog sidste år da I lavede julekalender, gennem Guld.log's blog :)

 59. Da jeg blev gravid for 8 måneder siden søgte jeg meget på nettet efter mode til gravide og endte tilfældigvis på bloggen her – lige siden har jeg dagligt fulgt med :) Jeg synes det er fantastisk både at få inputs til mode, børn, bolig og rejser, hvilket lige falder i min smag og interesse.

  Det er i øvrigt en skøn julekalender og ville elske at putte mig under det tæppe!

 60. Jeanett Hansen says:

  Faldt ved et tilfælde over Manjas blog og blev nysgerrig fordi jeg har gået i gymnasium med hende. Og så var der jo ikke langt til Petit Podium og dermed også din blog. Så har fulgt med det sidste halve års tid og vil helt sikkert gøre det fremadrettet også.

  Tak for en skøn blog.

 61. Sikke en fed præmie!! Hev tror jeg har fulgt dig et års tid og tror jeg dengang faldt over din blog helt tilfældigt ;)
  Julie

 62. Caroline says:

  Jeg har nok fulgt med på din blog i 1,5 år og tror jeg opdagede den igennem Guldlog:)

 63. marianne nielsen says:

  lækker lækker præmie
  jeg faldt over din blog helt tiilfældig

 64. Signe Rask Nielsen says:

  Jeg tror jeg har fulgt med på bloggen i et års tid. Jeg fandt tilfældigt Guld.logs blog, og det var herfra, at jeg fik klikket mig videre til dig.

  KH
  Signe

 65. Lækker præmie. Årrrh for søren, hvor længe har jeg fulgt dig… Tja det er vel knap et år. Faldt over din blog tilfældigt da jeg søgte rundt i blogland som gravid. Vores drenge er jævnaldrende og så faldt jeg for din smag. Og fandt hurtigt flere ligheder mellem dig, de andre piger og mig selv. Så derfor følger jeg stadig dig(og de andre!).

 66. Jeg tror ca. jeg har fulgt med 1½ – 2 år .. Jeg faldt over din skønne blog da jeg søgte efter “Gerhardt R 1025 farben” .. Jeg fandt din blog inspirerende og har fulgt med siden!
  Rigtig god jul til dig og dine <3
  /Nina

 67. Louise lund says:

  Hej Lisbeth

  Jeg har fulgt med på it’s fashion baby nærmest fra start af. Tror jeg var på som en af de 100 første :0) – har en skøn kollega, som anbefalede bloggen til mig. Prøv at tjek denne ud – hun skriver ret sjovt sagde Lone og ganske rigtigt. Dejlig blog at følge. Har et par skønne rødhårede drenge lige omkring truttens alder og venter den 3. Lige nu. Ligger, apropos at putte sig på sofaen svøbt ind i en gammel plaid og undres over at jeg har 3. Gang er gået 4. dage over tiden… Men alt godt kommer jo til den der venter :0)) god dag til dig.

 68. Nej hvor er det dog en lækker gave! De ting vil passe perfekt til vores nye sofa! :b

  Jeg har fulgt bloggen i ca. 1 år og opdagede dig gennem guldlog, som jeg tilfældig kom ind på under min graviditet :)

 69. Mette Lindberg says:

  Jeg har fulgt med i ca. et års tid. Sjovt nok kan jeg faktisk ikke huske, hvordan jeg startede med at følge. jeg mindes at jeg startede med at følge Looklab og derigennem nåede hertil:-)

 70. Jeg har fulgt ned i et par år eller tre, men er ikke den kommenterende type . Trot jeg fik øje på dig gennem Camille fra Clamour4glamour.

 71. jeg følger nu med på fb, følger allerede på bloglovin.
  jeg kan faktisk ikke huske hvornår jeg først hørte om din blog

 72. Maria-Theresia Svensson says:

  Smuk præmie af fantastisk kvalitet! Et kæmpe ønske til årstidens hygge i sofaen

 73. Jeg er helt ny læser og jeg må indrømme at du virkelig gør det godt. Du skriver om spændende ting og lækre sager:-)
  Lækre lækre sager fra Georg Jensen, de ville pynte min sofa:-)

 74. Maria Lykke Hansen says:

  Jeg har fulgt med i nogle måneder… har hørt om bloggen via Petit Podium.:-) Synes det er nogle hyggelige kælenavne dine børn har. :-)

 75. Jeg kan altså godt forstå du har glædet dig til at åbne denne låge, jeg har ikke set den her serie fra dem før, men den er godt nok lækker! Jeg kender en sofa der ville blive glad for denne præmie :-)

  Nå, men jeg har fulgt din blog, længe – hvor længe ved jeg ikke, det var i hvert fald før Petit Podiums tid. Jeg tror jeg fandt den via google og en søgning på blogs. Søgeordet er pist borte.

 76. Jeg faldt helt tilfældigt over din blog for et par år siden efterhånden.

 77. Jeg liker allerede på Facebook, så har i stedet liket via FB linket (er dog i tvivl om det virkede?)
  Har jo læst med siden starten, fordi kender dig og elsker din skrivestil og gode tips :-) Så det må være et par år efterhånden, kan faktisk ikke helt huske hvornår du startede op.

 78. Sikke nogen lækre sager fra Georg Jensen. De vil pynte i min kærestes kedelige sorte lædersofa ;) Jeg har fulgt mitudtryk i et par år, og da I i fællesskab skabte Petit Podium faldt jeg over din blog, som er meget inspirerende :)

 79. Lene Egly says:

  Jeg har fulgt dig på Petit Podium i nogle måneder, tror jeg hørte om jer, da i lige startede Petit op:) Sikke nogle dejlige præmier i har samlet sammen:)

 80. Blev opmærksom på din blog for et års tid siden gennem “Mit Udtryk”, og har fulgt med lige siden.

 81. Gitte Sommer says:

  Jeg faldt over din blog igennem facebook og har fulgt dig lige siden. Rigtig skøn blog

 82. Serife Babi Brintlev says:

  Skøn præmie – Den må meget gerne lune hjemme hos mig :)
  Jeg har fulgt din blog siden sidste forår og nyder at læse dine indlæg af mode, graviditet m.m :)

 83. Jamen uh, tror jeg har fulgt med i et år nu :) En veninde anbefalede din blog til mig – og jeg var hooked ;)

  Så keep up the good work ;)

 84. Fandt jer på facebook, og har ivrigt fulgt alle petit podiums damer lige siden. Der er så meget inspiration og humor at svælge i, det gør godt i den fortravlede hverdag med småbørn…

  1000 tak

 85. joan jensen says:

  jeg har kun opdaget det store blog univers for et par måneder siden..

 86. Anne Sofie says:

  Jeg har fulgt med i et par måneder nu, og er meget hurtigt blevet fast læser! En lækker og meget vanedannende blog :) Små hyggelige historier om dine fine unger og så lækre tips til både mor og barn- what’s not to like?! ;)
  Jeg har selv en lille datter på 1 år, og opdagede bloggen tilfældigt over instagram, hvor jeg så et af dine billeder, og derefter blev nysgerrig på mere :)
  Virkelig lækre præmier i jeres julekalender ❤
  Rigtig fortsat glædelig december!

 87. Kira Bjørnestad says:

  Følger dig selvfølge både på bloglovin og facebook – hvilket jeg har gjort i lidt over et år! Jeg har også fulgt dine “kollegaer” fra Petit Podium, inden I dannede alliancen.
  Det er lækker præmie som gerne må varme mit gravide corpus, i disse kolde måneder!!!!!!

 88. Maria Lund says:

  Jeg har fulgt din blog siden Trutten var omkring 1 års tid mener jeg.. Og derigennem fandt jeg Manja. Nu klikker jeg rundt mellem jer alle sammen :)
  Virkelig fantastisk præmie!!! Håber håber håber det bliver mig!

 89. Åh suk en pæn præmie! Gad vide om jeg er ligeså heldig hos dig, som du har været hos mig i dag! svært at vælge, men den lyse variant ville nok være pænest hos mig!
  Kan simpelthen ikke huske, hvornår jeg startede med at følge dig? Måske 1,5 år?

 90. Der bliver liket og fulgt med for alle pengene :)
  Jeg har fulgt din blog i små to år, tror jeg, men hvordan jeg fandt den, kan jeg ikke huske – jeg tror, det var et tilfælde, at jeg klikkede herind gennem en anden bloggers blogroll.
  Og hvis du har håndplukket alle dine gaver til julekalenderen, kan jeg vist kun glæde mig…

 91. Cathrine Brandt says:

  Sikke en fantastisk præmie.
  Jeg fandt din blog igennem petit podium :)

 92. Kirsten Aakerman says:

  følger dig via facebook og kan ikke huske hvor fra eller hvor længe

 93. Aaah, det ville pryde min navy sofa til perfektion :-)

  Jeg tror at jeg fandt dig gennem Fie, men kan faktisk ikke helt huske det, det er i al fald noget tid siden.

  God jul

 94. Gitte Seloy says:

  ☆☆☆ ⒼⓄⒹ ⒿⓊⓁ ☆☆☆

  KH
  Gitte
  - Er ny, men stor fan på Facebook & Bloglovin’ :)

 95. Stephanie Kristensen says:

  Fandt dig på i instagram lige nu :-) .. Og det var heldigt – for sikke en lækker præmie :-)

 96. Skønne præmier! Wow.
  Jeg har ikke fulgt dig mere end et halvt års tid. Men jeg kom også sent igang med blog-paradiset. Min veninde anbefalede dig mm.

  Ville elske at vinde, kunne godt bruge en optur.

 97. Jeg har været en fast læser af din blog helt fra Trutten var en lillebitte én. Og jeg fandt vist din blog ved en tilfældig google-søgning i tidernes morgen :)
  - molly

 98. Oh suk. Dette er en ubeskrivelig skøn præmie. Tænk at kunne få lov at putte sig i det tæppe på sofaen en vinteraften.

  Jeg læste første gang et indlæg fra dig, i foråret 2011. Jeg var i praktik i Thailand og søgte desperat efter mode nyheder og andre hyggelige emner fra dejlige DK.

  Du havde kommenteret på en anden blog og jeg fulgte dit link, herefter har jeg været hooked =)

  Tak for en skøn og inspirerende blog.

 99. Mathilde says:

  Hvilken fantastisk gave!
  Jeg har fulgt med i et års tid. Fandt dig via Google, da jeg søgte info om Bugaboo :-)

 100. Jeg fandt din skønne blog igennem Petit podium da jeg var gravid og følger dig på bloglovin og har netop liket dig på FB.

  Hvor er den en helt fantastisk julekalender i har. Tænk at kunne finde en af præmierne under sit træ i år….

  Anna, http://colourfull-ink.com/

 101. Uh, de lækre bløde pakker kunne der vist godt skaffes plads til under vores juletræ ;)

  Jeg følger dig både her og der, Lisbeth og har fulgt dig siden Trutten har helt lille og du havde en fin samling sko inkl. Truttens futter på headeren :)

 102. sara rasmussen says:

  Jeg er ny læser :) Fandt dig via en anden blog, tror jeg.

 103. Jeg er også en forholdsvis nyere læser, mener jeg fandt dig igennem en kommentar engang og så hang jeg ved :) Følger med via bloglovin og liker med det samme

 104. lise plovgaard says:

  Søgte efter Gerhard Ritcher billedet med de mange tern på google, og wupti, der kom din skønne blog op i søgefeltet. Det er ca. 7 måneder siden, og jeg kigger med hver gang jeg har en hyggestund med mac’en :-)

 105. Marlene Høj says:

  Jeg faldt over petitpodium i starten af året og dermed også din blog :) Og tæppet er så smukt – Vejret er jo perfekt til at hylde sig ind i det varme tæppe.

 106. Uha lækkerblød gave:)
  Jeg har fulgt med siden Petit Podium startede, så det er vel et par måneder..
  Mener det var via guld.log på facebook.

 107. lisbeth jørgensen says:

  Tror jeg har fulgt PetitPodium og dig i et halvt års tid.

 108. Nej hvor lækkert. :)
  Jeg har læst din blog ca. 1år. Og jeg ledte på nettet efter en god blog også faldt jeg over din. :)

 109. Hvor er den vild den præmie!!! På sådan en dag som i dag, hvor min søn og jeg ligger på sofaen og ser tegnefilm med en irriterende forkølelse, kunne man godt have brugt en lækker uld plaid :)
  Jeg fandt frem til din blog for lidt over et år siden, jeg er ikke helt sikker på hvordan, tror det var igennem Guld.log ;) følger nu også med på facebook.

 110. Jeg tror jeg har fulgt bloggen i et par år. Husker ikke helt hvordan jeg kom herind, men husker dig fra et debatforum, så det var lidt hyggeligt at finde dig her :)

 111. Pernille Kristensen says:

  Åhhh endnu en lækker gave, det må da kunne lykkes at vinde;-)

  Jamen jeg “mødte” din blog første gang for ca 3 år siden da jeg søgte på google efter Marc jacobs pusletaske og vupti så kom din blog frem- desværre fandt jeg aldrig pusletasken nogensteder, men det positive blev jo så i stedet at din blog vakte min interesse og her er jeg så endnu:-P

 112. Henriette Jensen says:

  Jeg har været fan på FB længe, hvor længe husker jeg ikke, men kigger jævnligt forbi siden <3

  Glædelig 4. december.

 113. Maria(tnb) says:

  Sikke en fantastisk præmie. Den ville passe perfekt til den sofa, jeg lige har købt :)
  Jeg har læst med helt fra starten, og fik vist linket af dig;)

  Kh. Maria

 114. Jeg begyndte at følge dig mere jævnligt da I startede Petit Podium, og endnu mere fast da jeg fandt dig via Instagram. Desværre kan jeg ikke få dig ind i mit blogfeed via blogger, og jeg er ikke så dygtig til at få brugt bloglovin. Men nu har jeg liket dig på facebook, så glæder mig til at du popper op der :)

 115. Anne Sofie Skov says:

  Jeg har fulgt dig ret lang tid – måske et par år. Jeg fandt din blog, via en anden blog som fulgte dig :)

 116. Marie Louise says:

  Ih guder for en lækker kalendergave!

  Jeg har været trofast følgesvend i et par år..-sej udvikling der er sket! :)

 117. Maria Seidelin says:

  Jeg vil tro jeg har fulgt dig i ca. et år – jeg blev bekendte med dig via en anden blog som anbefalede dig <3

  Kh Maria Seidelin

 118. Det er efterhånden ved at være halvandet år siden, at jeg begyndte at kigge med herinde. Det var en veninde, der omtalte din blog, og så måtte jeg jo lige se hvad det så var for noget :-)

  Rigtig glædelig 4. december – Jeg krydser fingre :-)

  Mai.

 119. stephanie says:

  Jeg fandt dig gennem Guld.log for omkring 1 år siden :-)

 120. Marianne says:

  Jeg tror jeg såsom blog omtalt et sted, det var i hvert fald et navn jeg kunne huske og noget af det første jeg fandt frem til, da jeg begyndte at bruge bloglovin for et halvt års tid siden… :)

 121. Jeg har faktisk ikke fulgt med særligt længe – det er først inden for de sidste par måneder jeg har fået øjnene op for blogs – heriblandt din. Call me a late starter :)

  MEN, jeg har været forbi din blog i flere omgange når jeg har søgt nettet igennem for fede fastelavnskostumer, lækkert børnetøj etc. :)

 122. Lisa Maria Lykholt says:

  Har nok læst med i 4-5 måneder og fandt dig via instagram mener jeg? :-)

 123. Marie-Louise says:

  Læser ofte din blog også via Petit Podium jeg har fulgt i lang tid!
  Men opdagede faktisk lige at jeg ikke havde dig med på bloglovin´ – så hermed gjort!

  Denne præmie er den lækreste længe! WAUW!

 124. Læser ofte din blog via Petit Podium som jeg har fulgt i lang tid!
  Men opdagede faktisk lige at jeg ikke havde dig med på bloglovin´ – så hermed gjort!

  Denne præmie er den lækreste længe! WAUW!

 125. Hvor er det en smuk gave. Den ville pynte i min sofa.

  Jeg har vidst fulgt dig et halvt års tid tror jeg. Og faldt over dig da en anden blog linkede. Men hvilken blog kan jeg ikke huske v

 126. Jeg har læst med i lige omkring et år. Jeg fandt faktisk din blog i forbindelse med den fine julekalender, I lavede sidste år – det var vel før Petit Podium.

  Tak for en fin blog!
  Og god december til dig og din fine familie :)

 127. Jeg har kun fulgt dig i et par måneder. Jeg mener at jeg fandt den da Googlede et eller andet der til sidst førte mig ind på din blog

 128. Jeg har fulgt med lige fra starten :-) . Fantastisk præmie som jeg ville elske at vinde

 129. katarina korsholm says:

  uha ja…hvor længe har jeg fulgt med…længe efterhånden…nogle år må det være. Jeg ved det faktisk ikke. Ved bare at jeg altid har læst med og nyder dine gode blog indlæg. Jeg mindes at jeg hørte om din blog via en fb ven…

 130. Marie Langballe says:

  Jeg faldt over din blog for ca halvandet år siden da jeg lige havde født min datter. Synes det er så hyggeligt at følge blogs hvor børnene er samme alder som mit :-)

 131. Jeg har fulgt med i et par år, tiden flyver jo afsted! Og glædelig jul!

 132. Pernille Udesen says:

  Uh.. Jeg har fulgt dig et lille års tid. Siden sidste jul, hvor du også havde julekalender sammen med de andre petit podium piger. Jeg fandt din blog via guldlogs blog. Håber jeg er heldig.
  Tak for en fin blog – og god jul. :)
  Kh Pernille

 133. Anne-Mette says:

  Jeg har haft den fornøjelse at følge din blog lige fra den spæde start, simpelthen fordi du jo ligesom er min dejlige veninde. Nu er jeg flyttet til den anden ende af landet, men har stadig mulighed for at følge lidt med i dit liv – tak for det! :)

 134. Jeg har fulgt din blog siden tiden omkring jeg fik min datter, ca 3 års tid…?!? (tiden går…:-)). I løbet af den næste måned får vi en lillebror i familien – og jeg følger med glæde stadig med:-) Hørte oprindeligt om din blog gennem en veninde.

  I øvrigt: vildt lækker præmie!! Krydser fingre…

 135. Jeg begyndte at følge din blog da i startede petit podium, havde før det fulgt Sophie og Louise længe, men som skrevet til jer alle flere gange før, så var det en støtte da jeg selv var gravid, at se at verden ikke går (helt) i stå selvom man bliver forældre :-) har fulgt dig på Face længe, men har liket det nye link også :-)

 136. Louise F says:

  Jeg er først indenfor de sidste par måneder begyndt at følge din blog fast via bloglovin’. Barsel nr 2 har gjort at jeg støvsuger nettet på alle tider af døgnet for inspiration og underholdning under amning og andre stille øjeblikke. Har fundet stor glæde i at følge dig og resten af petit podium holdet, fordi du (I) ofte har fokus på andre punkter i moder-tilværelsen end hvad jeg selv har. Fandt dig gennem en sød veninde som havde linket til dig på fjæsbogen…

 137. Michelle H says:

  Jeg har fulgt med i ca. et år, måske mere tror jeg… Vildt som tiden flyver. Fandt din blog via Guld.log :-)

 138. Jeg er så lige dumpet ind som fast læser, fandt dig via Petit Podium :-) håber juleheldet er med mig

 139. Jeg følger dig via begge kanaler…. Men kan ærlig talt ikke huske, hvornår og hvordan det hele startede. Måske for et par år tilbage, hvor jeg fandt dig via andre blogs? Det tror jeg må være mit svar :)

 140. Gitte Frigaard says:

  Åhhh MÅSKE 6 måneder, har verdens dårligste hukommelse :O) Jeg fandt dig igennem facebook – se det kan jeg da huske :)

  ……………¨♥*✫♥,
  ………,•✯´………´*✫
  …….♥*……………. __/\__
  …….*♥…………… ..*-:¦:-*
  …¸.•✫………….……/.•*•.\ glædelig 4. december ♥

 141. karin christensen says:

  Har været med herinde rigtig længe nu og begyndte at interessere mig for blogs for et par år siden fordi jeg syntes man finder rigtig meget inspiration og ja så er det super hyggeligt :)
  Vil tro jeg er kommet om ved dig på facebook eller google der har jeg nemlig fundet mange

  ••*´¨`*•.☆• Glædelig 4. December ••*´¨`*•.☆•

 142. Cæcilie M.S. says:

  Fantastisk præmie – har selv en smuk Georg Jensen Damask dug og nogle viskestykker, begge dele bruges flittigt og jeg elsker at kvaliteten er helt i top!

  Tror for alvor jeg fik øjnene op for dit blog univers da I sidste år lavede julekalender-samarbejde :) Så det må efterhånden være et års tid jeg har fulgt med.

 143. Marianne Møller says:

  Sikke en dejlig konkurrence! Jeg tror egentlig at jeg efterhånden har fulgt med i omkring halvandet år.. Kan ikke helt huske hvordan jeg opdagede din blog, men synes den er rigtig hyggelig :)
  - Marianne

 144. Fantastisk præmie :) tror jeg først opdagede din blog da jeg selv startede min egen og lige var blevet mor. Mvh Kristina

 145. Ditte Maria says:

  Fantastisk Julekalender! Og utrolig veldokumenteret og uddybende forklaring på selve gaven – I Like :)
  Jeg har fulgt med helt fra start – og før endnu også – helt fra da jeg sad ved skrivebordet overfor dig, og vi arbejdede yderst struktureret sammen ;)
  KH Ditte.

 146. Christine Benna says:

  Åh, sikke en fin præmie, som jeg ville elske at vinde – især nu hvor jeg skal føde en af de næste dage og derfor vil få ekstra brug for en lur på sofaen med en lækker plaid…

  Jeg er forholdsvis ny læser af din blog. Jeg blev sygemeldt med bækkenløsning i august og kom til at ligge meget ned. Der fandt jeg din blog ved at Google noget om børnemode og blogs, tror jeg nok. Jeg blev så fanget, og jeg lå i sengen og læste din blog bagfra i løbet af to uger og har fulgt med siden :) Er vild med din skrivestil og din smag!

 147. Woaw, hvor er det flot! Jeg synes det ser vildt lækkert ud.

  Jeg er helt ny læser herinde, jeg opdagede jeres side via en ven på Facebook.

 148. pia sroka says:

  Fik øje på siden via bloglovin,har været medlem i ca.3 mdr,bloglovin er rigtig god, har mange gode blogs. :)

 149. Monica Figgé Jensen says:

  Jeg kan ikke huske hvornår jeg begyndte at følge eller hvorfra jeg fandt det henne. Jeg har også en hukommelse som en si pga. kronisk piskesmæld efter jeg blev påkørt.

  Lækker præmie :) Så kan jeg holde maven varm ;)

 150. Monica Figgé Jensen says:

  Jeg kan ikke huske hvornår jeg begyndte at følge eller hvorfra jeg fandt det henne. Jeg har også en hukommelse som en si pga. kronisk piskesmæld efter jeg blev påkørt.

  Lækker præmie :) Så kan jeg holde den lille juleoverraskelse i maven varm ;)

 151. Daniela Steffensen says:

  Wauw!!! Sikke fede konkurrencer her på petit podium!!
  Jeg har fulgt med et par måneder,

 152. Sisse Buron says:

  Jeg har fulgt med på din blog i godt 2 år nu!
  Fandt din blog da jeg søgte på børnetøj.

 153. Har først lige fundet bloggen idag. Men har rodet lidt rundt i den, det ser rigtig spændende ud, så er nu follower!

 154. Jeg har fulgt med på din skønne blog i ca 2 1/2 år – tror jeg faldt over den på en anden bloggers link-liste, men kan ikke huske hvor.
  Kh Rikke

 155. Christina E Caspersen says:

  Wow en lækker give away! Jeg faldt over dun blog for et år siden, da jeg blev gravid, og har fulgt dig siden :-)

 156. Kirstine says:

  Jeg har kun fulgt dig i et par måneder:) Jeg fandt dig tilfældigt på Twitter og kunne kende profilbilledet:)

 157. Følger i forvejen din blog på Bloglovin, så har liket indlægget.
  Har fulgt bloggen en del måneder efter hånden, mener jeg hørte om den igennem MissJeanett :)

  Min blog hedder: http://alifeincandyworld.blogspot.dk/

 158. Mette Glerup says:

  Jeg stødte første gang på din blog i forbindelse med én af dine medbloggeres anbefalinger.. Så måtte jeg jo ind og lure lidt, og efter at have læst en del af dine indlæg, trykkede jeg ‘follow’ på Bloglovin og så har jeg hængt velfornøjet ved lige siden <3

  p.s. er vild med alt georg jensen damask.. det er ren lækkerhed!

 159. Majbritt Kjellerup says:

  Har lige fundet din blog via petit podium, syns det er en super sej præmie og lige hvad jeg ønsker mig i julegave :P

 160. Heidi BJ says:

  Jeg fik øjnene op for din blog gennem guld.log for et par år siden, og har nu endelig fået oprettet en bloglovin, hvor jeg følger dig fast :)

 161. sisse marie says:

  Århh så skal man jo tænke.. :-P Tror efterhånden det er 2-3 år Jeg har kigget med. Men må ærligt sige at jeg ikke kan huske hvordan jeg kom ind på din blog, desværre.

 162. Har fundet dig via en anden blog, kan bare ikke huske hvilken:-) har fulgt dig omkring et års tid tror jeg. Kh Eva

 163. Herhjemme har vi desværre ingen af de lækre sengesæt men min mormor har og vi sover altid i det når vi er på besøg. Plaid og puder lyder toplækre og jeg håber jeg er heldig. Kunne godt bruge et sæt i sofaen <3

 164. Tanja mathiasen says:

  Ville være så lækkert og meget tiltrængt med lækkert nyt i stuen:) jeg har fulgt sig i 3/4 år tror jeg, stødte på et link en dag og meldte mig så til:)

 165. laila bindzus says:

  jeg fandt siden igennem nogle venner og har fuldt de spændende oplæg lige siden

 166. Jeg har fulgt med i ca 2 år dvs siden jeg fandt ud af at jeg var gravid. Jeg læste blogs i forvejen men da der pludselig var barn på vej drejede mit fokus sig til mere “børnevenlige” blogs ;o)

 167. Marie-Louise says:

  Jeg kender endnu ikke din blog, men nu er jeg tilmeldt via bloglovin, og jeg glæder mig til at lære dig og din blog at kende, for det ser godt nok ud som lige noget for mig (og så kan jeg jo undre mig over ikke at have fundet dig noget før). :-)

 168. Jeg vil tro,at jeg har fulgt din FB side i 3 mdr. – så en “reklame” deling.

  Glædelig jul til dig & dine kære ;)

 169. Nikoline says:

  Har læst din blog meget længe:)

 170. Anne Katrine says:

  Jeg har læst med siden 2010 cirka, og jeg tror faktisk, jeg fandt din blog gennem nogle kommentarer du havde lagt andre steder i blogland, og så blev jeg hængende :)

 171. Josefine says:

  Jeg har en veninde, der har introduceret mig til bloggen. Har fulgt med i et par måneder :)

 172. Camilla K says:

  Jeg har ikke fulgt din blog i så lang tid, så på et tidspunkt en omtale af Petit Podium på en anden blog ( kan ikke huske hvilken)

 173. NikolineH says:

  wow hvor er det nice! :)

 174. Connie A says:

  Networkedblog.com.

  Super lækker præmie <3 ville pynte i min sofa og lune dejligt i det kolde vejr :-)

 175. Louise L K Lauridsen says:

  Jeg har fulgt med i lidt over et år efterhånden :-) elsker din blog, og elsker GJ :-)

 176. Charlotte says:

  Jeg har fulgt med i godt 3 år. Det var min jagt efter en Marc Jacobs pusletaske, der gjorde at jeg fandt frem til din blog.

 177. Birthe Rostgaard Nygaard says:

  Nujj, den mest lækre kalendergave jeg har set til dato..Elsker det hele..<3

  Jeg har da fulgt dig siden jeg fandt ud af, at der var blogge til…Ihvertfald tre år..;)
  Og jeg nyder den finurlige måde, du serverer dine budskaber på..God humor, og altid lækre indlæg både på face, men i særdeleshed på bloggen..…*•○♥○•*……… .*♥♫♀♂♫♥*’………
  ……*♥•♦►♫◄••♥ Jeg holder ved, så længe du er her her..Jeg tror det var da jeg sev fandt bloglovin og andre steder hvor der var loggere med interesse for det samme som jeg..Nemlig alt der er lækkert at have i hjemmet, klæder og skønne produkter..*•○♥○•*♥♫♀♂♫♥*’………
  *♥•♦►♫◄••♥ Glædelig 4. december.. fra Birdie // Birthe

 178. trine rasmussen says:

  Jeg har fulgt bloggen siden sidste julekalender og elsker at læse den. Du skriver om mange lækre ting der frister min pengepung :)

 179. Åhh deres ting vækker barndoms- og juleminder (min mor finder troligt hvert år deres klassiske røde juledug frem), men dejligt at se de også kan forny sig.

  Kendskabet til din dejlige blog kommer gennem søde veninder. Og det er en af fordelene ved at have bekendskaber, som bliver mødre før en selv …… masse at se frem til

  tak for en hyggelig blog

 180. Stine Vendelbo Rasmussen says:

  jeg har fulgt med siden april og fandt din blog via guld.log

 181. kjerstine larsen says:

  har fulgt med i ca et år og det var ved jeg at tilfældigt så en veninde havde liked din side på facebook.. så blev jeg nysgerrig for navnet til bloggen lyder jo godt.. :-)

 182. Pia Hansen says:

  Jeg har haft facebook side marts i år 2012 så det må være lige der omkring at jeg fandt dig gemmen en veninde og har fulgt dig lige siden :-)

  juhuuuu endelig December med en masse skønne overraskelser <3

  og lige nu er det specielt dine jeg er faldet pladask for og i særdeleshed den skønne Plaid og de smukke Puder

  ★ღ Glædelig Jul ღ★

 183. Rie Lund says:

  Har fundet din blog gennem petit-podium, som jeg har fulgt i ca. et år.

 184. Anne Nielsen says:

  Jeg har fulgt din blog i flere år – men jeg kan ikke huske, hvornår jeg begyndte :-) – Jeg har så holdt en blogpause (ikke kun med din) siden august pga meget sygdom i familien og meget overarbejde. Om jeg kommer til at bruge lige så meget tid på at følge, som før, ved jeg ikke. Det kommer an på om jeg har tid og overskud til det. Lige nu har jeg strygetøj, tøj der skal repareres, vasketøj, et hus der trænger til rengøring og meget andet (længe leve overspringshandlinger – men der er også for mørkt til at gøre rent nu og jeg skal ikke på arbejde i morgen og behøver ikke at forberede mig :-D )

 185. Jytte Takahashi says:

  Det er via min datter at jeg fandt din blog, som jeg med interesse har fulgt i mange måneder–kan ikke huske fra hvornår :) Håber, jeg er heldig og vinder en dejlig gave herfra

 186. Fandt din blog da jeg var gravid og søgte efter inspiration – til tøj mm. :) Nu er mindstemanden over 21 mdr. så det er ved at være et stykke alligevel.

 187. Nadia WH says:

  Jeg har vist efterhånden fulgt med i et års tid, men kan faktisk ikke huske, hvordan jeg faldt over din blog.
  Er meget glad for din blog – også selvom jeg ikke har børn – og du er på listen over kategorien yndlingsblogs som jeg har lavet på bloglovin :-)

  Det er smukke sager man kan vinde i dag og forhåbentlig kan de også skabe ekstra varme hos vinderen, for gud hvor har det dog været koldt de seneste par dage.

 188. Iih, fantastisk lækkert sæt (tæppet kunne varme mange kolde fusser her i mit lille hjem), og puderne topper det hele lækkert af :-)
  Kender din blog gennem Guld.Log, som jeg har fulgt længe, men er først for nylig kommet til her også, og jeg synes du jonglerer familieliv og mode rigtig godt herinde. Tak for en fin blog!

 189. Jeg er først for nyligt, begyndt at følge bloggen, da jeg deltog i en konkurrence med en FUB cardigan. Jeg syntes det er et dejligt sted her…jeg læser mange blogs i stedet for dyre magasiner (jo jo – dem køber jeg også, men jeg har ikke rådtil dem alle, ha ha) og så kan jeg få styret min læselyst på denne måde ;O)

  Mange hilsner Betina

 190. Pia Rotbøl says:

  Jeg har fuldt med så længe kun en 4 mdr, begyndte at følge dig efter en veninde lavede et opslag om dig i forbindelse med en konkurrence og nu er jeg bare hooked;) Tusind tak for en super blog med masser af god læsning, pebret med nogle gode konkurrencer<3

 191. Skøn konkurrence. Tror jeg har fulgt dig blog i ca halvandet år. Er dagligt forbi jeres skønne blogplatform.

 192. Kære Lisberth

  sikke en fin præmie. Jeg har fuldt bloggen en lille års tid trofast, siden at Clamour for glamour anbefalede jeres blogforum

 193. Mathilde says:

  Jeg er ret sikker på at jeg har fulgt dig lige fra starten, i hvert fald længe før petit podium blev en realitet, dog var jeg lige inde og tjekke og kan se at vi første gang udvekslede beskeder i oktober 2007 og jeg har mails fra dig tilbage fra september 2009 :D Med trutten og fidusen må man sige der er sket en del i dit liv siden dengang!

 194. Sikken en fin præmie. Jeg har fulgt din blog et lille års tid, siden af bloggen Clamour for glamour anbefalede den.

 195. Bettinalissa Søndergaard says:

  Jubiii yeaaah ;)

 196. Jeg følger bloggen via facebook. Skøn præmie! Jeg krydser fingre.

 197. Jeg har fulgt bloggen et års tid tror jeg. Jeg husker i hvert faldt nytårs blog indlæg.
  Jeg kan ikke huske hvordan jeg faldt over bloggen, tror måske det var igennem et link fra en anden blog. Jeg elsker din stil :-D

 198. Kirstine Runge Henriksen says:

  Jeg har fulgt med på din blog i 1,5-2 år. Jeg opdagede den gennem nogle af dine dejlige blog-veninder (tror det var guld.log), hvor I jo jævnligt har kommenteret hos hinanden. At I så siden har dannet dette fællesskab, gør det så bare endnu nemmere at følge med :)

  Tak for en dejlig blog :)

 199. Det er simpelthen bare SÅ fint, alt fra den nye serie.

  Jeg ville elske at slænge mig i sofaen med det.

  Jeg tror jeg allerførste gang stødte på din blog via Kira Trust. Jeg får tit bevæget mig udi det der med at trykke fra navn til navn, når nogen kommenterer noget, men så støder man altså også på rigtig mange fine blogge rundt omkring.

  Phyy hvor jeg altså krydser for at vinde. gad SÅ godt!

 200. Signe kragelund says:

  Skøn plaid og pude!
  Jeg har fulgt dig siden du var gravid med fidusen. Det var en veninde der anbefalede din blog, og jeg følte straks at jeg kunne “følge” din tankegang. Hot mommy i sin bedste alder med stor interesse for både mode, bolig, børn osv.

 201. Uh jeg tror jeg har fulgt med siden en gang sidste vinter. Jeg har nok googlet mig frem til din blog gennem noget poppy rose. Vi er som jer store fans af Damask sengetøj herhjemme og ville elske eje de skønne sager til stuen.

 202. Pernille says:

  Jeg faldt tilfældigvis over din blog, da jeg for ca 1 år siden googlede lidt om hvordan man farver stofbleer og nu slipper du nok aldrig af med mig igen;)

 203. Hold da op der er allerede mange der deltager.. :)

  Jeg startede med at kigge blogs da jeg gik på barsel.. Startede hos Fie, og så tog det om sig den vej!! ;)

  Jeg nyder at følge med!! :)

 204. Pernille says:

  Jeg har fulgt med i et par år og tror jeg kom herind ved at google noget med pusletasker eller sådan noget. Husker det faktisk ikke helt, men jeg elsker bloggen.

 205. Jeg gik på barsel og søgte tilfældigt efter en blog om mode og spædbørn – du poppede op som en anbefaling fra en artikel og siden da har jeg fulgt dig og ikke mindst petit podium. Jeg vil tro det er en 7-8 mdr siden :)

 206. Jeg må være svar skyldig og sige via jeres julekalender i år ;)

 207. Rikke FM says:

  Lækre lækre puder og plaid – de ville gøre dig godt i den nye sofa jeg planlægger vj skal have i 2013:)

  Har fulgt med fast i et års tid:)

 208. maria louise falck says:

  er ret vild med alle petit podiums blogs. tror jeg har kigget ind on a regular basis i et halvt år ca. -og jeg blir nok hængende :)

 209. Julia H Petersen says:

  Jeg er faktisk kun begyndt at følge bloggen for nogle måneder siden via en veninde på facebook. Men nu følger jeg den ofte og anbefaler den gerne til veninder og mødregruppen :)

 210. Jeg har fulgt med on and off gennem nogle måneder. Jeg fandt frem til bloggen gennem mit udtryk :-)
  Det er en virkelig lækker præmie og det kunne være dejligt at pakke sig ind i tæppet her i kulden og mørket. Jeg følger med på FB men er i tvivl om min “synes godt om” gik igennem via linket.

 211. Lækker konkurrence:-)
  Jeg har læst med i omkring 2,5 år:-)

 212. Henriette says:

  Wow! Krydser godt nok fingre.

  Jeg har fulgt din blog i lidt over et års tid og jeg læser den fast. Jeg blogger ikke selv men elsker at blive inspireret af andre. Jeg kan ikke huske hvordan jeg fandt din blog/hørte om den.

 213. Linda Nielsen says:

  Jeg kan ikke huske hvornår det skete men tror måske det var gennem petit podium på facebook :-)

  Lækre præmier i øvrigt :-)
  Linda

 214. Ih, sikke en lækker præmie. Den vil passe super perfekt til vores nye sommerhus, hvor især det blå sæt vil stå godt til Skagens havblå look i sommerhuset. Så kan jeg lune mig på kolde dage.
  Jeg startede med at følge din blog for ca et år siden, da min søn kom til verden. Jeg blev anbefalet at læse den og resten af pp af min svigerinde, og jeg elsker at læse jeres gode indlæg..

  Tak for en god blog og en lækker konkurrence.

  Mvh Ditte

 215. Har fulgt med i 3 års tid, tror jeg. Fandt dig vist via en simpel google søgning eller også var det via en kommentar hos en anden blogger. Husker det ikke helt:-)

 216. Mette Nygård Sørensen says:

  Det er første gang, jeg er forbi.. tror jeg? Jeg læser mange blogs, så jeg har ikke helt styr på det. Men fik øje på den lækre gevinst, og så var jeg da nødt til at ligge vejen forbi :)

 217. Line Nielsen says:

  Åh hvor ville det være lækkert at vinde, jeg har først hørt om denne side igennem denne julekalender :)

 218. Mia Luise says:

  Uh, hvor lækkert. Sengetøjet står også højt på listen herhjemme, men lidt lækkert til stuen ville også gavne. Jeg kan faktisk ikke huske det – ca. et års tid vil jeg mene. Følger med på bloglovin :)

 219. Anne Ingemann says:

  Jeg har fulgt dig i et år, siden jeres sidste julekalender. Jeg kender Fie fra gymnasiet, og hørte derfor om jeres andre blogge gennem jeres samarbejde med hende :)

 220. Carina Petz says:

  Jeg har fulgt dig i cirka et års tid. Synes din blog er skøn og jeg bliver altid inspireret af dine idéer.
  Så mange tak for inspirationen, og glædelig jul herfra :)

  PS: Ville blive SÅÅÅÅ lykkelig hvis jeg vandt disse ALT for lækre sager fra Georg Jensen Damask, puha det ser så lækkert ud.

 221. line lind says:

  Fundet bloggen ved tilfældigt surf

 222. Louise Reenberg Jørgensen says:

  Jeg blev opmærksom på bloggen via jeres fælles blog petitpodium, det er så lækkert, at det hele er samlet et sted! Har fulgt bloggen et halvt års tid..

 223. jeg har først lige opdaget dig og det var over fb, ville være skønt at vinde i denne kolde tid:)

 224. Hej !! jeg vil gerne deltage og jeg følger med på blogloving og har delt på facebook, og min blog!! Rigtige fine og smukke ting!

 225. Christina F says:

  Jeg er en af de nye – jeg følger det du skriver i forbindelse med petit podium, men det er kun et par måneder. De måneder flyver af sted med gode påhit og dybe sukke efter de samme skønne ting du kommer frem med.

 226. Bente Specht says:

  Jeg har kun fulgt dig i ca 1 md. Så din blok tilfældigt på FB. Og det er der jeg følger med.

 227. Mette Larsen says:

  Sikke en dejlig (varm) gave!
  Tror det er et års tid siden jeg fandt din blog. Den poppede op da jeg googlede “poppy rose lagersalg” ;-)

  Hilsen Mette

 228. Ved faktisk ikke hvor længe jeg har fulg meed på bloggen, men det er efterhånden et stykke tid, fandt den via et link på facebook :-)

 229. Christina hansen says:

  Er ret ny følger. Hørte om din blog via en veninde der har fulgt den i et par år og hun anbefalede den. Synes rigtig godt om den og glæder mig til at følge dig i fremtiden :)

 230. Sikke nogle lækre ting. De vil klæde vores nye, gamle, smukke hus perfekt.

  Jeg har fulgt din blog i 3 år, vil jeg tro. Det startede tilbage i Luxembourg – og vi har været tilbage i Danmark i mere end 2.5 år.

 231. Jeg mener at have fulgt din blog i et par år, men jeg kan simpelthen ikke huske, hvordan det hele startede… måske fandt jeg ud af, at bloggen eksisterede via facebook?!

 232. Mette Lynghøjen says:

  Jeg husker ikke hvor længe jeg har flugt din blog, men i hvert fald et år . Jeg tror jeg opdagede den via facebook. Jeg nyder dine artikler, du er til stor inspiration for mig:-) Hilsrn Mette Lynghøjen

 233. Charlotte Gram-Hansen says:

  Jeg kan ikke huske hvor længe jeg har fulgt bloggen, men har veninder der ofte deler eller kommenterer over FB, så jeg havner herinde :)
  Ville dæleme gerne varme mig under den plaid resten af vinteren!” :)

 234. Anna Gravers Knive says:

  Vrider min hjerne for hvornår jeg hørte om din blog. det vist noget ifbm poppy rose lagersalg og du bekræfter mig gang på gang om hvad der er lækkert.
  Sikke nogle smukke GJ sager som jeg godt gad at få under træet, med fare for min mand tror jeg har fået en elsker, hvis altså den flotte indpakning medfølger.
  Xxx Anna

 235. suzane ditlev says:

  ca et år har jeg fuldt bloggen, syntes den er rigtig god
  lækker præmie

 236. Jeg startede med at følge Louise fra guldlog og da petit podium, så blev født så kom den ene blog efter den anden ind i min blogliste :) Alle fine blogge, der for mig hænger så godt sammen at den ene ike rigtig går uden de andre!

 237. kirsten hansen says:

  Sikke da nogle lækre præmier <3
  … og hvilken kvalitet :-)

 238. Gitte Nielsen says:

  har fuldt din blog i godt et år. I hvilke forbindelse jeg faldt over den i sin tid kan jeg bare ikke huske.

  Hvor er det en skøn give away, lige til en frossenpind som mig, lækker, lækkert tæppe

 239. filippasmom@gmail.com says:

  Fantastiske ting du giver væk! Wauuu! Jeg har lært dig at kende på Instagram, hvor jeg følger dig :o )
  Juleknus Berit

 240. Fandt din blog, da jeg søgte på graviditetskjoler for ca. 1 år siden og har fulgt din skønne blog lige siden

 241. F. Madsen says:

  Fantastisk præmie. Jeg har fulgt med i et par år. Hvornår jeg først hørte om bloggen kan jeg ikke huske. Det er længe siden. Men skøn blog. No doubt!

 242. line munk says:

  Så lækkert! :o )

 243. Helle Rick says:

  Georg jensen laver super lækre ting & sager. Jeg har en del sængesæt og bordduge og det holder bare. Super flot gevinst.
  Jeg er med begge steder og har først hørt om dig idag :-) via Petit Podium

 244. Sanne Terp says:

  Jeg har fulgt bloggen i et par måneder via Bloglovin’ Kan desværre ikke huske hvad der fik mig herind i første omgang

 245. Har været vild med bloggen siden første dag, hvor jeg hørte om den fra familien :)

 246. Jeg hørte om din blog på Fb via petit podium i dag og måtte da lige tjekke det ud :) Lækker lækker

 247. Jeg er først lige begyndt at følge dig via bloglovin i dag, men har fulgt dig on and off gennem en længere periode, særligt efter Petit Podiums fødsel. Jeg stødte på dig gennem Louises Guld.log.

 248. God præmie igen IGEN. Jeg har fulgt med i ca. 8 mdr :-) Tror jeg så dig kommentere på anden blog, og så har jeg været fast læser lige siden.

 249. Lærke Bødker says:

  Jeg har været med siden i alle fire fandt sammen og oprettede petit podium – og hvilken fantastisk tid.

  Mmmmm elsker bare jeres julekalender og hvilken pragtfuld gave du sætter på højkant. Vores meget børnevenlige hjem vil sætte stor pris på noget som smukt som de to puder og ikke mindst tæppet til de stille voksentimer…….

 250. Jeg har fulgt med i et lille års tid – og tror jeg opdagede din blog gennem guld.log ;)

 251. Jeg kan ikke huske hvor længe jeg har fulgt bloggen. der sker altid noget spændende hos dig,elsker at følge med i .
  Det er den smukkeste præmie jeg nogen sinde har set, og er helt forelsket i at vinde den <3
  sender den største juleglæde med håbet om at vinde
  glædelig jul

 252. Har vist været her et par år efterhånden og jeg fandt din side i link fra en anden blog :-)

 253. Dejlig præmie. Georg Jensen laver rigtig flotte ting.
  Har fulgt med i din blog fra begyndelse.

 254. Hanne Thierry Kristensen says:

  Jeg husker ikke hvor jeg hørte om petite podium, men jeg har fulgt både din og de øvrige blogs i et lille års tid vil jeg tro, og hygger mig med det.
  Jeg følger med via bloglovin, det er trods alt det nemmeste for en travl mor til 4 drenge ;)

 255. Jeg har fulgt din blog et lille års tid, og jeg fandt den via guldlog, som jeg igen fandt via en anden blog (acie):) Jeg nyder at følge med og bliver inspireret som mor og som modeinteresseret:)

 256. Laila Holdt says:

  SKØNNE præmier :)

 257. Jeg er allerede trofast følger via Bloglovin og facebook!

  Jeg fandt ind på bloggen over et år siden – kan ikke huske hvordan. Men jeg synes her var hyggeligt, så jeg blev hængende :)

  Lou

 258. Jeg har fulgt dig fra den spæde start, siden du annoncerede på tNB at du begyndte at blogge :)

  Og det er jo så først nu, at de børnerelaterede indlæg er blevet sådan rigtig relevante for mig :)

 259. Maj Birkedal says:

  Snublede over din blog da jeg billed googlede efter noget tøj tror jeg

 260. Mai Odgaard says:

  Siden jeg startede med at læse jer på PP, kigger jeg forbi alle jeres blogs i ny og næ.. :-)

 261. Anne-Kathrine Nielsen says:

  Jeg startede med at følge dig for lidt over et år siden. Jeg kender Fie fra gymnasietiden af og da hun begyndte at blogge så fulgte jeg med i hendes indlæg og en dag gik det op for mig at hun også fulgte med i nogle blogs, så det var gennem fie at jeg blev præsenteret for de resterende fantastiske parter af petit podium:)

 262. Jeg er lige startet startet med at følge dig! Jeg fandt dig ved at læse at gå ind på “top blogs” på bloglovin.

 263. Faaantastisk præmie – intet mindre! Har fulgt med fra begyndelsen og kan ikke huske, hvordan jeg første gang hørte om dig:)

 264. Jeg har fulgt din blog via petit podium i nogle måneder :) så fine ting – og helt enig omkring Georg Jensen damask – har både sengetøj og duge og det er bare virkeligt lækkert i kvaliteten! Vil elske en dejlig varm plaid, nu hvor det er så koldt!

 265. opdagede bloggen første gang da petit podium startede :) og er glad for jeg gjorde det :)

 266. Jeg har fulgt din blog lige siden jeg startede min egen for 2 år siden og fik indblik i hele denne skønne blog verden. Hvordan jeg fandt den kan jeg faktisk ikke huske, men ville gætte på det var gennem en kommentar eller blogroll på en anden blog :-) krydser fingre for at jeg vinder dette skønne sæt.

  http://Www.theibizamom.com
  Contact@theibizamom.com

 267. Jeg har bevæget mig meget i shoppe og børneuniverset de sidstecår, med børn på fem, fire og to år. Det har været i denne periode. Efterhånden længe siden.

 268. Nicoline says:

  Jeg kan desværre hverken huske, hvornår eller hvordan, jeg startede mig at følge bloggen – men jeg hænger ved pga. gode og troværdige billeder, tips og guides/anmeldelser :)

 269. Jeg fik et tip af en veninde om din blog. Har fulgt dig i 3 år, lige siden jeg fik min datter.

 270. Kathrine B. R. Dahm says:

  Mener det var mine Marc Jacobs cravings der engang i tidernes morgen førte mig til bloggen – siden er jeg igennem min graviditet og min søns første leveår blevet hængende, så vil skyde på jeg nærmer mig de to år :)

 271. Jeg har læst med hos dig siden jeg selv begyndte at blogge hvilket vil sige for 3,5 år siden og jeg må være ærlig at indrømme at jeg ikke helt husker, hvordan jeg fandt dig :) Jeg læser stadig med og har ingen planer om at lade være i fremtiden :P
  Er liket på BL.

 272. Trine Danvad says:

  Jeg har fulgt med fra sommeren 2011. Jeg kan ikke huske hvor jeg stødte på bloggen, men måske jeg har stødt på den via en anden blog eller fordi jeg har søgt på noget med tøj eller børn.

 273. Lene Elnegaard says:

  Lækker, lækker pakke :o )

  Jeg tror at jeg har fulgt med i et lille års tid eller so…. Fandt dig via en anden blog jeg følger, men er ikke så god til at lægge kommentarer.
  God dag.

  Kh Lene

 274. Maj britt Larsen says:

  Jeg har fulgt dig siden februar 2011 hvor du bloggede om økologi til børn og fedt børnetøj :) siden har jeg været meget glad for at have “opdaget dig”
  Tak for en god blog :)

 275. Wauw hvor lækkert. Jeg følger på blogloving :)

 276. Maria Pilgaard Nielsen says:

  Følger dig på facebook

 277. Takket være tnb har jeg hsft fornøjelsen af at følge med helt fra begyndelsen. Det er fx din “skyld”, at datteren allerede har flere Poppy Rose sager i garderoben!

 278. Jeg har fulgt med længe – kan huske at du var gravid med Fidusen da jeg startede :) Tror jeg så et link til din blog på en anden “mommy-blog”, eller måske hos Manja? Jeg kan ærlig talt ikke huske præcis hvor det var :)

 279. Lisa Walsted says:

  Uuuh en fin præmie!
  Jeg har læst med siden foråret. Fandt din blog via et link på babybusiness.dk.
  Glædelig jul :)

 280. Tine Karlshøj says:

  Jeg er en nybegynder i dit univers og først lige begyndt at følge dig. Jeg har fulgt Guld.log i et års tid – og tænker det er på tide at lære resten af petit podiums blogunivers at kende.

 281. Sara Ipsen says:

  Sikken flot konkurrence :)
  Jeg er ny i denne her blog verden, lærte dem faktisk kun at kende for et par måneder siden. Men på kun et par måneder er der sket en del, og jeg følger nu rigtig mange via bloglovin’. Jeg kan ikke huske præcis hvornår du kom ind i billedet desværre, men det var i forbindelse med et link fra Facebook. Håber det var uddybende nok. Glæder mig til at følge din videre færden. Super fin blog du har :)
  Mvh Sara Ipsen
  Og rigtig glædelig juuul :)

 282. Flot præmie!!!
  Har fulgt bloggen fra jeg blev gravid. Altså ca i ni mdr, for havde termin i går :) :) Håber jeg vinder noget smukt fra Georg Jensen. Tea.

 283. Line karup Nielsen says:

  Super lækre præmier!
  Jeg har fulgt med i nogle år efterhånden og er blevet meget inspireret af din blog! Jeg kan ikke huske hvordan jeg fandt den men har fulgt trofast med siden. Krydser fingre!

 284. Fandt din blog under min graviditet – og nu under min barsel følger jeg dagligt, dig og de andre på PETITPODIUM!
  PS. Det er jo en for lækker gave at vinde!

 285. Christina says:

  Hmm, jeg har nok kendt til bloggen i lidt over to år, og har fulgt med fast i ca. 1½ år, efter jeg selv fik barn. Hyggelig læsning generelt og lækker præmie her!

 286. Kan ikke huske hvornår jeg begyndte at følge med, eller hvordan jeg fandt bloggen. Men det har muligvis været gennem bloglovin, da jeg tit finder nye blogs ved at kigge lidt på ‘populære indlæg’ :D

 287. Trine Mandal says:

  Hej, jeg har lige for nylig fundet din skønne blog, og hænger trofastpå

 288. Mia Møller says:

  Jeg har netop fundet din blog, og fandt den pga. af denne fantastiske konkurrence, som jeg da ikke ville gå glip af. Desuden har du lige fået dig en ny læser, for det er da en rigtig fin og spændende blog du har dig.

 289. Er selv lige begyndt at blogge for godt 4 måneder siden og har fulgt dig siden i dag, da jeg faldte over “petit podium”. Skøn konkurrence! Håber sådan at jeg er den heldige!!!
  Mvh. Pennie

 290. Julie Appel Rasted says:

  Jeg er en næsten grøn Petit Podium fan – men en stor en af slagsen. Jeg fandt vej til jer igennem en Facebook ven.

  Åha, det er en noget så fin gave! Den ville bestemt klæde vores gamle sofa.

  Glædelig jul!

  Hilsen Julie

 291. Jeg har idag opdaget din blog.
  Ligger syg derhjemme og faldt over den på bloglovin. Den så spændene ud, så jeg så nærmere på den. Jeg har nu læst en del af dine indlæg. Og må sige du har en meget fin blog.

  Mie

 292. Helene Braüner Bisgaard says:

  Jeg har fulgt din blog siden I gik sammen om Petit Podium – det var nyheden om jeres blogpodie, som fik mig til at følge med. Det er vel et lille års tid siden.

  Georg Jensen Damask er bare smukt håndværk og skøn kvalitet! Drømmepræmie!

 293. Wauw.. Det ville pryde min sofa så smukt!

  Jeg fandt dig helt tilfældigt en dag i min blog-surfing – og så har jeg hængt på lige siden. Det er ved at være en del år siden nu :)

 294. Jeg krydser fingre og kaster mit lod i puljen – for sikken en fin kalendergave, og det hele ville pynte så fint i min sofa:-)

  Jeg har fulgt med i en del år nu, og fandt din blog via en anbefaling fra en god veninde.
  /Mette

 295. Jeg har fulgt bloggen i et halvt års tid, men kan faktisk ikke huske hvordan jeg hørte om den. Er nok bare faldet tilfældigt over den på bloglovin..

 296. Jeg fandt din blog under min første graviditet for 3 år siden og har fulgt den lige siden:-) Jeg husker desværre ikke præcist hvordan jeg fandt frem til dig.

 297. Jeg er først lige begyndt at følge den nu, den ser virkelig god ud. Og jeg opdagede den da en anden blogger havde lavet et indlæg om denne konkurrence, som jeg tænke at jeg da lige skulle deltage i :-)

 298. Ih hvor heldig kan man være at man har mulighed for at vinde disse bløde skønheder.
  Deltager glædeligt!
  /Linn

 299. Hello. Menere jeg har fulgt dig et 1/2 år, har fundet dig mår jeg har ledt efter fine blogs
  Dejlig gave i denne kolde tid:-)

 300. Jeg fulgte guldlog, og da I så lancerede petit podium, har jeg så fulgt jer alle 4 – og nu 5! Sikke en dejlig gave!

 301. Ditte Bergstedt says:

  Jeg er lige kommet til – så at der var den mest fantastiske giwe away via. Petit Podiums Facebook side.
  Selvom jeg først er kommet til, så har den lille rundtur jeg har taget givet mig lyst til at følge med og den er derfor allerede tilført mne favoritter, så jeg hurtigt kan finde frem til siden igen (jeg har det med at glemme navne!)
  Men siden er da lidt farlig – jeg bliver fristet til at må eje så mange fine ting :)
  God jul

 302. Det her er mit første besøg :)

 303. Jeg har fulgt bloggen siden starten af 2010. Følger med fordi jeg bliver inspireret både af dine tøjvalg men også af de både kendte men også nye mærker du præsentere.

 304. Jeg fulgte med hos Guld.log, og kom i den forbindelse ind på din profil for et års tid siden, og har siden da været en trofast læser. :-)

 305. Kathrine says:

  Sikke en fin præmie.

  Jeg har fulgt din fine blog i lidt over et år. Jeg fandt den lidt tilfældigt en dag, via en anden blog.

 306. Jeg har fulgt med siden I oprettede portalen Petit Podium! Og jeg er glad for det. :-)

 307. Marlene Tofterup says:

  Lækker præmie!

  Jeg har vel fulgt med nogle år, og fandt din blog via nogle lignende… Du ved når man bare klikker rundt og læser hist og pist, og så bliver fanget af ordene og billederne, så bliver man hængende….

 308. Annemette Hansen says:

  Sikke en skøn skøn kalendergave:-) Jeg har først for nylig opdaget dit dejlige univers, men følger nu dagligt dine inspirerende indlæg. Jeg opdagede bloggen via Petit Podium og blev hurtigt fanget – ikke mindst fordi vi langt hen ad vejen har samme stil og smag.
  Glædelig jul

 309. Kristina N says:

  Jeg fandt din blog via kommentarfeltet på en anden blog, men jeg husker ikke hvilken :-) Jeg klikker forbi engang imellem, men da december desværre = eksamenslæsningstid, så bliver det ikke så ofte.
  Det er godt nok en skøn præmie!

 310. Amalie Poulsen says:

  Jeg har lige fundet din blog via Petit Podium.

 311. Jeg har fulgt med siden din graviditet med Fidusen, og fandt din blog via en kommentar hos Clamour 4 Glamour :)

 312. Jeg er kommet til din blog, fordi jeg har fuldt Guld.log det sidste års tid. Så når der er ekstra tid til at surfe rundt efter inspiration hopper jeg hele Petit Podium igennem. Det er jo bare et dejligt univers I har herinde – og en skøn julekalender:)

 313. Skøn julekalender!

  Jeg har fulgt petit podium, siden i sommers hvor søde Elizabeth fra Little dot fortalte mig om jer.

  God jul!

 314. Halløj og glædelig december! Jeg faldt faktisk helt tilfældigt over bloggen i dag, og synes den er meget inspirerende :-)

 315. Jeg har først lært din blog at kende, efter I lavede jeres lille blog univers. Jeg startede nemlig med følge med over hos Manja. Men synes jeres univers er skønt også selvom jeg ikke har børn.

 316. Uhh ha… Jeg har vel fulgt med i et år tror jeg.
  Selvfølgelig en skøn blog! Blog lovin’ er vejen frem, så det var sådan jeg fandt dig ;-)
  Jeg krydser fingre!

 317. Hm, jeg kan faktisk ikke helt huske hvor, men jeg læste i hvert fald en en reference til dig på en anden blog, tjekkede din blog ud, og faldt for den :D

 318. Har fulgt med fra lige nu :-) Har fundet dig via Petit Podium, og har netop liket din Facebook-side. Glæder mig til at følge med fra nu…

 319. Camilla Krarup says:

  Supet blog med mange gode råd..

  Jeg har to børn på 1 og snart 4. Efter min barsel med min første datter var jeg så heldig
  at blive kollega med Lone Kiel som ofte har roste din blog. Så siden da har jeg kigget med on/off.

 320. Aiiih, det tør jeg altså ikke tro på :) Nuj, hvor er det lækkert og hvor ville det lune her hos mig, nu hvor jeg er den eneste i huset der hverken modtager kalender- eller adventsgaver :) Btw, så kan jeg slet ikke huske hvornår jeg besøgte bloggen for første gang, så lang tid siden er det :) Kh

 321. Den gave er jo næsten for god til at være sand!!! Hold nu op, hvor er det bare lækkert.
  Jeg opdagede din blog igennem Petit Podium.

 322. Jeg har fulgt med i et års tid :-) Skøn blog!

 323. Majken Schouw says:

  Jeg har fulgt din blog i 2-3 år. Jeg kan desværre ikke huske hvor, men jeg mener måske det var igennem en anden blog som havde dig på bloglisten.
  I dag har jeg selv en lille søn på 6 mdr. Så det har jo gjort din blog mere interessant forlig ;)

 324. Tine Vinstrup says:

  Skønne ting fra Georg Jensen Damask. Husker ikke hvornår jeg først opdagede bloggen, men det er længe siden

 325. Jane Søborg says:

  Uh, dette tæppe står allerede på min ønskeseddel, da det simpelthen ser alt for lækkert og blødt ud. Især da både min kæreste og jeg er to frossenpinde, så ville det da være skønt at kunn eslænge sig i både tæppe og pude :)

  Jeg er faktisk ikke helt sikker på hvornår jeg første gang stødte på din inspirende blog. Måske det var da Ann-Sophie linkede til dig, et stykke tid inden i åbnede Jeres blogforum? Det tror jeg faktisk :)

  /Jane

 326. en af mine gode veninder anbefalede denne blok, og har fulgt den siden, bare lækker blog <3

 327. Lise A. Bollerup says:

  Jeg stiftede bekendtskab med dig under min barsel og har fulgt bloggen i 1 1/2 års tid og finder stor inspiration i den.

  Meget lækre præmier, som vil skabe stor glæde i vores hjem.

  Glædelig jul til jer alle.

  De bedste hilsner,
  Lise

 328. Fantastisk fin gave altså!

  Jeg begyndte at følge med i dit hyggelige univers i forbindelse med opstarten af Petit Podium – så det må være i godt og vel et års tid efterhånden… :)

  Kh.

 329. Har fulgt med noget tid, og elsker bare din blog! Simpelthen så hyggelig, og fede konkurrencer!

 330. Jeg har fulgt dig i mange mange år, og ved faktisk ikke hvordan det var jeg fandt frem til dig :-)

 331. woooooow, de måtte gene komme og bo her hos os!!!! Jeg kan slet ikke huske hvor længe jeg har fulgt din blog (både på bloglovin og FB)……men jeg læser flittigt med :)
  Vh. Line

 332. Lene Haumann Jensen says:

  Hvor er det en helt fantastisk flot gave.

  Jeg vil blive meget glad for, og sætte meget stor pris på så lækre sager fra Georg Jensen. Elsker deres lækre kvalitets produkter.

  Det vil være en rigtig lækker forkælelse, til Mormor her <3

  Jeg kan ikke huske hvor længe jeg har fulgt netop itsfashionbaby.dk
  Jeg opdagede siden via petit podium, som jeg har fulgt længe.

  Jeg nyder siderne og glæder mig altid til de super gode nyhedsbreve.
  Petit Podiums nyhedsbrev, er rigtig godt, et af de få jeg egentlig læser. Altid meget god læsning.

  Mange Julehilsner

  Lene

 333. Jeg har fulgt bloggen ca et år ,jeg fulgte Fie på Mit Udtryk oggennem sidste års julekalender fik jeg kendskab til alle jer andre der nu er Petit Podium hvilket jeg aldrig har fortrudt :-D

 334. Marie Høpfner says:

  jeg har været med her i et års tid tror jeg. Fik fist fat på bloggen via en anden blog – jeg kan dog ikke huske hvilken…

  Super lækker julegave – håber jeg vinder!!!

 335. Jeg begyndte at følge dig på bloggen d. 5/12-2012 klokken 23.06 :-)
  Jeg sad og kiggede forskellige blogge igennem og kiggede på populære post på bloglovin’ da jeg fandt din blog! :-)
  Super fed serie fra Georg Jensen!!!!

 336. Lene K Wescom says:

  Har ikke bare kendt din blog siden du begyndte den, men har kent dig siden du blev foedt.
  Stolt medlem af Kiel klanen :)

 337. Nei, jeg kan ikke huske hvor lenge jeg har fulgt din blogg. Men en god stund, mer enn et års tid, og du er stadig en av mine favoritt blogger! :)

  Utrolig lekkert pute og pleddsett fra Georg Jensen. Krysser fingrene for at jeg vinner. Vi trenger vakker Skandinavisk design i London også. x

 338. Jeg har fulgt dig i et års tid efter min søster gjorde mig opmærksom på din fine blog :)

 339. Linda Jørgensen says:

  Flot præmie til vinterkulden

 340. Lækker gave (igen!)!
  Kender dig fra et debatforum, så har vist været med fra starten.
  Følger dig over alt. ;)

 341. Jeg har fulgt med i et års tid… Super hyggelig læsning :) Fik kendskab til din blog gennem en veninde :)

 342. camilla hurup larsen says:

  Sikken en skøn præmie, den ville da være skøn at lune sige med her i sofaen.
  Har vist fulgt med et lille års tid nu, og faldt vist over din blog i et kommentarfelt et sted:)

 343. Julia Bondareva says:

  Har i hvert fald fulgt med i 2 års tid (du var ikke gravid med Fidussen dengang). Fandt frem til dig ved en tilfældighed via en krea blog :) og jer ELSKER denne premie :)

 344. Jeg tror jeg stødte på din blog i begyndelsen af 2010, da jeg netop havde født. Mon det var i forbindelse med at google datoer for lagersalg?? Det tror jeg vist.

 345. Jeg er på barsel og fandt frem til dig i en baby pause via en anden blog- jeg tror det er ved, at være et halvt år siden.

  Jeg glæder mig til at følge med i fremtiden:-)

 346. Pernille Larsen says:

  Kan vist lige nå og være med.. håber jeg, det er jo så lækker en gave.. Jeg ved helt præcis hvor lang tid jeg har fuglt med. Nemlig to år, det var nemlig da jeg var på barsel med min datter jeg læste din blok første gang. og jeg kan huske det første indlæg jeg læste. Var en konkurrence, hvor man kunne vinde nogle fede bøjer, kan ikke huske hvor de var fra;-)
  Og kan sige du slipper ikke af med mig igen;-)
  Rigtig glædelig 6 december..

  Kh. Pernille

 347. LouiseHjerrild says:

  Jeg har fulgt med et års tid…startede hos Manja og pludselig havnede jeg her;o) Og så blev jeg hængende!

 348. Sikke en lækker præmie:-)
  Jeg er med på både FB og Bloglovin’
  Jeg kan ikke huske hvor længe jeg har læst med, men det er ihvertfald et par år efterhånden:-)
  Glædelig jul:-)

 349. Det er da godt nok den lækreste kalendergave. Har liket og det på facebook. (:

  Kan ærligtalt ikke huske hvordan jeg fandt din blog, var vist på blog-crawl efter ny inspiration og faldt over den, og den har så bare hængt ved som en af favoritterne, siden.

 350. Linda Hagedorn says:

  Ja, jeg er så helt ny herinde på din blog… Halleluja for de sociale medier ;-)
  Det var sådan jeg fandt vej – via Facebook.
  Meget positivt indtryk af dit site/blog. Æstetisk, enkelt, overskueligt. Interessant.
  God jul til alle :o )

 351. Linda Hagedorn says:

  Ja, jeg er så helt ny herinde på din blog… Halleluja for de sociale medier ;-)
  Det var sådan jeg fandt vej – via Facebook.
  Meget positivt indtryk af dit site/blog. Æstetisk, enkelt, overskueligt. Interessant.
  God jul til alle :o )

 352. Anna-Stasia Pabst says:

  Jeg e helt ny follower :-) Er stødt på dig igennem Kira Trust blog…! Jeg ELSKER tøj og mode, specielt til børn (er mor til 2 piger på 1 og 4 år) – derfor er din blog lige noget for mig! :-) )

 353. Astrid ring says:

  Jeg har fulgt dig ca to år tror jeg. Fandt dig fordi jeg søgte efter graviditetskjoler og du havde anbefalt nogle mærker med lækkert graviditetstøj… Er blevet hængende siden:-)

 354. Wow, en lækker varm pakke. Jeg tror, jeg begyndte at følge dit univers for ca. et halvt år siden. Det var gennem et link fra en anden blog, at jeg fik øjnene op for dig. Og jeg fjerner dem nok ikke igen lige med det første ,-) Her er rart at være, det er overskueligt og æstetisk, og jeg kan rigtig godt lide din stil og personlighed.

  De bedste decemberhilsener,
  Katrine

 355. Elva Møller Jensen says:

  Har faktisk først lige fundet den ved den tilfældighed:o)

 356. Reza Ismaili says:

  Lækker præmie. :)

  Jeg er en herre og Jeg kender jeres side snart i 6 måneder.
  Min kæreste den gang anbefalte siden til mig :)

 357. Har fulgt din blog det sidste år og synes jeg få mange gode tips:-)
  Jeg hørte om dig igennem en veninde.

 358. Jeg har været passiv følger i længere tid end jeg kan huske. Min dejlige kæreste er trofast læser, og jeg har derfor kastet mange blikke på bloggens flotte billeder og hørt min kæreste fortælle om mange af de spændende indlæg, hun har læst her. Nu har du lavet denne fine konkurrence, så det er først nu, jeg har behov for at være aktiv :)

 359. Tror jeg har fulgt bloggen i omkring halvanden år. Jeg fandt den, da jeg meget gerne læser mode blogs, og da jeg så fik min søn, manglede jeg en blog der kombineret de to dele :-) Mener det var Camille fra looklab, som havde et indlæg om graviditetstøj og så linket til dig. :-)

 360. Jeg har fulgt med i flere år efterhånden (siden en meget lille Trut, og ingen Fidus). Tror jeg kom herind ved et tilfælde, og så er jeg bare blevet ved med at vende tilbage :-)

 361. Googlede noget om poppy rose og fandt din blog ved et tilfælde. Siden har jeg fulgt den :-)

 362. Anette S says:

  Jeg er helt ny.. og glæder mig til at fordybe mig i ældre indlæg!

 363. Startede med at følge med da jeg var på min 2. barsel for godt 2 år siden – fandt den igennem en kommentar eller blogliste hos en anden blogger..

 364. Gry Magnussen says:

  Jeg har fulgt din blog i et par år nu. Jeg faldt over omtale af bloggen i et blad engang, googlede den og var straks solgt. Jeg synes, at det er meget inspirerende at læse med herinde, og du har mere end en gang fået mig til at svinge dankortet :D

 365. gitte marie zakariasen says:

  Husker ikke hvornår, men da jeg fik øjnene op for blogs, gennem fb. Følger flere dejlige blogs :)

 366. Tina Sørensen says:

  Lækker blog :)

 367. Sikke lækker præmie! Jeg har fulgt din blog i to-tre år tror jeg. Mener jeg fik kendskab til den gennem dindebat måske.
  Den er ihvert fald anbefalelsesværdig!

 368. Jeg følger dig allerede på Facebook. Har fulgt med på din blog siden, jeres julekalender fidste år. Så det er jo et års tid.

  Syntes Petit Podium er virkelig vellykket, det er dejligt at se;-)

  Hilsen Mette

 369. Har fulgt med ca et halvt år. Fandt frem til dig via nettet, men kan faktisk ikke huske fra hvilken side det var, at jeg første gang hørte om din side…

 370. Maria Elisabeth Hansen says:

  sikken luksus give away du har her på bloggen :-)

  det vil være en drøm at forkæle min mor her i julen med den plaid da hun altid fryser og er stor fan af Georg Jensen

  jeg er helt ny her på din side, har fået en henvisning fra en veninde om at gå ind og besøge din side og jeg må sige at du har en skøn side, så mig kommer du til at se meget mere til fremover

  Kærlig Hilsen
  Maria

 371. Rikke V. Schubert says:

  Er helt ny, opdagede dig igennem et like fra en ven på facebook..
  Er meget imponeret over din blog :)

 372. mette andersen says:

  jeg fandt din blog via en annonce i siden på facebook – men synes absolut der er nogen interessante ting på bloggen, der gør den værd at kigge lidt nærmere på!

 373. Rikke Neipart says:

  Sikke nogle lækre sager. Jeg kender jer i lang tid og det var min veninde som anbefalt jer til mig :-)

 374. Christina Jungersen says:

  Jeg har fulgt med siden din graviditet med Fidusen, hvor jeg også selv ventede min datter. Sad på en barselsdag og surfede, og faldt så over din blog og er fulgt med siden.

 375. Annemarie Vad Jepsen says:

  Siden du var gravid med fidusen tror jeg – faldt over dig helt tilfældigt ved lidt late-night-net surfing!

 376. Jimmi Jensen says:

  Deltager meget gerne om sådan et skønt sæt til min lille familie :-)

  Vi har fulgt med godt 6 mdr og fik siden anbefalet på facebook.

  Vh Jimmi

 377. Louise T. says:

  Jeg har fulgt med i et års tid ;-) Og kan faktisk ikke rigtig huske, hvordan jeg endte herinde, men det har sandsynligvis været et link hos en anden blgger :-D

 378. Har lige fundet din blog :-) …..spændende at følge

 379. Malgorzata Zahac says:

  gennem petit podium ca. 6 månader siden

 380. sidste øjeblik, men det gør det vel ikke ringere. jeg har fulgt dig et par måneder efter tips fra en veninde på facebook.
  dejlig julekalender for øvrigt

 381. Ca to år – og du fortalte mig selv om den ;)
  Stadig faktisk den eneste blog jeg følger!

 382. Det ville varme godt i denne kolde vinter, jeg er med. Tror jeg ville pakke det ind til min kæreste i julegave hvis jeg var så heldig – så er den gave streget af ;)
  /Johan

 383. Lækker præmie! Jeg ville gerne svare på, hvor længe jeg har fulgt med og sådan, men jeg kan simpelthen ikke huske det! :)

 384. Ja tak det kunne jeg godt bruge til at lune mig med i sofaen når børnene er lagt i seng :-)

Trackbacks

 1. [...] du er til Georg Jensen Damask (og i særdeleshed skønne puder og plaider..) så skynd dig ind og deltag i konkurrencen om dagens kalendergave. Related posts:Bøger om vintageSally MannAnmeldelse: "Vintage Sko" af Caroline Cox [...]

 2. [...] kan stadigt nå at deltage i min fantastiske Give-Away med uld-plaid og tæpper fra Georg Jensen Damask lige her – og i dag har Manja desuden åbnet en ny låge, hvor du kan vinde luksuriøse cremer fra Rudolph [...]

Speak Your Mind

*

« « Fokus på: LuckyBoySunday| Dagens Fidus – i ny flyverdragt og nye støvler » »