Tylskørter i massevis

Fidusen har det smukkeste tylskørt fra Poppy Rose. Lækker tyl med fint skørt indenunder, så det ikke bliver gennemsigtigt og så du tydeligt kan mærke, at det er god kvalitet.

Både Mor og Fidus er vilde med det, og Fidusens pyntegen bliver til fulde tilfredsstillet, når hun ifører sig nederdelen. Den ER virkelig lækker, så er det sagt!

Hvis du også er vild med den – så skynd dig ind at deltage i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr til Poppy Rose – den finder du her.

Der er dog også mange andre fine tylskørter, og nedenfor har jeg udvalgt mange af mine favoritter. Skørtet fra Name It, har vi også – og Fidusen har virkelig fået mange komplimenter, når hun har det på – du kan se hende med det i indlægget om vores tur til Oslo her.

Hvilket af skørterne er din favorit? – og har du også en lille pyntesyg pige hjemme hos dig?

1: Danefæ  -.- 2: Wheat -.- 3: Poppy Rose -.- 4: Stella McCartney -.- 5: Forkids -.- 6: Name It

Obs. Nogle links i dette indlæg er affiliatelinks, hvor jeg får en mindre procentdel af et eventuelt køb genereret via linket.
Varen koster ikke ekstra for dig – det er udelukkende butikken, der betaler min kommission.

Comments

 1. Hun ligner en svaneprinsesse <3

 2. At tylskørter er et hit i garderoben er en af de få ting mor og meget stædig tre-årig kan blive enige om for tiden :) Favoritten er yndigheden fra Stella McCartney som samtidig er (tilnærmelsesvis) praktisk da det er forholdsvis kort og knap så voluminøst.
  Kh. Sidsel
  PS. Så fin og udtryksfuld din lille pige er…

  • Haha – åh jeg frygter, når hun kommer i den alder. Allerede nu har vi at gøre med en lille dame, der har meget bestemte meninger og et hidsigt temperament – helt anderledes end sin bror, som altid har været mere easygoing 😀
   Ja den fra Stella er simpelthen noget SÅ smuk. Jeg er ikke begyndt at tænke i så praktiske baner endnu, fordi hun stadigt er hjemme hos mig, men det er jeg jo nok desværre snart nødt til.
   Og tusinde tak for de søde ord Sidsel – de varmer :)

 3. Tine Kolbak says:

  Er helt klart også fan af Stella skørtet! Hvor er det bare fint :) desværre allerede udsolgt i alt andet end str. 3 y… Og kan absolut nikke genkendende til (meget) unge damer med temperament. Har en datter der lige er rundet de to år og har flere gange måtte tage mig gevaldigt sammen, for ikke at lade frustrationen tage over. Egne og bestemte meninger er ok når resultatet er fuldt fe-kostume i SuperBest en eftermiddag med god tid, men mindre ønskværdige når det drejer sig om ikke (!) at ville have overtøj på, når nu man skal skynde sig ud af døren mandag morgen.. Hmm, gud ved hvordan det bliver at have en teen-age datter i huset en gang?! 😉
  Tak for en god blog Lisbeth.

  • Ih Tine – tusinde tak for din meget søde kommentar – det varmer!

   Stella skørtet kan også købes i hendes egen webshop – just saying! 😉
   Haha og ja, det med teenagedatter har vi også talt om flere gange. Jeg tror, hun kommer til at give os kamp til stregen 😉

 4. Hvor er hun yndig!
  Har også en tylklædt tumling herhjemme.
  Jeg kan sagtens klæde hende varmt på, med velourbukser og uldtrøje – så længe hun må hive et kækt lille tylskørt udover.

  • Jamen så er det da ingen sag – så er tylskørtet jo næsten en velsignelse, når det på den måde kan bruges som lokkemiddel 😀

 5. Hun ER og blir altså en lækker lille sag :)

Speak Your Mind

*

« « Test af LEGO DUPLO Zoo| Hede Gestuz drømme » »