Flettet ring fra Jane Kønig

Jeg har tidligere vist dig det fantastiske armbånd, jeg har været så heldig at få forærende af Jane Kønig, og nu har det fået en lillesøster – jeg har nemlig også fået den smukkeste flettede ring i sølv med sort rutanium.

Den er så smuk, så smuk – lille og fin og alligevel fyldt med mange detaljer pga flettet og de grove kanter. Den fuldender udtrykket med mine guldsmykker sammen med armbåndet, der er samme farve som ringen.
Jeg har aldrig været bange for at blande sølv- og guldsmykker, men jeg kan alligevel godt lide, at looket virker lidt mere sammensat og komplet, når det både er ringen og armbåndet, der skiller sig ud fr mine guldringe og mit ur i guld, som har et lidt mere fint udtryk.

Ringen koster 500 kr, og du finder den i Jane Kønigs webshop her.

Comments

 1. Hun laver altså bare de fineste ting… Jeg har selv en halskæde derfra med vedhæng med mine børns forbogstaver – så fint…
  Kh. Sidsel

 2. Armbåndet er rigtig flot :) Det er jeg ret vild med :)

 3. Ååh misundelse! Jeg er helt vild med både ring og armbånd. Tror faktisk også, at jeg kommentere indlægget, hvor du viste armbåndet første gang. Hehe,

  /Stine

  • Hej Stine,
   Det gjorde du også 😀 – og jeg er også SÅ glad for begge dele – meget mere, end jeg på forhånd havde troet, jeg ville blive :)

 4. Åh, både ring og armbånd er smukke :-)

 5. jeg er helt vild med både armbånd og ring, har selv luret på begge dele flere gange..

  • Det kan jeg virkelig godt forstå Katja!
   Jeg kan også varmt anbefale begge ting. Normalt bruger jeg meget sjældent armbånd, men jeg har stort set haft det smukke armbånd på hver eneste dag, siden jeg modtog det :)

Trackbacks

 1. […] og som derfor kan passes ind i de flestes stil og udtryk. Jeg har allerede både et armbånd og en ring i mørkt oxideret sølv, og selvom jeg normalt mest bruger guld, så passer de perfekt ind til mine andre smykker og er […]

Speak Your Mind

*

« « Vind 1.000 kr til Poppy Rose| Test af LEGO DUPLO Zoo » »